דיון - הפעם לחובבי/ות הנשים

דיון - הפעם לחובבי/ות הנשים

תמיד פותחים דיונים רק לחובבי/ות הגברים.. וזה לא הוגן
אז הנה שאלה לדיון: אצל אישה מה יותר חשוב בשדיים שלה(מבחינה אסתטית וגם מה יותר סקסי): הצורה או הגודל? ומה הצורה/גודל המועדף?

moo moo moo

New member
הממ

נראה לי קודם הגודל אבל גם קטנים זה יפה יש גדולים שפשוט מגעילים כאלה סיליקוניים לא חושניים. אני אוהב שהשדיים גדולייים אבל בפרופורציה לגוף שיהיו כמו כרית.

בניגוד לרוב חברי הפורום פה...

לא איכפת לי מצורת הגוף שלו\ה אם זה גבר או אישה זה לא הגוף שעושה לי את זה כל כך לא זה רק מה שבפנים שחשוב פיזיות זה לא משהו שחשוב ממש לא זה רק מי שהבן אדם ללא הבדל מין גיל ודת(וזה ניראה לי מכסה הכל) עד כאן שלכם אדם ספליט שבאמת היה לו יום נאחס(נאחס ברמות שלא תאמינו)

באמת?../images/Emo12.gif זה.. חריג, אתה יודע../images/Emo3.gif

אמנם תכונות של פנימיות בהחלט מייפות את האדם בעיני האחר.. אבל לרב ה..ובכן, *יצורים אנושיים* יש צורך גם במעט חיצוניות..
(אל תיעלב, קח זאת כמחמאה!
אתה מיוחד
)

כמעט

כל אדם שהכיר אותי אמר לי שאני פריק מוזר ו180 מעלות ממה שהוא מכיר אבל אחרי הכל למדתי להסתדר עם זה וזה גם משהו נראה לי שאני אפילו מתחיל לאהוב את זה

TwelveEyes

New member
;^^

יודעים מה זה מזכיר לי? את הפרק ההוא ב-BOY MEETS BOY.. או יותר נכון, GIRL MEETS GIRL
אהמ, טוב, אז את האמת... דרישות המערכת הן מינימום C קאפ
והייתי אומרת שהצורה חשובה באותה מידה. הייתי מפרטת למה, אבל אני מתחרמנת כבר מספיק
...אהמ, כן. שאני על
כבר אמרתי?

sarah

New member
../images/Emo6.gif

הצורה כמובן
*מהורהרת*
הממ? צורה? פשוט צורה נחמדה, אממ... לא יותר מדיי ג´לים, אממ... טוב מה אני מבינה בשדיים כבר? לא משנה מה, שדיים לא חשובים לי במיוחד.
אם תהיה לי תשובה יותר טובה אחר כך אני אכתוב אותה.
באעבה, שרה

p o l i

New member
תורת החזה מפי פולי....

אז ככה דבר ראשון שיהיו אמתיים- כי אם לא אני פשוט יכולה ללכת למשש בלונים מלאים במים- גם שם יש הרבה פלסטיק/ גומי
דבר שני הצורה- שלא יהיו מחודדים/ מעוותים/ עקומים והבנתם את הכוונה... דבר שלישי לא לשכוח את מושא הערצה- הפיטמה!!!- שתיהיה ורדרדה ויפה לא גדולה מידי ולא קטנה מידי ומסביבה עיגול לא גדול (זה מכוער שזה גדול מידי...)
והאחרון אומנם לא פחות חשוב אבל לא פחות משמעותי הגודל-אני אישית אוהבת אותם קטנים וצנועים- תיאור תמונה להמחשה- אלה שהולכים איתם בימי הקיץ החמים עם גופיה לבנה ופשוטה בלי חזיה...
למרות שאם הם יהיו גדולים אני לא יתנגד... והכי הכי הכי חשוב!!!!!! שיהיו רכים!!!!!
ובכלליות שכולם יקבלו
גדולו
ממני

alililili

New member
לדעתי...

הצורה מאוד משמעותית. הגודל לא ממש משנה, אלא אם כן זה ממש ממש גדול או יותר קטן מהחזה שלי |
| לעומת זאת, הצורה משפיעה הרבה יותר. חשוב שלא יהיו שפיציים כאלה, וגם שהפטמה לא תהיה ענקית כי זה ממש מכוער... טוב נו די, אני לא יכול לחשוב על ציצים כל כך הרבה זמן זה עושה לי רע

magicgirl

New member
צריך להיות

בדיוק כמו שלחברה שלי magic_girl אל תשאל שאלות לא תשמע שקרים

המ אז הנה דעתי למעוניינים

וידוי: אין לי מושג מה זה אומר "שדיים רכים"..
*מנסה לחשוב על שדיים קשים* *נתקפת בגיחוך אווילי והזוי* *מתעשתת* מבחינה אסתטית אני בעד - לא גדולים מדי, וכן עגולים וקפיציים (
) וכמובן, זקופים. זה מה שאני מחשיבה כאסתטי
כשעוברים לעניין של מה סקסי הכל כבר הרבה פחות בררני
המ כאן יש עדיפות לכן גדולים.. (אבל לא גדולים מנופחים שאפשר להחנק מהם.. לכל דבר יש גבול
) פיטמה בהירה ולא גדולה מדי (גדולה=לקוטר ולאורך [כלומר עובי, כלומר עד כמה זה בולט החוצה, נו..].. יש הרבה דברים מפחידים מסתובבים שם בחוץ!
) ואם אפשר אז לא שעירה
לסיכום: מה שבא, ברוך הבא, כל עוד זה לא גורם לי להקיא או משהו (ואני רגישה בעניינים אלו!) מה שמזכיר לי..
שנה שעברה בסוף השנה הלכנו אנחנו, שכבת ח´ דאז, ושכבת י´ דאז לאיזה פארק מים וחיכיתי עם החבריה (
) בתור למתקן, והיו המון בנות שחמחמות עם בגדי ים נועזים(לרב אכן היה מה להראות, אך לצערי איני נמשכת למי שאינה מושכת אותי גם מבחינת האישיות שלה [לכו תבינו..] כך שלא היה לי שם *יותר מדי* מעניין). בכל אופן, היתה אחת עם חולצה לבנה רטובה (חולצות רטובות זה טוב!
) שעמדה מאחוריי. והיא דווקא היתה
וכל שנייה כולם דחפו ונתקעו אחד בתוך השומנים של השני (*משועשעת* חי חי) וכמה ערסים דחפו מאחורה ולשנייה אחת
גגג ובדיוק הסתובבתי קצת והרגשתי רך ורטוב על הכתף שלי
אוקיי, תתעלמו
אין לי מושג למה שיתפתי אתכם בסיפור הזה, שבכלל לא מעניין אתכם.. (אני פשוט נזכרת בפעם ההיא עם האחד שרשם פה על יום ההתחרמנויות שלו בביה"ס וכולם קטלו אותו ואמרו לו שהוא מוריד את הרמה של הפורום..
אז באמת כדאי שאשתוק
)

Blackice

New member
אייייי ../images/Emo12.gif

הממפ.. אני חושב שקודם כל חשוב שהם יהיו קטנים.. כי הייתי ביותר מדי חופים בהם לבנות מעטות בלבד היה חלק עליון, וראיתי שם כמה הגרוויטציה מתעללת בצורה של חזה, אם הוא גדול.. וגם הצורה של חזה קטן יותר יפה, לטעמי.. ואחרי זה כמובן חשובה הצורה.. שאני לא אתחיל לתאר מה אני חושב שהכי טוב, כי כבר ככה אני אדום יותר מדי
ארז נ.ב. אני רוצה שתעריכו את המאמצים שאני עושה כאן לתרום לשרשור.. יש לי איזה פוביה מוזרה מחזה..
שכאשר אני צריך לגעת בו.. בעעעההאוווההחהה

למעלה