דיון הכרות,

FlakY

New member
דיון הכרות,

שלום לכולם,
מכיוון שאנחנו פורום חדש שבו כולם דנים ואוהבים את אותו נושא, מן הראוי שנכיר אחד את השני. אז אתם יכולים לרשום פה את הפרטים שלכם (שם, גיל, זמרים מועדפים, מסנג'ר/אייסייקיו כדי ליצור קשר וכו'..) אז אני יתחיל
שם : משה גיל : 15 וחצי זמרים מועדפים : Special D ו Groove Coverage תחביבים : מוזיקה (דאנס וטרנאס בעיקר), כדורסל, מחשב, וכמה שיותר כיף.
מסנג'ר ליצירת קשר : [email protected] ליותר פרטים : http://planet.nana.co.il/flaky/FFLAKY.html אני מקווה להכיר כאן חברים כי אתם נראים לי אחלה

HadarusH4

New member
היושש ../images/Emo99.gif

תתחדשו על פורום....בידיוק מה שצריךך
שם: הדרוש כהן :) גיל: 16 זמרים מועדפים: יוצרים מועדפים אם כבר חח...עופרה ניסיםם!
, אינפקטד משרום, הנרי, סקאזי, טייסטו ועוד ועוד חחחח ביוש בנתיים....שבת שלום!!

Domnastic

New member
../images/Emo163.gif

שם: שי רובך מוזיקה: Armin Van Buuren, Paul van dyke, above & beyond, Rob Mythe ועוד.. תחביבים: אני יוצר מוזיקת טראנס מגיל 11 בערך, מקצועי כמובן
, יש לי אולפנון ביתי חמוד ואני עושה ברייקדאנס בשעות הפנאי
ליצירת קשר תבקשו מה שבא לכם.. אני אשמח, peace

שי אחי צור איתי גם קשר

אני רוצה לדבר איתך בעיקר על המוזיקה של האוס ודאנס, ובעיקר דאנס דבר איתי במסרים אחי תשאיר לי אייסיקיו או מסנג'ר

Lady T

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שם : טל גיל : 21 (זקנה...?) זמרים מועדפים : עופר ניסים, ian van dahl, טיאסטו המלך, הנרי ועוד ! תחביבים : לרקוד, לרקוד, לפעמים לרקוד, מוזיקה, להיות צינית, וגם לישון ! מסנג'ר ליצירת קשר : [email protected]

Sinner Girl

New member
אני ../images/Emo152.gif.

שם :דר. גיל :בקרוב 17
. זמרים מועדפים:שאקירה,שון פול
. יוצרים מועדפים:הנרי,עופר, ומה שבא ליד. תחביבים:אוטובוסים,נהגי אוטובוסים, ספינינג, לרקוד.

triathlete

New member
בהצלחה אני חולה על מוזיקת האוס

הכרות כרטיס אישי שלי פתוח לכווולם.

X Slider

New member
אני אני ../images/Emo13.gif

שמי: שחף (אני בן
) גיל: 16 מועדפים: הנרי במיוחד
קשר: [email protected] ICQ 169210797 תחביבים: מוזיקה (אלקטרונית מכל הסוגים, בעיקר דאנס האוס קלאב..
), מחשב אינטרנט, אני גם יוצר מוזיקה אלקטרונית.. רמיקסים וכאלה. אתם מוזמנים להאזין
. http://stage.co.il/Authors/28246, או 91FM יום שישי 12-2 בצהריים שמה אני מושמע מדי פעם
. כמה אני מדבר

../images/Emo23.gif

שם : דנה. גיל : 15 זמרים מועדפים : בריטני ספירס. לא צפוי, אה? תחביבים : מוזיקה(בריטני והאוסים), מחשב, ובילויים :) מסנג'ר ליצירת קשר : danasanti14@walla,.il

הנה ההכרות שלכם איתי

שם:אופיר אני אוהב מוזיקה בעיקר מוזיקת מועדונים מטראנס ועד האוס ודאנס ומוזיקה שחורה. אני משתתף בפורומים בתפוז:אקזיט,אופנה,באר שבע שבעיר הזאת אני מתגורר. אני בן 18 וחצי עסקתי בלעשות מיקסוסים, וכיום אני לא עוסק בזה כי אין לי זמן,ואני אשמח ליצור דברים משלי ולא ממיקסוסים.

../images/Emo13.gif

שם: נעמה גיל: עוד מעט 17 :) זמרים מועדפים: בעיקר מהים תיכוני... אוהבת גם את לאסגו, דידי, D.J הנרי, D.J סמי, ניקה, עופר ניסים וכל מה שקשור לדאנס תחביבים: מוזיקה וספורט עוד עליי: פה

Rachel47

New member
../images/Emo80.gifאני../images/Emo15.gif

שם : רייצ'ל גיל : 17 זמרים מועדפים : קלי קלרקסון..קלי קלרקסון..ושנייה..אממ קלי קלרקסון... חח כן אני אוהבת אותה
..אממ אבל גם את אנסטסיה..שאקירה.. הרכבים מועדפים- lasgo..sylver
ואולי עוד כמה תחביבים : מוזיקה כמה שיותר..אינטרנט..טלוויזיה.קולנוע..כאלה.. מסנג'ר ליצירת קשר : [email protected] ויש גם אייסי- 306822445

Natynova

New member
אז קבלו עלי קצת

קוראים לי נתי בקרוב מאוד בן 17 אוהב DANCE & HOUSE .. חולה על LASGO,Kate Rayen,Cascada,Groove Coverage וכל הבא ליד כל עוד נשמע טוב..!! חולה על כדורגל.. ולסיום.. קבלו משפט שאנחנו חייבים להפנים...! Dance .... זאת לא אומנות.. זאת דרך החיים...! תבינו ותפנימו..! תשמע תתמכר כי בלי זה ... זה לא זה..!

למעלה