דיון המדובבים!

Violettecat

New member
דיון המדובבים!../images/Emo194.gif

והפעם הבלונדיני שלובש בגדים שלא היו מביישים מוכר בשוק רמלה, האיש שחובש באמת כ"כובע טמבל", המדען המטורף,המוכר התחמן והדמות שאי אפשר שלא לאהוב (אלא אם אתה סויפונג) קיסקה אורהארה! את קולו של אורהארה סאן, מבצע מדובב דגול שקולו הופיע פעמים רבות, ושמו בפני כל הוא- שיניצ'ירו מיקי! Shinichiro MIKI יליד 1968 בן 38 ,היום הולדת שלו יחול בקרוב (ב18 למרץ) , מתגורר בטוקיו יפן ,סוג דמו AB . חוסר היכולת שלי לקרוא יפנית מנע ממני למצוא מידע נוסף על מדובב זה ,אם למישהו יש פרטים לנדב על חייו האישיים,אני אשמח לשמוע. אם כך בואו נעבור אל תפקדיו המרובים. הוא שר את שירי הפתיחה לסדרות הבאות: פוקימון (הגרסא היפנית) וויב קרוז וקולו משמש את הדמויות הבאות: קרים מhack sign קאטאן מאנג'ל סאנקשוארי קריד דיסקאנס מבלאק קאט (חתול שחור ) קורץ וובר החמוד והכל כך בלונדיני! מFMP קיסקה יוקי אחיה של מיאקה מפושיגי יוגי קוג'י הקשוח והאפל מג'נרטור גאל קוג'ירו מהגרסא היפנית של פוקימון (כאן נגמר החלק עם השמות בק') פרסונה מגאקואן אליס טאצ'י איזאווה המניאק מגראווי פוסטינו המסתורי מגינג מלך הגנבים. אישיגאמי סנסיי ( המורה שרוצה שידגמנו עבור הציורים שלו) ממאי הימה שאנון קאסול הבישי מסקראפד פרינסס שיניצ'ירו מינאטו מסוקישו בוב מאקיהארה מטנג'ו טנגה טויה ה100-מם מטסובאסה יוג'י קודו מוויב קרוז. עד כאן פינתנו להיום, עזרו לי בסגידה למדובבים ושיהיה לכולנו לילה טוב עם הרבה חלומות בליצ'!

Goggle Girl

New member
~_~ הMSN שלך מת או משהו?

ואומג מיקי-סנסיי *,* תעשה לי כובע *,*

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif אמג, אמג~!

הוא פרסונה מגאקואן?! |מקפצת סביבו באובססיביות| לא הייתי מנחשת בחיים! ס: כמה סגידדד. את זה שהוא הבוס של טריין בבלאק קט דווקא זיהיתי. הייתי נורא גאה בעצמי על זה. P: ואגב - "והדמות שאי אפשר שלא לאהוב (אלא אם אתה סויפונג)" - או יוני!!1 או יוני!!1 >< |זורקת על אוראהארה כוורת|

פרסונה?

אני לא טובה בשמות. תזכירי לי מי זה? הוא מופיע לפני פרק 5? גאקואן אליס, תעשה לי אפרוח ענק.
אגב, אני ומלפפוניה בעלות דמיון מפותח למדי, או שהקול של נטסומה דומה באופן חשוד מאוד לקולו של היטסו? 0_0

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif כן, הם אותו אחד. י_י

פרסונה מופיע בשיר פתיחה, הוא היצור השחור-לבן-ערפדי-מפחיד שקופץ ליד נאטסומה כשהוא עומד על גדר.

לבנדר א

New member
הו, יש לנו אוזן חדה וקשבת. ^__^;

גדר. יא. *0* פרסונה כזה מפחיד. @_@; *ממשיכה לראות*

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif הוא סקסי. ];

ברגע שייצא פרק שיראו אותו בו יותר משנייה ורבע צריך למצוא לו שיפ. ];

shui chan

New member
הוא גדול ^__^

קורץ
איי. אני אוהבת את הבחור הזה. וכמובן שיניצ'ירו בסוקישיו ^__^ - אני חושבת ששם הוא המדות הכי אהבוה עליי 3> ויוג'י מוויס *__* ]למרות שמ-4 הבחורים הוא פחות אהוב עליי >; - אבל כן.. עדיין יש לו פינה חמה אצלי בלב] וכמובן, איך אפשר לשכוח את זה שהוא מדבב את אורהרה?!
אחח.. בחור כארז.

../images/Emo15.gif ידעתי שהקול שלו מוכר@!

באמת תהיתי אם אורהרה התחפש לו לטויה והשתלט בעוינות על ממלכת הקלאו

The Snow fox

New member
אוי, סקראפד פרינסס, אני חייב להמשיך

לראות את זה
למישהו יש במקרה טורנטים למסר?

Hinamori

New member
אני בטוחה שאין טורנטים ב

isohunt.com אז אל תבדוק שם כי אין שם טורנטים של כל אנימה אפשרית בכלל ! [אני עצלנית למסר]

למעלה