דיון-הפסקות ברכיבה

animals lover

New member
דיון-הפסקות ברכיבה

האם הייתה לכם תקופה משמעותית (לפחות חודשיים!) של הפסקה מאז שהתחלתם לרכב? אחרי כמה זמן חזרתם לרכב וכמה זמן בערך לקח לכם לחזור לרמה שבה הייתם? לי הייתה לא ממזמן הפסקה של יותר משנה (!!!) ולפני כחודש חזרתי לרכב וכבר אחרי כמה שיעורים חזרתי לכושר טוב ברכיבה!

טוי בוי

New member
כן של חודש../images/Emo60.gif

שרכבתצי ובאתי לחווה רק בשישי.... כי ירדתי בלימודים זה לא כזה נחשב...

לי לא היו הפסקות של ממש,

אבל רק שתדעו שגם הפסקות של שבועיים עלולות לעשות נזק...חחח. במיוחד אצל מתחילים.

S H I L G I

New member
כן היו לי..../images/Emo29.gif

הרי התחלתי לרכב בחופש הגדול שאחרי כיתה ב' אז אחרי החופש היתה שנת הלימודים שלא רכבתי בכלל ואז אח"כ שוב בחופש הגדול רכבתי ואז יהתה לי הפסקה של כמה שנים עד שבכיתה ו' חזרתי לרכב, בקיבוץ יגור.

Juli kleo rullz

New member
../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo15.gif

אני כבר לא רוכבת חודש בגלל ששברתי את הרגל! :(

GrEeNwOmAn

New member
תשובות לדיון של ההפסקות ברכיבה../images/Emo29.gif

לי אף פעם לא הייתה הפסקה אולי של פעם בשבוע, אבל זו בקושי הפסקה, כי אני רוכבת פעם בשבוע.

אממממממ לא היו לי הספקות רציניות ב-

רכיבה.. רק שנסעתי לחו"ל לסאמר סקול של שבועיים... אז לא רכבתי בחווה שלי אבל רכבתי בחו"ל ככה שזה לא ממש נקרא.... אבל תאמת ירדה לי הרמה בזמן שהייתי בחו"ל כי הם לא שמו דגש על דברים מסויימים וזו הייתה תמיד רכיבה בחוץ עם מכשולים בחוץ(קרוס קאנטרי כזה)... ככה שעשינו טרוטים וקאנטרים וגלופים אז לא ממש שמנו על הרכיבה עצמה.. ושחזרתי רכבתי על הפנים..

אממממממ לא היו לי הספקות רציניות ב-

רכיבה.. רק שנסעתי לחו"ל לסאמר סקול של שבועיים... אז לא רכבתי בחווה שלי אבל רכבתי בחו"ל ככה שזה לא ממש נקרא.... אבל תאמת ירדה לי הרמה בזמן שהייתי בחו"ל כי הם לא שמו דגש על דברים מסויימים וזו הייתה תמיד רכיבה בחוץ עם מכשולים בחוץ(קרוס קאנטרי כזה)... ככה שעשינו טרוטים וקאנטרים וגלופים אז לא ממש שמנו על הרכיבה עצמה.. ושחזרתי רכבתי על הפנים..

Sweet SuGaR

New member
ששברתי את היד...

רכבתי פעם אחת עם היד השבורה ואז לא נתנו לי לרכב חודש
ושחזרתי הייתי אותו הדבר... אם אני זוכרת נכון

למעלה