דיון - הם חיים. מה הלאה?

Goggle Girl

New member
דיון - הם חיים. מה הלאה?

דיון קונטרה לדיון הקודם XP בהנחה שהדמויות יחיו עד סוף הסדרה ויגיעו לגיל הבגרות ויצאו לעולם ויעשו משהו עם עצמן... השאלה הנשאלת היא... מה? נסו לענות XP אני אענה בהודעה נפרדת לי. לה לה לה~

Goggle Girl

New member
XP

רוקיה - תמשיך בעבודתה כשיניגאמית ולעיתים תבוא לגור אצל אחד מהאנשים שהיא מכירה, או לצורכי עבודה או אם רוצים להאמין באיצ'ירוקי, אז לבקר את איצ'י XP freeloader שכמוה XD צ'אדו אני רואה קונה לעצמו חנות קטנה ואו מתחיל חנות חיות קטנה וחמודה כזאת, או חנות צעצועים שמתמחה בפלאשיז XP אישידה ואוריהימה ישמרו על קשר הדוק ואולי אף ינשאו ברגע שאוריהימה תיראה שאיצ'יגו לא מעוניין ברמה מהותית. אז אולי יהיה פתח להתפתחות בנושא XP מצד עיסוקים אישידה יהיה תופר ראשי באיזה סטודיו אופנה שהוא ינהיג XP בשלב מסויים ישכור מעצבים אחרים ורק יעזור בתפירה... או לחילופין בניהול החנות. יעזור גם לצ'אדו במקרה וצ'אדו יפתח את חנות הפלאשיז. (המקור לפלאשי האיצ'י בתלבושת קון?!) אוריהימה מצידה אני רואה מקבלת עתיד הדומה לעתיד שסוף דיג'ימון 02 נתן למימי. היא תפתח מאפייה עם הבישולים המוזרים שלה שתזכה לתהילת עולם. במרוצת הזמן עקב ההצלחה וה... חזון... שהיה לה מאז צעירותה, תזכה בתוכנית טלוויזיה אותה תנחה ותארח שפים שונים ותיזכה להוסיף את המגע האישי שלה למתכונים שלהם. את העתיד של איצ'יגו אני רואה מתחלק לשניים, תלוי מה הוא יחליט לממש - אם הוא יחליט להישאר בתוך חיק המשפחה, אני רואה אותו יוצא ללמוד רפואה וכך יורש את המרפאה של אביו XP מעין גירסא מעט יותר שפוייה של קורוסאקי איששין בכך שלא יתקוף את הסובבים אותו ללא סיבה. במקרה כזה אני גם רואה את קארין לומדת להיות אחות במשרה מלאה ונשארת איתו במרפאה. יוזו בשלב מסויים פשוט תינשא ותצא מחיק המשפחה למרות שעדיין תתעקש על לטפל באחיה ואחותה במקום אימם כמו שעשתה עד שעזבה את הבית. עכשיו למרות זאת אני רואה את איששין מרביץ בו קצת היגיון וצועק עליו משהו בסגנון שהוא צריך לעוף לו מהעיניים קריא לממש את החלומות שלו ולצאת לעולם הגדול. (3> איששין) במקרה כזה אני דווקא רואה את איצ'י שלנו הופך למורה ם_ם האירוניה גורסת שילמד בבית הספר התיכון שבו למד. מקצוע מועדף - ספרות. שייקספיר בעיקר. עכשיו למה מורה אתם שואלים? ... שאלה טובה ם_ם;;; כי איצ'י שלנו מגיל צעיר הוטרד בגלל צבע שערו, ולא רק מחבריו לספסל הלימודים או ערסים יפנים מהשכונה, אלא גם צבע שערו טרם לתדמית הלא מוצדקת והסטריאוטיפית שהסגל האקדמאי במוסדות החינוך בו למד הדביק לו. גיל ההתגברות הוא גם ככה גיל מאוד עדין ומתוסבך, לא צריך שהאנשים שאתה צריך להעזר בהם ולפנות אליהם לעזרה יזלזלו בך רק כי אי שם בעץ המשפחתי של אמא שלך היה דם זר. איצ'י, בתור אחד שעבר התעללות שכזו על בשרו, והוא לא אחד שפשוט ישב ולא יעשה דבר בעוד אנשים סובלים לו מול העיניים, ישתדל להיות המורה שלו אף פעם לא היה ויוכיח שאפשר גם אחרת, בעיקר כי הוא יודע שאפשר. אני רואה אותו עם בגדים נוחים וצמודים, עגילים באוזניים ושיער ארוך אסוף בקוקו מאגניב שכזה. לאוכלוסיית הבנות שהוא ילמד תהיה בעיה לחשוב עליו כעל רק עוד מורה, אבל זה גם מה שיעזור לו לעזור להן בשעת צרה כי לא יהיה, במונחי צבא, דיסטנס. הבנים מצידם פשוט ימצאו אותו מאגניב, בעיקר בגלל שאם הסגל שלימד אותו ישאר עד אז, הוא יכנס בהם ולכן יהיה חביב התלמידים XD

MichelleLev

New member
XP

בקשר לאיצ'יגו כמורה, אני לא מסכימה כל כך, כי אני חושבת שהוא פשוט יחשוב שהתלמידים האלה צריכים להתמודד עם כאלה דברים כי זה "מחשל" או משהו כזה.

Goggle Girl

New member
חילוקי דעות בנוגע לאיצ'י אני משערת

XP ממש לא ניראה לי שהוא יחשוב ככה, כי במנגה רואים בדיוק עד כמה הוא מתוסכל מהיחס שהוא מקבל אפילו מהסגל הלימודי אצלו בבית הספר, ואני לא חושבת שהוא חושב שזה "חישל" אותו. הוא חושב שעשו לו אי-צדק והוא פשוט מנסה להתמודד עם זה. הוא לא רואה את זה כדבר טוב, הוא רואה את זה כמציאות רעה שאין לו דרך איך להתחמק ממנה, כי הוא לא מחשיב את החברה כמשהו חשוב מספיק לגרום לו נגיד לצבוע את השיער לשחור XP אם נגיד היה לו תלמיד שמציקים לו בגלל צבע שיער איצ'י לא היה אומר לו להתמודד עם זה כי זה מחשל אותו, הוא היה עוזר לו להתחשל, כן, אבל בתור אמצאי להגיע למטרה שהיא שיפסיקו להציק לתלמיד המסכן. הוא לא יהיה קר כל כך XP

Hinamori

New member
טאטסקי

תהיה מורה לג'ודו ותזכה בהמון המון תחרויות. הילדים הקטנים יעצבנו אותה והיא תפרוש. אחרי הפרישה היא תתחתן עם מישהו לא מוכר כי אין לה שיפ. ויהיו להם 2 ילדים, בן ובת.

Hinamori

New member
ניעו, נשלח לייייי. םם

היטסוגאיה והינאמורי ינשאו וילדו 12 ילדות, כשהשמות של כולן מתחילים בה' ולכולן יש שיער לבן וארוך חוץ מהבכורה שיש לה שיער חום וקוצני [אבל לא ברמות של היטסו]. הינאמורי תהיה הטאיצ'ו של 5 והבאנקאי שלה יהיה עוף חול[כי זה מתאים]. 12 הילדות יגדלו להיות יותר גבוהות בהרבה מאבא שלהן. חוץ מזאת עם השיער החום. ^_______^

Goggle Girl

New member
חבל רק שהיסטוגאיה והינאמורי

אלה שמות המשפחה שלהם P: ולמרות שאחרי הנישואין עדיין האות שבה יתחיל שם המשפחה המשותף תהיה ה', אני מעדיפה לחשוב שהם לא יקראו לילדים שלהם ככה XD

Hinamori

New member
שקטטטטטט, לא איכפת לי ;;

כבר מצאתי להן שמות ואני הולכת לצייר את כולן ולכתוב פיק על אחת מהן !!111111 ציירתי בינתיים את השניה והשלישית ועכשיו אני מציירת את השלישיה שהן ה4 ה5 וה6~~~~ ^_____^

KiaritChan

New member
../images/Emo221.gifהמ. תגובה מתוך שיעמום בלבד.

איצ'י - יצבע ת'שיער ללבן כי הוא יבין שההולושלו יותר מאגניב ממנו והוא יירצה להיות כמוהו ^-^ימצא עבודה בתור מוכר פלאפל בשוק בראשהעין ויינשא לאוריהימה,אבל ינהל רומן בסתר עם רוקיה. יהיו להם 2 ילדים,אחד הולו ואחד סתמ.ואוריהימה תתגלה דרךאגב כעקרה,תנצל זאת ותרד לזנות,כי מרוויחים מזה ואין לה מה לדאוג,והעבודה תמיד זמינה @@" אוריהימה - אישתו לעתיד של איצ'י. תעשה הגדלת חזה כי מידה E לא מספקת אותה,ואז גם תמציא חזיה בדיוק למידה שלה ותזכה בפרס נובל. ותעבוד בזנות כי היא עקרה. רוקיע - תנהל רומן בסתר עם איצ'י,ובגלל שהיא רוצה יותר צומי היא תצבע ת'שיער לכתומ ^^" אמאמ..אה.והיא תגלה שביאקויה עבד עליה והוא בכלל לא קשוראליה,וצ'אדו הוא האח האבוד שלה. [עזבו..] צ'אדו - יינשא לאישידה ויגלה שרוקיע היא אחותו האבודה. והוא יסתפר ויהפוך לאיש עסקים מצליח ^-^ אישידה - בעלו של צ'אדו. וזהו. <:

../images/Emo15.gif אני רואה את טאטסקי

הופכת למאסטרית עולמית, לגמרי. היא תסיים את הלימודים בציונים טובים למדים וטבלי שום הירהורים לגבי העתיד. הולכת לתחרויות עולמיות עם נבחרת קראקורה, קונה לעצמה שם כמדריכה וכמאמנת, ונוסעת למנזר שאולין המפורסם לשנתיים שלוש לאימונים מתקדמים בסגנון דרקון. אחרי שהיא מסיימת את האימונים לאנשים חיצוניים והולכת מהמנזר, היא מתיישבת בתור המאמנת של מועדון קראקורה, ובתור ראש השיטה באזור הזה. היא תגיע לדאן 9 הנחשקת, אבל תשמור על קשר עם אוריהימה ואיצ'יגו. אני רואה אותה מפתחת קשר עם איזה לוחם כמוה, אני חושבת בכיוון של רנג'י, תתחתן איתו, וכ"ו. היא תמות בגיל לא מבוגר במיוחד, ותשמור על מראה צעיר בזכות אמנויות הלחימה. (כדרכם של גאונים באומנויות לחימה. או שהם מתים מבוגרים באופן קיצוני או שהם מתים צעירים באופן קיצוני).

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif עונה. ^_^

היטסוגאיה יקבל סוףסוף התקף גדילה ויגיע לגובה של 1.85. הינה תיפטר מהעוזי שעל הראש שלה ותעשה צמה סופרכוסיט במקום. הם יתחתנו ויעשו לעצמם המון המון ילדים, כמו שחנ ציינה. סוי פונג תבוא לעולם הפיזי, תישאר שם, תבעט את אוראהארה מחוץ לחנות של עצמו ותעבור לגור לשם עם יורואיצ'י אהובתה. אחרי שתיגמר הסאגה שתיהן יחזרו לסול סוסייטי, יתחתנו (למורת רוחו של יאמאמוטו והפיל-סגול-הומופוב-מכונף), סוי תהיה הבעל. הן ירצו לעשות ילדים, אך אבוי! הטבע לא מאפשר זאת. במקום, יורואיצ'י פונה למאיורי בעסקה שלא יוכל לסרב לה - דייט עם אוראהארה תמורת מיני-מי קטן וחמוד. הוא מסכים, כמובן, ויוצר להם ילדה חמודה בשם קישוא שלמרבה הצער לא ממש טובה בשום דבר, ומתקבלת לפלוגה 4, גם זה בקושי. אבל אמא ואבא אוהבות אותה בכל זאת!!11 מאיורי מבין סוף כל סוף שאוראהארה הוא אהבת חייו, ויורואיצ'י מציעה דייט נוסף תמורת ילד נוסף. רק שמאיורי כה שקוע במחשבות על אהבתו החדשה שלא ממש שם לב למה שהוא עושה, ומה שיורוסוי מקבלות בסוף זה צ'יבי פסיכופט שנוהם על בריונים מפלוגה 11 ומפחיד אפילו את זאראקי, לועס שיער של אנשים ואוהב כלבלבים. על טוסט. הילד זוכה לשם קאיין, בתור מחווה לקוקאקו, חברתה הטובה של יורואיצ'י, והיחידה שהיא בדיוק לא-שפויה מספיק בשביל לחבב את היצור הקטן והמטריד. יורוסוי תולות לעצמן פתק על המקרר: "אם אי פעם נרצה ילד נוסף, לא לפנות למאיורי". קאיין גדל להיות אובר-בישי וגם חזק, ומצטרף לפלוגה 11 בתור דרגה 4 (שאף פעם לא הייתה להם ממילא), מה שאומר שהוא מציק לקישוא על בסיס דקתי. באחד הימים, קאיין הולך לבקר בעבודה של אבא ופוגש שם נינג'ה לבנת שיער בשם הירוקו. מסתבר שהיא אחת מבנותיו הרבות-רבות(-רבות) של היטסו. הם מתאהבים ממבט ראשון וסוי מאושרת, כיוון שהירוקו היא רק במקרה נינג'ה אנגסטית שאוהבת לבהות בקיר באנגסטיות בזמנה החופשי ושונאת אותך, ואותה, ואותו. בינתיים, מאיורי ואוראהארה מתחתנים (יאמה-ג'י מורט את הזקן, פיל-סגול-הומופוב-מכונף מורץ את ה... אממ... כנפיים, אני מניחה), מה שהופך את ג'ינטה, אורורו ונמו לחצי-אחים, וזה מאוד מטריד את נמו בגלל הרגשות הבלתי המוסברים שהיא מתחילה לגלות כלפי ג'ינטה. O:! אבל זה כבר סיפור אחר לגמרי. קאיין והירוקו מתחתנים ועושים לעצמם המון נינג'ים צ'יבים פסיכופטיים, אנגסטיים ובישים להחריד עם קול של פאקו רומי וסאטסוקי יוקינו. היטסוהינה, יורוסוי, הירוקאיין ומאיוראהארה כולם עוברים לאותו בניין - בדיוק מעל הדירה של יאמה-ג'י והפסה"מ. פיל ורוד גיי, או בקיצור פו"ג, מגלה שפיל-סגול-הומופוב-מכונף, או בקיצור פסה"מ, הוא לא באמת הומופוב, ושהוא בעצם הצטרך ליאמה-ג'י והעמיד פני הומופוב כדי שפו"ג לא יבין את רגשותיו האמיתיים והעמוקים אליו, שפסה"מ חש שהם לא יכולים להתממש כיוון שהשניים בני דודים. ברגע שפסה"מ מסתכל אל תוך עיניו של פו"ג הוא מבין מה הוא הפסיד כל השנים האלה, הם מתחתנים גם הם ועושים יאוי פילים לוהט. יאמה-ג'י נשאר בודד והומופוב עד סוף ימיו.

למעלה