דיון הצעות לטיפקס - פורום אירוויזיו

shirkarmon

New member
דיון הצעות לטיפקס - פורום אירוויזיו

אהלן, בפורום אירוויזיון התפתח דיון מעניין מאוד עם הצעות מאוד מקוריות להופעה של טיפקס בהלסינקי, שכידוע חשובה מאוד כמעט כמו השיר עצמו, את הדיון תוכלו לראות פה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=262&msgid=95968765 אם למישהו ממכם יש דרך להעביר את הדיון הזה לטיפקס זה יהיה מצוין, אני חושב שיש פה מקום להראות להם את זה. יום טוב,

yossi29129

New member
אחי אני הגבתי להם בקשר לזה

תראה למטה,האנשים בפורום פה לא מתייחסים לא יודע מה נסגר איתם הם הולכים לתחרות הזאת בתחושה של יאללה להעביר את השיר לקבל חשיפה והביתה.

שתבין ידידי

ראיתי את ההודעה שלך, אבל אין לי מה לומר בנושא, מעולם לא התענינתי באירויוזיון, ואני ממש לא מבין בזה, זה שטיפקס נבחרה ליצג אותנו באירוויזיון, זה משמח, מרגש, אבל לא הופך אותנו למומחים, אתה מציע הצעות, נחמדות,מענינות, להגיד לך אם מתאימות או לא אני לא האיש המתאים. בכל אופן תודה על המחשבה והמאמץ שאתה משקיע.

yossi29129

New member
לקובי לא אוז

אחי אנחנו כן אוהבים אירוויזיון ואנחנו כן מבינים ויודעים מה צריך להיות באירוויזיון אחי יש לך אולי מסנגר או איסי אני יתכתב איתך משם

shirkarmon

New member
אני לא חושב שיש סיבה לריב על זה

הדבר שאני כן חושב, שרצוי מאוד שטיפקס יראו את הדיון הזה, זה הדבר היחיד, האנשים פה בפורום לא אחראים על איך תראה טיפקס באירוויזיון, הם צופים ומעריצים בדיוק כמוני וכמוך לא משנה אם זה טיפקס או כל דבר אחר, אני אומר שאין סיבה למחלוקות, הדבר היחיד שלדעתי חשוב מהדיון הזה, שטיפקס יראו אותו, לך תדע, אולי זה יניב איזה פרי ויפתח להם את העיניים למשהו מסוים. אם למישהו מכם יש דרך להעביר את הדיון שציינתי למעלה לאחד מחברי טיפקס, אני בטוח שזה יכול לתרום. יום טוב לכולם

טיפקסית

New member
היי גל

סחתיין על המעורבות. דרך אגב-ממש אהבתי את התמונה שלך במייספייס אתם צריכים עוד תמונות מהופעות במקרה? כי אם כן יש לי מלא. האמת שהיה לי ויכוח עם חברים בצבא לגבי השיר,אבל אתה מכיר אותי,אני עקשנית כמו פרד.

גל פרמן המלך !!

אתה וכל להקת טיפקס תביאו לנו כבוד וגאווה ..אם תעמידו את המופע כמו שצריך !!!! רק טיפקס תביא ניצחון בעזרת השם . שנה הבאה בירושלים ..! ואל תגידו לי משהו על אנטישמיות אירופה וגזענות ..!!! כי זה יידוע ...!

למעלה