דיון-הרחקת לכת בשביל המשחק

R o n 2 5 6

New member
דיון-הרחקת לכת בשביל המשחק

(מקווה שזה בסדר שפתחתי הודעה חדשה..) ראיתי הרבה אנשים שלא מסכימים עם הצעדים של חלק מהמתמודדים כחלק מהמשחק ומההישרדות שלהם על האי. אילו הייתם במקומם,הייתם פועלים כמוהם או בשונה? האם הייתם פועלים לפי הקוד המוסרי או שהייתם פועלים למען האינטרסים האישיים שלכם? מקווה לדיון מעניין (ובלי תיאורים כמו "כלבה" וכו'.זה מיותר..)

אני חושבת...

שאם הייתי במקום כמה אנשים מהתחרות, לדוגמא בשלב שג'יבארו היו צריכים לאכול מול סבאנה, אני יודעת שלא הייתי אוכלת מולם, כי זה לא מוסרי, לא נחמד ולא אנושי. לגבי הבריתות שמתקיימות לפני ההדחה- אני יודעת שאם הייתי מבטיחה למישהו משהו, הייתי ב100% מקיימת את זה, ובתכלס, הייתי משתדלת להמנע ממצבים של הבטחות וכאלה, כדי לא לשקר ולא להגרר לעימותים. ואני יודעת שלא הייתי מדיחה אנשים חזקים מהשבט, כי עד האיחוד, האינטרס שלי הוא שיהיו לי אנשים חזקים בשבט שיעזרו לשבט לנצח וכך לא יצטרכו להדיח אף אחד. בתכלס, כולה משחק, אם הייתי באה לשם, זה לא היה בשביל הכסף, אלא בשביל החוויה [לא שאני אומרת שהייתי יושבת כל היום על התחת מול הים ומתפעלת מהאיים הקאריביים, הייתי עוזרת, ועובדת קשה וגם סובלת, אבל בכל זאת, כולה משחק], ככה שאם הייתי צריכה לדרוך על מישהו ממש כדי לנצח, לא נראה לי שהייתי עושה את זה.

R o n 2 5 6

New member
את נשמעת מאוד הוגנת,אבל..

אם היית במצב דומה שאת יודעת שאת נמצאת בסכנת הדחה,ואין לך בררה אלא "להפר קצת את החוקים" ולהתנהג לא בסדר,לא היית עושה זאת על מנת לשמור על מקומך בתוכנית ולהמשיך בחוויה הזאת?

המממ..

לשקר במשחק, זה לא להפר את החוקים, זה אולי להפר את החוקים מבחינתי, כי מבחינתי לשקר זה מחוץ לתחום. אני חושבת שאם הייתי מבטיחה למישהו משהו במין ברית כזאת[ וכמו שאמרתי, הייתי משתדלת להמנע מדברים כאלה] אז הייתי נשארת נאמנה ומצביעה למה שהחלטנו. אני לא בן אדם צבוע, ואני לא אתחיל להיות נחשה ולרכל או לארגן לינצ'ים על אנשים רק כדי להיות במשחק.. אבל בתכלס, אנחנו לא יכולים לדעת מה "היינו עושים" בסיטואציה, כדי לדעת את זה צריך לחוות את זה.. :)

מסכימה עם כל מילה ../images/Emo45.gif

you go girl! נ.ב. אני שוקלת להצטרף לפורום באופן קבוע, אבל אני לא מבטיחה שום דבר

Fairywitch

New member
בטח שזה בסדר../images/Emo24.gifדיון מצדיק הודעה חדשה

והוא מוזמן ומבורך. מצטרפת לבקשה להימנע מגידופים וקללות

LiRs Lullaby

New member
אני הפכפה.

בטח הייתי נדבקת לאחד כמו דן ועושה מה שהוא אומר לי.
ברצינות, זה כיף לשבת בבית המחומם ולהסתלבט על ההחלטות שהם עושים בתכנית, אבל אני לא חושבת שכולנו כאלה יפי נפש מתוקים ונחמדים שהיו נשארים נייטרלים במהלך התכנית. בטח הייתי סוג של מרינה - נדבקת לבחורה הכי קולנית וחברותית (נעמה) בזמן שאני משאירה את נעם לעצמי מסיבות ברורות לגמרי
בטח הייתי עפה מוקדם ממש

yrutoo

New member
ממה שנראה לי...

דווקא את ההחלטות האסטרטגיות זה יותר מרינה מחליטה, למרות שזוקפים את זה יותר לזכות נעמה (כי היא יותר קולנית ו"מעניינת" ממנה)... כמו זה שהיא הייתה זאת שעלתה על זה שצריך להעיף את דן בהתחלה, שברור שזה היה המעשה הנכון לעשות ונעמה הייתה בשוק... אבל הן די אותו דבר ואני כנראה אומרת את זה רק בגלל אהבתי למרינה
בכל מקרה הן חמודות ביחד :)

LiRs Lullaby

New member
כן, לזה התכוונתי....ממש באותן המילים...

על כך שהיא רצתה להעיף את דן מתישהו בהתחלה, והיא נדבקת לנעמה כי היא "חזקה", אבל בתכלס, נראה לי שהיא זו שבאמת מחליטה, ונעמה היא זו שמבצעת - ככה יוצא שמה שהיא רוצה נעשה, אבל מבלי לפגוע במעמד שלה מול אנשים אחרים..... יופי של אסטרטגיה.
הן חמודות בעיקר כי הן כאלה מרושעותבצורה חיננית..

גם לפי דעתי הוא הרחיק לכת

אני מבינה שהוא רוצה להשאר במשחק אבל לא בכל מחיר כמו להפר בריתות ולהתנהג בחוסר טאקט כמו לאכול לאכול מול הפרצוף של סאבנה והנות מזה או להתחנף לאנשים למרות שהוא לא מתחבר אליהם נ.ב אני עדין בשוק שויקה ניצחה למרות שלא נראה לי שהיא תחזיק מעמד, אני מקווה

שירה118

New member
הרחקת לכת בשביל המשחק או פשוט - אסטרטגיה?

אזז,, מאיפה לנו בעצם?? ואם דן פועל מתוך אסטרטגיה?[אישית הדעה שלי] ללדעתי,, כל המשחק בנוי על אסטרטגיה ושקרים ותככים ? חלק מהמשחק בואו נשלים עם זה! ממסכממת.. הישרדות כל המילה בפנים.. והמשמעות שלה! שבווע טובב לכולם 3>

AntilopA2

New member
אין ספק שיש לו הרבה שכל

ושהוא מאוד אסטרטגי ויש לו הרבה סיכוי לגיע רחוק דווקא- אבל הגבול הוא בשקרים מפורשים למי שאמורים להיות חברים שלו בכוונה תחילה לתקוע סכין בגב, ובתכנון מזימות בשקט מאחורי הגב. זה בדיוק ההבדל בין דן ונעמה ולמה נעמה לא נחשה ומניאקית כמו שאנשים פה אומרים. יש הבדל בין לשקר במצח נחושה ולתכנן מאחורי הגב לבין להיות קצת לא נחמדים. בחיים לא הייתיעושה מה שדן עשה לעומר, אפילו אם זה המשחק.

למעלה