דיון - המתנה לתעודת לידה

דיון - המתנה לתעודת לידה

דיון - המתנה לתעודת לידה
אני מאד מתפלא ותוהה האם זה בכוונה שהם משהים את נושא הרישום
שאמור לקחת דקות בודדות (זה עניין טכני בלבד של הזנת נתונים למערכת רישום אוכלוסין)
מובן לי שלוקח זמן לבחון מתן אזרחות וזה הגיוני ומקובל שתהליך יקח שנה,שנתיים.
אבל לאחר החתימה והאישור הסופי מדוע להוציא את המיץ ולרשום את האזרח לאחר חצי שנה,10 חודשים,או שנה?
מה דעתכם?

ריטה180

New member
אכן, זה מוזר מאד. שמעתי שלאחרונה אנשים המתינו 10-11 חודשים

דיון - המתנה לתעודת לידה
אני מאד מתפלא ותוהה האם זה בכוונה שהם משהים את נושא הרישום
שאמור לקחת דקות בודדות (זה עניין טכני בלבד של הזנת נתונים למערכת רישום אוכלוסין)
מובן לי שלוקח זמן לבחון מתן אזרחות וזה הגיוני ומקובל שתהליך יקח שנה,שנתיים.
אבל לאחר החתימה והאישור הסופי מדוע להוציא את המיץ ולרשום את האזרח לאחר חצי שנה,10 חודשים,או שנה?
מה דעתכם?
מהחלטת השרה, עד לרישום.
שמעתי שמועה שזה בגלל שיש רק פקיד אחד בקונסרבטוריה בליסבון, שעוסק ברישום ב- database, והוא עסוק גם בכל מקבלי האזרחויות האחרים (לאו דווקא באנשים עם מורשת מגורשי 1496).

צודק מאד זו פעולה של דקות בודדות ,רק שיש לפניך 100,000 איש

מהחלטת השרה, עד לרישום.
שמעתי שמועה שזה בגלל שיש רק פקיד אחד בקונסרבטוריה בליסבון, שעוסק ברישום ב- database, והוא עסוק גם בכל מקבלי האזרחויות האחרים (לאו דווקא באנשים עם מורשת מגורשי 1496).
אז תעשה חשבון כמה זה ליום עבודה, וכמה זה לחודש ,כאשר יש מספר פקידים בודדים ,הם לא מפעל ייצור שצריך לעמוד במיכסה מסויימת ,שנתיים לדרכון זה כלום זמן ,צריך סבלנות ולהמתין ,הרי הם לא יגייסו עשרות עובדים בכדי שהישראלים יקבלו דרכון בחודשיים ,סבלנות

שטיות אין לפניך 100 א איש...יש הגשות שהוגשו שנה שנתיים אחכ

אז תעשה חשבון כמה זה ליום עבודה, וכמה זה לחודש ,כאשר יש מספר פקידים בודדים ,הם לא מפעל ייצור שצריך לעמוד במיכסה מסויימת ,שנתיים לדרכון זה כלום זמן ,צריך סבלנות ולהמתין ,הרי הם לא יגייסו עשרות עובדים בכדי שהישראלים יקבלו דרכון בחודשיים ,סבלנות
שטיות אין לפניך 100 א איש...יש הגשות שהוגשו שנה שנתיים אחכ
וכבר יש להם פספורט ביד

למעלה