דיון- הפעם הראשונה

דיון- הפעם הראשונה../images/Emo70.gif

מה הרגשתם בפעם הראשונה שרכבתם? מה הרגשתם בפעם הראשונה שקפצתם? מה הרגשתם בפעם הראשונה שרכבתם בקבוצה המתקדמת? מה הרגשתם בפעם הראשונה שקניתם סוס משלכם?

../images/Emo103.gif

1. אמממ, התרגשות רבה. ממש אהבתי. בהתחלה אמרו לי לעצום עיניים, ולזרום ולהרגיש את התנועות של הסוס. ועשיתי הכרות עם הסוס (רכבתי על רוז) מאמי. 2. כייייף חיים! כולם לקנאות! (לא האינגלישים), אממ, הרגשה מצויינת, חופש, השתחררות, קפצתי פעם ראשונה עם רוז. מלכה
אין עליה פשוט אין! 3. הרגשתי, שהתקדמתי, שהשתפרתי, ושכנראה באמת מגיע לי, כי אחרי הכל, מי עובד קשה אחרי הסוס, הרוכב. ותאמינו לי עבדתי קשה עד שהגעתי לזה. יאי... 4. חבל שעוד לא קניתי. אבל אני יספר מה הרגשתי שקניתי ת'מברשות
חחחח אממ.. יש! סופסוף יש לי! בעע.. יאי איזה כייף לי! והתחלתי להציק לכולם!

Juli kleo rullz

New member
תשובות שלי... ../images/Emo15.gif

אוקיי... 1. כיף לא נורמלי!!! אבל גם קצת פחד... כי בכל זאת זה פעם ראשונה שאני על סוס... אבל אחרי שירדתי ממנו (דמבו) הרגשתי כל כך כיף! וישר אמרתי לאמא שלי שאני רוצה להמשיך עם זה!!! (כי זה היה כאילו שיעור נסיון) 2. כיף! ממש כיף
כי אז עדיין לא ממש עשיתי דרסאג'... אז פחות אהבתי את זה וגם חשבתי שאני ממש מתחילה להתקדם כי אני כבר קופצת אז זה נותן הרגשה טובה! 3.כיף
ידעתי כבר שאני ברמה גבוהה! ושהמדריכים שלי משקיעים בי ושאני משקיעה ועובדת קשה! 4. סוף סוף אני יכולה לענות על זה... אומנם לא קניתי סוס אבל מיום שני יש לי פנסיון! וזה הדבר הכי כיף בעולם!!! חחח עדיין לא התרגלתי לרעיון!!! אני כל כך שמחהההההההההה

../images/Emo176.gif

אמממ ממש התלהבתי!! וחיכיתי בין כל פעם שיבוא השעור!! ספרתי תימים עד שהיה לי תשעור.. וכל כך חיכיתי לזה.. בפעם הראשונה שקפצתי.. פחחחח אני לא זוכרת את זה בכלל!!!.. זה מלפני 5 וחצי שנים!! מי זוכר?! אמממ אני בכלל לא זוכרת.. חחחח פשוט הייתה לי קבוצה שהתקדמנו ביחד.. וחלקם איתי עד היום!!.. וואי שאמא שלי אמרה לי שאולי נקנה לך סוס בחופש הגדול זה היה באוטו אחרי שחשבתי לעשות חצי פנסיון על זאוס של יפתח ובסוף זה לא יצא אז ממש התרגשתי והתחלתי לנשק ולחבר את אמא שלי באמצע הנסיעה!! הייתי כל כך מאושרת1!! ובסוף שבוע אחר כך כבר הלכנו לראות סוס למרות שהיא אמרה רק בחופש הגדול!.. חחח ועד שפגשתי את אפולו אהבת חיי!!.. ואז היא באה איתנו לחוות צח פעם אחת וראתה אותי רוכבת עליו... ואז אחרי הרכיבה שטיפלתי בו היא כזה באה אלי ואומרת לי: "מזל טוב יש לך סוס" והייתי בשמיים.!! וממש התלהבתי והתרגשתי ואני עדיין שמחה ומאושרת כי זה תרם לי המוווווווון!!!

כי אני עושה קבוצתי פעם בשבועיים..

למשל היום.. ראית שליאור היה איתי.. ולפעמים זה ב-5 שעדי ואיתי נמצאים.. תמונה מהיום!!! איזה סוס יפיוווווווף!!

mkuzi

New member
תשובתי.....

1) בפעם הראשונה שרכבתי הרגשתי פחד והתרגשות. 2) אני לא קופץ... 3) כשרכבתי בקבוצה היותר מתקדמת אז התחושה של "תעשה הכל יותר טוב" עלתה והכל התנהל בקצב הרבה יותר מהיר. 4) עדיין לא קניתי סוס לצערי הרב ואני לא חושב שיש פה מישהו שיש לו יותר מסוס אחד...

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

הפעם הראשונה שרכבתי טחחחח *נוסטלגיה* זה היה ממש כייף, נעם עשה לי וולטאז' (על גבע
) ועשיתי מלא דברים והיה מאאגניב ונורא התלהבתי
בעצם זה לא היה הפעם הראשונה שרכבתי זה היה השיעור הראשון ולפני רכבתי מלא פעמים על פונים בכל מיני הזדמנויות אבל זה לא נחשב. פעם ראשונה שקפצתי
על גבע, קפצנו כמה פעמים איקס, והיה נורא כייף, אני זוכרת שלא ידעתי מה לעשות מעל המכשול, פחחחח..., ושהוא ברח לי הצידה כמה פעמים.... פעם ראשונה בקבוצה מתקדמת אן דבר כזה אצלנו, כולם רוכבים ביחד.
אף פעם לא קניתי סוס משלי

Shai Felton

New member
תיקון../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

הפעם הראשונה שרכבתי טחחחח *נוסטלגיה* זה היה ממש כייף, נעם עשה לי וולטאז' (על גבע
) ועשיתי מלא דברים והיה מאאגניב ונורא התלהבתי
בעצם זה לא היה הפעם הראשונה שרכבתי זה היה השיעור הראשון ולפני רכבתי מלא פעמים על פונים בכל מיני הזדמנויות אבל זה לא נחשב. פעם ראשונה שקפצתי על גבע, קפצנו כמה פעמים איקס, והיה נורא כייף, אני זוכרת שלא ידעתי מה לעשות מעל המכשול, פחחחח..., ושהוא ברח לי הצידה כמה פעמים.... פעם ראשונה בקבוצה מתקדמת אן דבר כזה אצלנו, כולם רוכבים ביחד.
אף פעם לא קניתי סוס משלי

צדק8

New member
וואי..

מה הרגשתם בפעם הראשונה שרכבתם? פעם באמת ראשונה הייתה בהזורע..מממ..נורא מפחדתי..ולא הצלחתי להחזיק ת'מושכות כי מרוב לחץ לא הצלחתי להבין..מממ..ורק הלכנו ככה איזה חצי שנה
אז גם היה משעמם... מה הרגשתם בפעם הראשונה שקפצתם? טחחח..היה כיף !!! אבל נכנסתי עוד פעם טיפה להלם (כמו שקרה שהתחלתי לרכב..ולא הבנתי מה נעם לעזעזל רוצה ממני ולמה אני צריכה עכשיו לשים תידיים על הצוואר של כפיר...
מה הרגשתם בפעם הראשונה שרכבתם בקבוצה המתקדמת? בהזורע היה זוועה, אף פעם לא הייתה לי קבוצה שמתאימה לרמה שלי במשמר העמק אין קבוצוץ..יש שיעור ביום. מה הרגשתם בפעם הראשונה שקניתם סוס משלכם? אין.

אממממ

לוזוכרת! אבל זה נורא חמוד ליראות ווידאו שלי רוכבת כי רכבתי על סוס גדול (לא פוני!) וני פיצקית וכמה כמו קפיץ ואני לא אומרת שומדבר רק מחייכת! זה מתוקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק פעם ראשונה שקפצתי זה מה שעבר לי בראש **עוד!, עכשיו! ומהר!!!!!** אני מתתי על זה מהשנייה הראשונה שהבנתי מזה! לוזוכרת אבל כמובן שהרגשה טובה איך לא?! ואוו!! סוסה משלי!? מה הרגשתי... אמממ אי אפשר לתארק את זה ברגע שאבא שלי סיפר לי חיבקתי את מיסי ונראה לי אפילו הזלתי דמעה אבל הייתי הבנדאם הכי מאושר בעולם הזה!

תשובותיי

בפעם הראשונה שרקכבתי היה לי מפחיד אפילו פחדתי לגעת בסוס אבל בסוף השיעור ממש נהנתי. עוד לא קפצתי. כשהייתי בקבוצה מתקדמץת נלחצתי כי כל הזמן פחדתי שאני לא שומרת מרחק מספיק. עוד לק קניתי סוס

אוכפית

New member
../images/Emo141.gifאני

אוקיי 1. לפני שעליתי בפעם הראשונה חשבתי שזה כל כך קל לרכב ואז שכבר עליתי הבנתי שציפתה לי טעות... ואז התחלתי להנות לא הייתה מאושרת ממני... זה היתה חצי שעה של כיף.. 2.בפעם הראשונה שקפצתי..אממ... תאמת נראה לי פחדתי ליפול אבל האושר שהצלחתי אחר כך היה שווה את זה. 3.בפעם הראשונה שרכבתי בקבוצה מתקדמת...אמממ..לא ידעתי אם אני מספיק טובה וקצת פחדתי מאנשים שנראו לי אז מאיימים קצת:))) 4.אממ.. עד שקנינו ניסינו כל מיני סוסים ולסוס הראשון קראו סלאש והוא היה נשמה טהורההההה הייתי בעננים וחשבתי שזה חלום שהתגשם. ואז נורא התאכזבתי ובכיתי שהחזירו אותו כי היתה לו בעיה בגידים... ואז שקנו לי את רעם שלי לא יכולתי להוציא מילה מהפה יומיים מרוב התרגשות וגם כי פחדתי שבכל רגע אני אתעורר חחחחחח..

הפעם הראשונה... (לאאא נשמע טוב).

אני לא בדיוק זוכרת... הפעם הראשונה שהיה לי שיעור נורא שמחתי
הייתי על סוסה בשם שני, מקסימה וזוהר עשתה לי לונג'...
.
הרגשתי נהדר! אני הרגשתי את הקפיצה כי קפצתי מעל אוקסר פעם ראשונה, אז כמובן לא הבנתי כלל מה זה...
את האמת זה היה מוזר כיון שלא היינו אמורות כלל להיות בקבוצה, פשוט שאחת איחרה וכיון שהשיעורים היו ברצף, המדריכה החליטה מהיום ההוא שנהיה ביחד...
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, מה זה? משחק הקניון? גם אדם שקונה סוס לא מחליף אותו כל פעם! בחיים לא היה לי סוס.

../images/Emo1.gif

זה היה כזה כיף! הלכתי סתם כזה עם הסוס בניר דוד וביקשתי לעשות טרוט וזה היה כזה מפחיד אז האטתי אותו ואמרתי לאמא שלי שאני רוצה להמשיך לרכב.. פעם ראשונה שקפצתי? נהדר זה כזה כיף!!!! לא היה בכללללל מפחיד זה היה גם די נמוך... אף פעם לא הייתי בקבוצה מתקדמת ממני.. ואף פעם לא קניתי סוסה לצערי..

למעלה