דיון: העונש להומואים - תלייה או עינויים

אני פרסי גאה

וכמו שזיקו אומר יש הרבה מאד פרסים סקסיים מאד שלא שווה לתלות אותם בגלל שהם הומואים. אני בכל מקרה מוכן להיות בקבוצת האנשים שמענים אותם

ז י ק ו

New member
אפ'בנאדם לא ראוי לעינוי ובטח לא לתליה

כל אחד מגיע לו עונש בהתאם למידת החומרה שהוא ביצע אותך אישית (בלי קשר) צריך לענות קשה

ניסיתי להתחיל עם הדב הפרסי שבא לחוג לאספרנטו

אבל מסתבר שהוא סטרייט (לפחות לכאורה). לפחות הוא לא ממוצא מוסלמי אלא זורואסטריאני - זאת הדת הפרסית שקדמה לאיסלאם שם במשך הרבה הרבה שנים, כשכורש היה המלך שם וגם אחשוורוש. בעצם אני לא בטוח ש-בֵּרוּז (זה שמו של הדב הפרסי) סטרייט, איש בן 35 לא נשוי ולא מדבר על בנות. אולי מישהו כאן יודע איך לשכנע אותו שהוא גיי? הוא איש משכיל, פיקח בעל הומור, עושה פוסט-דוקטוראט על קרני לייזר, ברח משם משלטון האייטולות, חילוני גמור, דב שעיר כמו שצריך, חסון וחביב. מישהו מעוניין בשידוך? --- ובאשר לתליה ועינויים, אי אפשר לדעת...אנחנו מיעוט שקיבל זכויות רק לאחרונה. את הזכויות האלה אפשר לקחת מאיתנו בחזרה, ואפשר גם לחזור ולרדוף אותנו. שום דבר לא בטוח ולא מובן מאליו. צריך להתמיד בלחימה למען שוויון זכויות, להתחתן, לאמץ ילדים, לקבל משכנתא כזוג, אחרת...הגלגל ייסוב לאחור, ויש מי שמנסה לסובב אותו כפי שאפשר לראות כאן ב סירטון וודיאו מפחיד הומואים יש לנו את "כהנא חי" ואיתמר בן גביר שמתאימים בהחלט למגורים בפָרס

Hoova2x

New member
מה הפליאה הגדולה? ../images/Emo197.gif

צר לי לעשות השוואות, אבל מבחינה סטטיסטית צרות-אופקים חברתית ודת ממוסדת תמיד הולכים יד ביד. למה כבר אפשר לצפות מהאסלם, שמחלק את העולם למאמינים וללא-מאמינים (שגורלם, כמובן, מוות). למה כבר אפשר לצפות מדת שמכריחה אישה להתלבש כמו מומייה, רק כדי שהגברים החרמנים לא יעוטו עליה כמו עדת חזירים סובאים. למה אפשר לצפות מדת שמאפשרת לגבר להכות אישה רק כי לא הייתה צייתנית מספיק. אומנם המצב בדת ישראל קצת יותר טוב (כאן מרשים לנשים לנהוג, רחמנא ליצלן), אבל כששומעים שחרדים היכו אישה וחייל, רק כי ישבו במקרה זה לצד זו באוטובוס, אפשר להבין את גודל הטמטום. פה אי אפשר להגיד "זו השקפת עולם רלוונטית כמו כל אחת אחרת"; השקפת עולם שפוגעת באחרים אינה ראויה להתקיים.

אדם 11 11

New member
זה לא אסלאם ההגדרה שלך

חבל שאתה לא יודע מהו אסלאם אמיתי ולא האיסלאם שרוב האנשים פירשו לעצמם והיה להם מוח להיזכר בו ולפעול על פי מנהגים ואמרות מאוחרות האסלאם האמיתי הוא דברי אלוהים ע"פ הדם כל הקוראן הוא דברי האל שנכתבו זה שיש כל מיני "חוכמות" לאחר מכן זה כבר משהו אחר

אדם 11 11

New member
פשוט פאנטיות מוחלטת

מה עם חוקי האסלאם הבסיסים של כבוד לאדם ולא לרצוח או לפגוע חוק זה הוא לפנאטים שיעים/מוסלמים או כל הומופוב קיצוני נכון שמוזכר שיש צורך לסקול ולנדות ואפילו להרוג את ההומואים "האסורים" ואיך זה מתנגש עם החוקיות והקיום הבסיסי והטהור של האסלאם המאמין האנושי והיפה חבל שחבורה של קיצונים בודדיים לוקחים חוקיות כזאת גדולה אומנם זה מתבטא בכל היבט ובכל שכבה של מדינה בדרכים שונות אבל כאן מדובר בחיי אדם ...

האסלאם קובע שעובדי אלילים דינם מוות

תחת שלטון האסלאם , עובדי אלילים דינם מוות, אלא אם כן הם מתאסלמים. גם מוסלמי שעוזב את דתו, ומתריס נגדה, דינו מוות. "מזלנו" שכיהודים האסלאם מרשה לנו להמשיך לקיים את דתנו, (וכך גם הנוצרים) משום שאנחנו "אהאל אל כיתאב" (עם הספר). תודה רבה! וזה לא רק לדעתם של מוסלמים בודדים, אלא מקובל בצורה נרחבת בין מליארד המוסלמים שבעולם

למעלה