דיון-הכרתם בן זוג\בת זוג חדש\ה

דיון-הכרתם בן זוג\בת זוג חדש\ה

ונראה שאין עניין מהצד השני באביזרים. תשתפו אותו\ה בזה למען הזוגיות או שזה ישאר בינכם לבין עצמכם?

ברור לי שאחשוף אותו לצעצועים

בשביל הגיוון והריגוש נראה לי מגניב לשלב גם בן זוג וגם איזה צעצוע וממש לא היה מתאים לי להכיר פרנטר מקובע , שירגיש מאוים או משהו כזה בסגנון

ברור שאשתף אותו.. אעלה את זה

אביזרים הם חלק מחיי המין בטבעיות אצלי בייחוד כשמשמשים להבאת העניין הנוסף והריגוש אצלי אעלה, אשתף ואנסה לשלב אותם.. אם ממש לא יהיה עניין גם אחרי שאעלה את זה אני מניחה שאוותר ואשמור לעצמי בכל מקרה, לנסות לא מזיק אף פעם (טוב נו.. ברוב המקרים..)

עינוגית

New member
הצעצועים זה חלק מחיי המין שלי

וברור שאשתף גם אם הוא לא מגלה עניין. קודם כל, יכול להיות שהוא פתאום יתלהב, וגם אם לא, זה חלק ממני, וכשאני מכירה בן זוג חשוב לי שיכיר אותי גם אם הוא לא ממש מתחבר.

בת עולם

New member
ברור../images/Emo70.gif

אין כמו שלישיה עם הגבר והויבראטור

אין עניין, אין זיון..:)

לא מתחבר לנשים החוששות מהתנסויות או אינן ממש בעניין...:) אוהב נשים אסרטיביות, פתוחות, מודעות ורצוי מולטי אורגזמיות... חובבת צעצועים תחיה...

בת עולם

New member
../images/Emo3.gif

פעם יצא לי לפגוש גבר שמאוד חשש מהויבראטור שלי (לפני שנשבר כמובן) ראו בעיניים שלו כמה חוסר ביטחון זה עשה לו

בת עולם

New member
הויבראטור מאוד חשוב

אבל זה לא העניין הוא ממש הסתכל עליו מבועת וזה קצת הגעיל אותו לדעתי זה אומר הרבה על הפתיחות של בן האדם

מממממ...

גבר כזה מייד מראים לו את הדלת...החוצה ומהר כי מתוך הבנת רוח הגבר, אחד כזה החושש מויברטור, יש לו בעיות זהות קשות ובטח חושש להתמודד עם נשים חזקות... ברור שהוא גם גומר מהר..:) נ.ב אישה כזאת, לא בבית ספרי...

תשמע, תקרא, תבין..:)

הויברטור איננו חזות הכל, ממש לא. אבל גבר המביט בויברטור בחשש, מסגיק חלק מאישיותו. לאורך השנים מצאתי הקבלה מעניינת שכמעט תמיד תופסת, בין הפתיחות שלנו הגברים לסקס באשר הוא, לבין הפתיחות וההתנהגות שלנו ביום יום. אבל זה רק אני..:)

אולי עניין של העדפה

העדפה של משגל אמיתי עם בת זוג ולא עם מדמה ! ובנוסף,נניח שהבת זוג מביאה ויברטור למיטה עם הגבר,יכול להיות שזה מביא תגבר להרגיש קצת מיותר.

על זה בדיוק אני מדבר

הויברטור לא בא במקום משגל אמיתי, נהפוך הוא, הויברטור יכול להעצים משגל. ואם האישה בא לה להתפנק עם ויברטור, בכייף, אותי זה מאוד מחרמן...:)

Cגלית

New member
אני <נדחפת>

אוהבת משגל עם בן זוג ואביזרים. ויברטור טוב וזין גם. ולא, לא מוריד אלא מוסיף עונג. וכשהעונג גדל כך גם הקירבה והאינטימיות.

למעלה