דיון: התפתחות ספורט האקסטרים

hagitoz

New member
דיון: התפתחות ספורט האקסטרים

הי, אני אשמח לפתוח לדיון את דעתכם לגבי התפתחות ספורט האקסטרים ככלל לגבי ההווה והן לגבי העתיד, להלן שתי שאלות: 1 איזה ענף ספורט אקסטרים לדעתכם הוא המפותח ביותר בישראל כיום ולמה? 2. מה אתם חושבים שצריך להעשות על מנת שספורט האקסטרים בכלל יתפתח לרמות גבוהות יותר (מקצועי, חובבני וכדומה) כמו בחו"ל? 3. האם אתם מרגישים שחל שיפור בשנים האחרונות בענפי האקסטרים ואם כן כיצד זה בא לידי ביטוי? מי שעושה בגרות באקסטרים, אנחנו מכינים לו את העבודה :) מקווה לשיתוף פעולה, תודה חגית עוז

Titan777

New member
אמממ

1. אני חושב שרכיבת אופניים(דאון היל) וגלישה, כי אני מכיר המון רוכבים והמון גולשים ולדעתי זה תחום שולט ומלא אנשים נמשכים ואוהבים את זה. 2. כסף ורצון!!! מה שלאמריקאים יש ולנו אין! 3. אני חושב שכן. יש יותר תחרויות בענפים השונים, יותר אנשים נמשכים לזה והמודעות לכל הספורט אקסטרים גדלה. (וחגית, אני קצת כועס עלייך="רמז-לוגו")

urbanrider

New member
לא ממש אופניים,

הם יורת בהתפתחות, תיראה כמה תחריות ביטלו אבל עדין יותר משנים קודמות. אני גם חושב שגלישה זה הספורט EX הכי מפותח בארץ. 2. יותר תחריות, יותר נותני חסות, יותר חניות, יותר פירסום לחניות, יותר פירסום תחריות, יותר תוכניות אקסטרים ישראליות (סטייל 10G), יותר סרטים ישראלים (סטייל ZION, באופנים). יש עוד הרבה אבל הם לא עולים לי בראש עכשיו. 3. כן, יותר תחריות, יותר חניות. לאופניים, פתחו 2 בייק פארקים ולאחד מהם יש מסלול 4X ברמה עולמית. אמיר.

k hut

New member
שרשור מעניין...גלישת רוח לדעתי.

אמנם בארץ גלישת רוח מאוד מפותחת, כי יש תנאים טובים, והמון בתי"ס, אבל סקי מאוד מפותח למרות שרוב הפעילות היא בחו"ל. אם צלילה היתה נחשבת לאקסטרים, אז ללא ספק היא היתה תופסת את המקומות הראשונים. אופניים גם מתקדם לאט לאט למימדים ענקיים בארץ, אבל הצד האקסטרימי עוד קטן. אני מקווה שבשנים הבאות יכנסו יותר ויותר פעילויות אקסטרים למערכות החינוך, החל מגנים, שיכולים לשלב טיפוס חוויתי, פעילויות חבלים וכו', בתיה"ס יסודיים שיכולים להכניס פעילות אופניים וסקייטבורד\רולר בליידס, ואפילו תיכונים שיכולים בקלות לשלב גלישת רוח, שייט, סקי,אופני-שטח וכו'. צריך רק להכניס למודעות שהספורט הקיצוני הוא יחסית בטוח, כששומרים על כללי בטיחות, ומשלבים איתו גם ידע תיאורטי. המון פציעות קורות גם בכדורגל וכדורסל,שכבר קיימים במע' החינוך.

natyh

New member
הספורט הכי מפותח בארץ

הוא ספורט הנסיעה לחו"ל... בהחלט ספורט מפותח .... ומאד אקסטרימי ללא ספק , והסיבה שהוא כל כך מפותח מפני שלהישאר בארץ עוד יותר מפחיד ...

למעלה