*דיון חברים, דיון*

olsen fan

New member
*דיון חברים, דיון*

אני לא יודעת אם כבר דיברנו על זה, אבל גם אם כן: האם אתם מקנאים בתאומות?

../images/Emo108.gifהיה אבל חפיף../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif../images/Emo99.gif

דיברנו אבל חפיף
אמממ.... בעיקרון לא יודעת לפעמים אני אומרת ואייי איזה מדיהמות למה אני לא ככה אבל שחשובים על זה נכון אני רוצה יעינם כמו שלהן ושער ושיינים והכל אני לא מקנא בחיים שלהם אני אישית לא הייתי רוצה להיות מפורסמת... עכשיו מי שהפורום יקרא מה שכתבתי תבינו
(זה רק דיון
!|
) לא חייבים להתקיף
חחחח כי זה מה שקרה פעם אחרונה שידברנו על זה

olsen fan

New member
דעתי בנושא ../images/Emo8.gif

אני הייתי רוצה להראות כמו התאומות, אבל לא להיות במקומם (בחיים שלהן) אז זאת דעתי וכמו שנועה כתבה: ל-א ל-ה-ת-ק-י-ף-!-!

אני אישית

לפעמיים דיי מקנא בהם כי אם תיסתכלו על זה הן מפורסמות מושלמות מדהימות עשירות ובקיצור כל מה שאדם רק יכול לבקש לעצמו... אבל בסופו של דבר אני גם לא ממש מקנא בהם מפני שאין להן חיים פרטיים ומפני שכפי שראיתם הן אפילו לא יכולות לצאת לבלות בים בלי שאיזה פאפרצי יתפוס תמונה שלהן.. אז בקיצור אני דיי מאושרת עם מה שאני אבל זה הייה יכול ליהיות נחמד ליהיות הם ליום אחד

../images/Emo8.gifלכולם

כולםםםם אני חייבת ללכת עכשיו כנראה יהיה פה רק ביום שישי(לא בטוח) תשרמו על קשר ועל צעמכן חחחח:=)

omer wild

New member
מצד אחד כן ומצד שני לא ../images/Emo163.gif

מצד אחד אני מאוד מקנאה בהן שהן כל הך הצליחו בחיים לשהן וכן כל כך צעירות ועשירות ויהיה להן עוד חיים ארוכים !
כמובן שהן יפות רזות ומפורסמות והן גם תאומות ! שזה נחמד מאוד לראות גם תאומות מאוד דומות גם מהממות
מצד שני הן התחילו לשחק בגיל שהן אאפילו לא זוכרות את עצמן...
ולפני שהן הספיקו לדבר כבר היו להן מעריצים
וכל הילדות שהן לא הייתה בפרטיות כמו כל ילד רגיל

ענבר 2002

New member
אני...

מקנאת בהם בשני דברים ביופי ובכסף זהו אני לא צריכה את כול הפירסום אבל היה נחמד שהיה לי כמה ביליארדים טוב אני מקנאת בכול השחקנים!!!!!!!!!! כי אם היה לי מלין כסף אז הייתי סוחרת משרתים שיעצבו לי את הבגדים את השער ואת האיפור ואז היתי נראית כמו כול שחקני הקולנווע !!!!! אני לא צריכה להיות מפורסמת ........

למעלה