המ אז הנה דעתי למעוניינים
וידוי: אין לי מושג מה זה אומר "שדיים רכים"..
*מנסה לחשוב על שדיים קשים* *נתקפת בגיחוך אווילי והזוי* *מתעשתת* מבחינה אסתטית אני בעד - לא גדולים מדי, וכן עגולים וקפיציים (
) וכמובן, זקופים. זה מה שאני מחשיבה כאסתטי
כשעוברים לעניין של מה סקסי הכל כבר הרבה פחות בררני
המ כאן יש עדיפות לכן גדולים.. (אבל לא גדולים מנופחים שאפשר להחנק מהם.. לכל דבר יש גבול
) פיטמה בהירה ולא גדולה מדי (גדולה=לקוטר ולאורך [כלומר עובי, כלומר עד כמה זה בולט החוצה, נו..].. יש הרבה דברים מפחידים מסתובבים שם בחוץ!
) ואם אפשר אז לא שעירה
לסיכום: מה שבא, ברוך הבא, כל עוד זה לא גורם לי להקיא או משהו (ואני רגישה בעניינים אלו!) מה שמזכיר לי..
שנה שעברה בסוף השנה הלכנו אנחנו, שכבת ח´ דאז, ושכבת י´ דאז לאיזה פארק מים וחיכיתי עם החבריה (
) בתור למתקן, והיו המון בנות שחמחמות עם בגדי ים נועזים(לרב אכן היה מה להראות, אך לצערי איני נמשכת למי שאינה מושכת אותי גם מבחינת האישיות שלה [לכו תבינו..] כך שלא היה לי שם *יותר מדי* מעניין). בכל אופן, היתה אחת עם חולצה לבנה רטובה (חולצות רטובות זה טוב!
) שעמדה מאחוריי. והיא דווקא היתה
וכל שנייה כולם דחפו ונתקעו אחד בתוך השומנים של השני (*משועשעת* חי חי) וכמה ערסים דחפו מאחורה ולשנייה אחת
גגג ובדיוק הסתובבתי קצת והרגשתי רך ורטוב על הכתף שלי
אוקיי, תתעלמו
אין לי מושג למה שיתפתי אתכם בסיפור הזה, שבכלל לא מעניין אתכם.. (אני פשוט נזכרת בפעם ההיא עם האחד שרשם פה על יום ההתחרמנויות שלו בביה"ס וכולם קטלו אותו ואמרו לו שהוא מוריד את הרמה של הפורום..
אז באמת כדאי שאשתוק
)