דיון חדש חדש!

Juli kleo rullz

New member
דיון חדש חדש! ../images/Emo15.gif

קרה לכם פעם שהוצאת את העצבים שלכם על סוס?! נגיד הייתם עצבניים ואז הוצאתם על הסוס את זה... בצעקות או יותר גרוע במכות?!
נגיד שהיה לכם סוס והייתם נותנים למישהו לרכב עליו ופתאום הסוס היה עושה משהו לא פסדר וזה שרוכב עליו היה מתחיל להרביץ לו אבלל ממש!!! בהגזמה!!! מה הייתם עושים?!

niko girl

New member
עונה..........

אני לא מסוגלת להוציא את העצבים שלי על סוסים אני לא אוהבת להוציא עצבים. אני מתייחסת רב הפעמים לסוסים בעדינות. דבר ראשון לא הייתי נותנת למישהו לרכב עליו. ודבר שני אם הוא היה מרביץ לו....אז אני הייתי מורידה אותו מהסוס. והייתי מתחילה לצעוק עליו על זה שהוא יותר לא ירכב יותר על הסוס הזה! ומסבירה לו המ הוא אל עשה נכון. אבל הייתי ממש מתעצבנת!

ווינגז

New member
אנייי

יש פעמים שאני מעוצבנת ואז אני לא כל כך מדייקת בבקשות שלי וזה מציק לסוס בפה אבל אני אף פעם!!!! לא ארביץ לסוס או אצעק עליו או משהו.... ולשאלה השנייה: אם מישהו רוכב על הסוס שלי (או על כל סוס אחר) ומרביץ לו אז אני אצעק עליו צעקות שהוא לא ישכח בחיים שלו! אבל בחיים שלו!!!

Y GIRL

New member
תשובה!

אני לא יכולה להוציא את העצבים שלי על סוסים! ובנאדם שיכול לעשות את זה וההוא עושה את זה הוא רשע! ואסור לו להתקרב לחיות ולאנשים! ואם מישהו היה עושה את זה לסוס שלי [אין לי סוס אבל אם יהיה] אני באותו רגע הייתי מורידה אותו מהסוס ומכניסה לו כאלה מכות! הייתי דואגת שיעיפו אותו מהחווה ומכל חווה אפשרית! ובכלל הייתי מכניסה לו תביעה משפטית!!!! כאילו הוא לא היה יוצא מזה בזול בספק אם חיי....אני לא הייתי מוותרת! הייתי גורמת לו נזק כזה שהוא היה מצטער על היום שהתקרב אליי ואל הסוס שלי! הוא יזדקק לפסיכיאטר אחריי שאני אסיים איתו! לדעתי מי שמוציא את העצבים שלו על סוסים וחיות הוא מפגר ובכלל רשע! להוציא עבים על חייה חמודה וחסרת אונים שלא יכולה להחזיר לך? סוס אומנם יכול לבעוט בו ואו לפגוע בו אבל כל עוד הוא רוכב עליו וכל עוד הוא בנאדם זה יקשה על הסוס כי הוא לא חיה שנועדה לתקוף בני אדם!

Y GIRL

New member
וגם אם הסוס לא שלי..

הייתי מתעצבנת באותה מידה! אצלנו בחווה לא מרביצים או צועקים על סוסים כדי להוציא את העצבים - וטוב שכך! אני לא יודעת איך זה בחוות אחרות אבל אני מקווה שלא מוציאים עצבים על סוסים ואם כן שרק יעזו לעשות את זה ליידי!!!!!!!!!!!!!!

טוי בוי

New member
קורה לפעמים שעצבניים על הסוס...

אבל בחיםם אני לא ירביץ או יצרח עליו סתם!!! אני מכירה מקרה של סוסה בשם קיטי שהיתה בחווה שלנו של הבת של עדי ושהיא מוכרת אותה באיטליה עכשיו סוסת קפיצות מלכה! והמאמן של נטלי הבעלים רכב עליה פעם וקפץ איתה והיא הפילה אותו והוא התחיל להרביץ לה מכות רצח לפי מה שהבנתי ועכשיו הסוסה לא מוכנה לקפוץ והם צריכים להתחיל איתה את כל האימונים מהתחלה {סוסה שעושה מסלולים של 15+ והיתה באליפות הארץ והתחרתה 120-130}....

TauraMan

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

כן... אם הסוס עשה משהו לא נכון, אז צריך להראות לו שזה לא נכון ואם מכות היא האופציה היחידה אז כן אבל לרוב יש עוד אופציות..

למעלה