דיון וידאו

אסף 1989

New member
דיון וידאו

מה אתם חושבים על צילום של עצמך בוידאו בשעת רכיבה? האם צילמו אתכם בוידאו בשעת רכיבה? ראיתים בעיות ברכיבה? התבאסתם/התרשמתם כשראיתם את עצמכם בוידאו? האם זה עזר לשפר את בעיות הרכיבה? ספרו על בעיות שראיתם בצילומים של עצמכם....

טוי בוי

New member
בעד אבל בחיים לא צילמו אותי בווידאו

אבל יש לי תמונות מלפני המון זמן שרכבתי רק שנה שנתיים וזה נראה ממש טוב יחסית לילד שהוא בגודל של האוכף בערך..

gal616

New member
אמממ

לפי דעתי זה תורם... כי אתה רואה איפה יש בעיות..יודע מה לשפר-ואתה רואה את עצמך רוכב...שאתה על הסוס אתה לא יכול לראות את עצמך.. צילמו אותי פעם אחת-וזה לא בדיוק עזררר לא צילמו את כל השיעור..

אוקי...

אז אותי כל תחרות מצלמים בוידאו.. זה ממש טוב אתה רואה מה הבעיות שלך.. ומה צריך לשפר.. אממ יש כמה תחרויות שלא אהבתי.. אבל אני רואה תמיד את השיפור.. ותמיד בעיות שהיו לפני נעלמות... הבעייה העיקרית שלי שהייתה לי ועכשיו היא נעלמת.. שהייתי מפספסת תסוס בקפיצה.. זה היה עם אפולו.. עם אוסטין הייתה לי בעייה באותה תקופה שהייתי שמה תידיים למטה מדי וקרוב לבטן.. ואז בשביל להאט אותה לא יכולתי וזה ישנה לי את כל הישיבה... ועכשיו זה עבר.. אבל עם אפולו ראיתי שכל תחרות היה לי איזה מכשול שבאתי ונגיד נשאר לי לפני המכשול איזה 2 מטר ולא ידעתי אם הוא יקפוץ מרחוק או יעשה עוד צעד.. ובדר"כ הוא קפץ מרחוק.. עכשיו אני מדרבנת תסוס וקופצת מרחוק אם יוצא כזה מצב.. מאוד מומלץ לצלם את עצמך בוידאו.. או בתמונות כי אתה רואה גם מה צריכים לשפר בישיבת קפיצות..

אוקי...

אז אותי כל תחרות מצלמים בוידאו.. זה ממש טוב אתה רואה מה הבעיות שלך.. ומה צריך לשפר.. אממ יש כמה תחרויות שלא אהבתי.. אבל אני רואה תמיד את השיפור.. ותמיד בעיות שהיו לפני נעלמות... הבעייה העיקרית שלי שהייתה לי ועכשיו היא נעלמת.. שהייתי מפספסת תסוס בקפיצה.. זה היה עם אפולו.. עם אוסטין הייתה לי בעייה באותה תקופה שהייתי שמה תידיים למטה מדי וקרוב לבטן.. ואז בשביל להאט אותה לא יכולתי וזה ישנה לי את כל הישיבה... ועכשיו זה עבר.. אבל עם אפולו ראיתי שכל תחרות היה לי איזה מכשול שבאתי ונגיד נשאר לי לפני המכשול איזה 2 מטר ולא ידעתי אם הוא יקפוץ מרחוק או יעשה עוד צעד.. ובדר"כ הוא קפץ מרחוק.. עכשיו אני מדרבנת תסוס וקופצת מרחוק אם יוצא כזה מצב.. מאוד מומלץ לצלם את עצמך בוידאו.. או בתמונות כי אתה רואה גם מה צריכים לשפר בישיבת קפיצות..

../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif

מה אתם חושבים על צילום של עצמך בוידאו בשעת רכיבה?
אני חושב שזה מעולה, זה עוזר לראות את הבעיות שלי ברכיבה.
האם צילמו אתכם בוידאו בשעת רכיבה?
כן, בקורס בפארן צילמו אותי...
ראיתים בעיות ברכיבה?
ראיתי, אבל אלה בעיות שאני יודע עליהן..
התבאסתם/התרשמתם כשראיתם את עצמכם בוידאו?
ת'אמת, די התרשמתי ממה שראיתי...
האם זה עזר לשפר את בעיות הרכיבה?
אממ... כן

צדק8

New member
../images/Emo99.gif

לא צילמו אותי אף פעם במצלמת וידאו בזמן שרכבתי (רק הקיבוץ במופע של שבועות..אבל זה היה לשתי שניות בדיוק..), אבל אני מאוד רוצה ! מה אתם חושבים על צילום של עצמך בוידאו בשעת רכיבה?
לפי דעתי זה מעולה וזה יכול ממש לעזור ברכיבה..כאילו בישיבה וכו' האם צילמו אתכם בוידאו בשעת רכיבה?
לא
נוו כן, בערך.אבל לא משו שעזר לי המון כי זה היה לשתי שניות
ראיתים בעיות ברכיבה?
כן. התבאסתם/התרשמתם כשראיתם את עצמכם בוידאו?
גם וגם. האם זה עזר לשפר את בעיות הרכיבה?
טיפה... אני קופצת יותר מדיי בקאנטר... ד"א שי ! נעם אמר מתישהו שהוא יביא לשיעור מצלמת וידאו ... אני צריכה להזכיר לו..

צילמו אותי פעם אחת.

זה דיי עוזר שמצלמים אותך. כי זא אתה רוא האת הטעויות שאתה עושה ויכולים לתקן אותך ולהררוארת לך את הטעויות. כן פעם אחת בקייטנת רכיבה. כן הישיבה שלי לא כל כך טובה כלומר יש לי עקבים למטה מידי ואצבעות החוצה מידי. הכתפיים שלי לפעמים שמוטות קדימה. ואני לא מרימה את הראש. וכם זה דיי עזר אני מנסה לשפר את הישיבה שלי.

תשובות

אני חושבת שצילום בוידיאו יכול לעזור לך מאד כי רואים איזה בעיות יש לך או שמבינים יותר טוב את ההערות של המורה כי רואים על מה הוא דיבר. צילו אותי ראיתי לא התבאסתי שמתי לב לבעיה ושיפרתי הבעיה הייתה שלא החזקתי את השוט על הירך וזה עזר לי

למעלה