דיון חדש - למה יוסי לא שומר על הבריאות שלו?

דיון חדש - למה יוסי לא שומר על הבריאות שלו?

אני חושב ששפרה צודקת. איך חולה לב יכול לעשן בלי הפסקה ולאכול סוכר ועוגות? אולי זה לא עניינה, אבל יוסי מסכן את הבריאות שלו. זה לא בסדר.

לא לאכול לחם לבן זה מה שיעשה אותו בריא?

ולעשן 2 קופסאות סיגריות.. לאכול עוגות.. לא לחשבן לסוכר.. זה לא.. העיקר שהוא לא יוכל לחם לבן! שפרה צודקת ב 100000000000%!!

gwini1

New member
שפרה אכן צודקת ב- 100%

הבנאדם מזלזל בבריאות שלו אז מה פתאום הוא נזכר לאכול לחם מיוחד?? הוא מזכיר לי את האנשים האלה שדופקים מקדונלד'ס וצ'פס גדולים בטירוף ואז מזמינים דיאט קולה...

צודקים. פתאום בריא! כאילו הלחם הזה יעשה אותו

בריא. שפרה צודקת במאה אחוז! כל היום סיגריות, גנננננב סיגריוווות אוכל עוגות ועוגיות ופתאום הוא צריך לאכול אוכל בריא? הלחם הזה יציל אותו. יוסי לך כבר הביתה! אתה והבת החוליגנית שלך. פאדיחות לך שיש לך בת כזו!!!!!!

לא קשור,

א'- ונסה הציעה את זה ועוד לפני שהבובלילים הגיבו הקובבה זרקה הערה בסגנון, "הייתי מאמינה אם" ואז זה הפך אישי ובצדק... חוצפנית

duram

New member
עינב מה יהיה איתך??

שלא לדבר על ההתנהגות הבהמתית שלה ועל היותה מפונקת ברמות על, היא עוד מעירה לשיפרה לגבי הלחם הלבן שלאבא שלה אסור לאכול בעוד אבא שלה בעצמו דופק בבית על ימין ועל שמאל בורקסים, שוקולדים וקוראסונים ו......קופסה וחצי ליום של ניקוטין. מעניין אם היא מודעת לכמה היא מטומטמת. בתוכנית ראו גם שהיא מדברת עם יוסי ומצביעה על שפרה שבגללה אשר עף. רק שהיא לא יודעת שהאבא היקר שלה הצביע לאשר.......ו....אה נכון אשר הצביע לעצמו. חחחחח או עינב עינב לכי תלמדי קודם עברית וגם לחזור על לוח הכפל לא יזיק לך. פשוט אומללה... לצערי אבא שלה ישאר בבית ויעופו שי או שפרה. חבל...

עינת י

New member
יוסי בקושי אוכל לעומת הכמויות ששיפרה טוחנת

היא גומרת את התקציב עם הקערות שהיא דופקת כל היום.

gwini1

New member
אבל לשפרה אין כולסטרול גבוה...

חוצמזה שהיא נראית שם הכי טוב! שתאכל כפרה עליה.

ShukyD

New member
אני חושב ששיפרה צריכה להפסיק לדחוף את האף

לכל מקום זה שאשר הלך לא אומר שהיא צריכה לחפש מישהו חדש לריב איתו אכלה לי את המוח כבר

../images/Emo45.gif היא חיה בשביל להתווכח.

בהתחלה ממש חיבבתי אותה, אבל ההתנהגות שלה בזמן האאחרון מגעילה, והשיא היה באמת בישיבת תקציב, היא ממש חיפשה את עינב ויוסי! גם אם עינב הייתה אומרת הלוח ירוק, שיפרה הייתה מתווכחת איתה שהוא לבן.

סליחה!??! מדובר בתקציב שבועי!!

על איזו דחיפה אתה מדבר? הם כולם מעורבים בכסף. הם צריכים לקנות דברים שהם רלוונטיים ולא מוצצים מהאצבע גם ככה הוא היה דל בטירוף!!

שפרה ממש לא מבלבלת את המוח היא

אומרת את מה שצריך להגיד בקצר וקולע, זו משפת "חוליגן" החופרתת!!במקום לשתוק ולא לצאת מטומטמת ולהראות כמה במוח היא קטנה לעומת גילה וגודלה היא רק מראה ההפך!!

המחבט

New member
יוסי ועינב מתאמים הצבעות... גועל נפש

כבר פעם שלישית ברציפות שעינב ויוסי מצביעים אותו דבר.... גם השבוע, שניהם הצביעו הצבעה זהה (שי ושיפרה). שיעיפו את שני המגעילים האלה כבר...

למעלה