דיון הישרדות 16 (|ספויילר| לקאסט)

RageBot

New member
דיון הישרדות 16 (|ספויילר| לקאסט)

האם יאו-מאן יצליח להגיע למיזוג? האם איימי שוב תהיה מניאקית אנטי-גברים? האם אלייזה תדבר פחות? האם ג'ונתן יזכור לקחת את הכובע שלו? ועכשיו ברצינות - מה לדעתכם יקרה? מי לדעתכם ינצח? אני הגעתי למסקנה שהשחקן שיש לו הכי הרבה סיכויים לנצח (מהפייבוריטים) זה ג'ונתן - הוא לא הגיע רחוק בעונה שלו, אז כנראה לא יצביעו לו לפני המיזוג (לדעתי ידיחו מוקדם את יאו-מאן ופיירפליי, את אוזי ידיחו קרוב למיזוג), מצד שני, הוא האדם שנתפס שם בתור השחקן האסטרטגי הכי חזק חוץ מיאו-מאן, אז לחדשים תהיה סיבה טובה להצביע לו בסוף. אה כן וזה יהיה מגניב אם הוא ינצח כי אז זה יהיה היהודי השני (מתוך שניים) שזכה בעונה כלשהי

לדעתי

סירי לא תגיע רחוק, בעונה 12 היא הגיעה לאן שהגיעה רק כי היו אנשים מטורפים בשבט שלה שלא חשבו בהגיון, והיא ריחפה מתחת לראדר... זה לא יקרה שוב. ג'ונתן וג'וני יועפו בין הראשונים, הם היו האסטרטגים בעונות שלהם, ובמיוחד ג'וני שנחשב למניאק, אני צופה מקרה רוב ס. בעונה 8.

AlmoGoo

New member
נפתח האתר הרשמי, כתובת בפנים...

http://www.cbs.com/primetime/survivor16/ ובקשר לדיון, אני מקווה מאוד שאוזי יצליח לשרוד עד המיזוג ואז נזכה שוב לטעימה מאלוף האתגרים P: יהיה מעניין לראות את איימי בשבט עם גברים (מקווה שהיא לא תנסה לעשות ברית בנים נגד בנות בתוך השבט, אף פעם לא אהבתי את הרעיון הזה =\) יאו-מן וסירי לדעתי יהיו האנשים הכי מבוקשים שם בקטע של בריתות, שניהם אנשים מאוד אמינים ואני מאמין שהם ימצאו את עצמם בתוך ברית הרוב ויגיעו דיי רחוק. פיירפליי וג'ונתן יהיו לדעתי מהראשונים שיודחו, למרות שהייתי רוצה לראות את ג'ונתן מגיע רחוק. ומשהו נוסף שחשבתי עליו בקשר למתמודדים מסין (לא מצויין בהמשך שמותיהם)- העונה הרי צולמה במשך השידור של סין, אז תחשבו על זה שרוב השבט לא כל-כך מכיר אותם, יהיה מעניין לראות אם זה ישפיע.

RageBot

New member
אני אומר שההפך

ג'ונתן הולך להגיע רחוק, את סירי ויאו מאן ידיחו מוקדם. כי הם פוגעים בשבט, וגם יודעים שהם שחקנים אסטרטגיים טובים. ג'ונתן מצד שני "לא מהווה איום", למרות שבתכלס הוא אחד היותר חזקים פיזית בשבט שלהם (אחרי אוזי וג'יימס), הוא לא הגיע רחוק בעונה שלו, והחדשים תופסים אותו שחקן אסטרטגי שזה יכול לתת לו יתרון אחרי המיזוג).

drnaji

New member
דעתי בעניין:

ג'ונת'ן הוא הראשון שיעופ מקבוצת האולסטארז.כולם יודעים שהוא יכול לעבור צד בכל רגע נתון. למרות שהדבר הכי חכם יהיה להפטר מאוזי
כי הוא יכסח אותם.ג'ימס הוא כל כך טיפש והם יודעים זאת כך שלא יהיה איכפת להם ממנו. סרי לעומת זאת תתקשה בהתחלה כי היא הצליחה אז רק בגלל שמי שהיו איתה היו טפשים אבל עכשיו כולם מכירים אותה ולכן לדעתי היא תעופ בפעם ה2 או ה3 שהם יפסידו. מה שכן,אני מה זה מקווה שכל הזמן האולסטארז ינצחו ואז יהיה מעניין !!!! בהצלחה לאוזי
|דולפין|

Confide In Adam

New member
אני רק מקווה

שאוזי וסירי יגיעו רחוק.. אמנם יהיה להם קשה להגיע יותר רחוק מהמיקומים שלהם בעונות הקודמות אבל אני מקווה שהם יצליחו, או לפחות יסיימו בערך באותו מיקום. אני חושב (ומקווה) שפיירפליי יהיה זה שמודח ראשון.. הבן אדם יותר מדי שקרן ושחצן, וגם לא מועיל לשבט מבחינת כח פיזי..

למעלה