דיון חדש: היש שת"פים של ברוזה בקנה?

YulaShpil

New member
דיון חדש: היש שת"פים של ברוזה בקנה?

כבר הרבה זמן מנקרת בי המחשבה: האם ברוזה ייקח יוזמה לשת"פ עם אומן אחר, ואם כן - מי הוא יהיה? אני מתכוונת ממש להקלטות של שיר או שניים, אולי אפילו
, ולא רק הופעת אורח באיזה מופע. לאחרונה נחשפתי לקרן אן, ואהבתי את מה ששמעתי. אני מודה, לא דרך ביצועים משותפים עם ברוזה, אלא דוקא עם שלומי שבן, וכשמגיעים לשבן, אין אלא לתהות מתי שני הווירטואוזים האלה ייפגשו יחד עם הפסנתר והגיטרה ויוציאו איזה משהו מטורף יחד
את מי אתם הייתם רוצים לשמוע/לראות מבצע יחד עם ברוזה? זה יכול להיות אומן שכבר הופיע איתו בעבר (ר' האלבום: "מתחיל לנשום"), מישהו מהזמן הקרוב יותר (ביצוע נפלא ל-"הנסיך הקטן" בערב יום הזיכרון), או, כמו שכתבתי קודם, מישהו שאף פעם לא שיתף איתו פעולה, אך הייתם רוצים לשמוע יחד?

SHANILIROY

New member
איזו שאלה מעוררת מחשבה ../images/Emo70.gif

מבטיחה לחזור עם תשובה שאחזור מהמשמרת ... היו כמה שיתופי פעולה מעניינים במהלך השנים ,אפילו דואט עם סטינג שזכיתי לראות ,שדיויד חימם אותו בצמח שהופיע בישראל ועוד המון עם שלמה ארצי ששר רוב הזמן את אישתי ודיויד שר האישה שאיתי ,בועז שערבי ודיויד ברוזה בפסטיבל בריזה ועוד סקרירה נרחבת ,אבל אני מאחרת לאוטובוס , אחזור עם תשובה בהמשך .....יום מקסים לכולנו .

glitter8

New member
עניתי לך תשובה מפורטת

והתפוזון אכל אותה באיבה.. מחר אשחזר..אוף..

glitter8

New member
והנה התשובה-

אמור להיות עוד שתפ עם יונתן גפן, אני אישית אהבתי מאד את השת"פ עם רונית שחר בשיר"אהוב יקר". אהבתי את השת"פ של דיויד עם0 הגיטריסט0 שלנו במפגש הפורום האחרון, בעיקר לראות את ההתרגשות על פניו של האחרון... וזה גם נשמע לא רע בכלל...לכו על זה! וכמובן-חלום שאני מקווה שיתגשם-שיתוף פעולה של דיויד עם הזמר הצעיר צחי פודור.

בטי369

New member
מממ...

הייתי שמחה להופעה נוסטלגית מחודשת של "דיויד ויהונתן" מאוד אוהבת את גפן ולא זכיתי לצפות בחוייה הזאת.. חוץ מזה שילוב עם עידן רייכל נשמע מענין.. חחח ועם ממש ממש מתעקשים אני יכולה...רק שלא ממש התברכתי בקול לשיר חוץ משירי אמבטיה(טוב מגיע לשכנים שלי הם לא משהו..)

למעלה