אם הבנאדם היה דואג לבריאותו לא היינו מתלוננים... אבל הוא הכי מזלזל בה ופתאום כשהתקציב עומד על 644! ש"ח הוא נזכר שהוא חייב לחם בריאות.נו באמת, על מי אתה עובד?
גם שפרה אוכלת עוגות וכל מיני שטויות. אז למה היא חייבת לקנות אורז מלא או קינואה וכו'. אתה יודע כמה אנשים צריכים לאכול לחם לבן,וירקות אפויים...והם עדיין מעשנים. יש דברים שקשה להפסיק!!! ואני יודעת את זה מקרוב.
כשאתה לא בבית, וצריך להתחשב באחרים. ועוד משהו - יכול להיות שאם מישהו אחר היה עושה את המשימה ולא יוסי - הם היו עוברים, נראה לי שלשי וצבר היה סיכוי יותר טוב. אבל הוא היה חייב להשתתף במשימה בתור מעביר האומגה בגלל הבעיות הבריאותיות שלו, וכולם שילמו את המחיר. אז שהוא ישלם בלחם הדגנים.
לא ראית באיזו קלות רגליים היא אצה רצה לסויטה ואיזו שמחה היא הראתה? צבר הצנון הזה, בחורה עוד שנייה מפשקת לו את הרגליים והוא שומר על ה"אסטרטגיה" שלו. נראה לי יש צנון חדש בערוגה , למי שזוכר את המשל.
אולי היא שמחה כי היא קיבלה לילה בסוויטהההה ולא כי היא אולי תקבל איזה פאקי קטן. לא היית שמחה אילו היית נמצאת במקום שיש לך יריבים ואת איתם כבר 48 יום (משהו כזה) ועוד בשבוע שיש לך סכסוכים רבים ועוד ביום שאת מועמדת להדחה לא היית שמחה? אניי הייתי קופצת יותר מאשר שפרה, כי זה פשוט היה במקום! מזו העוינות הזו? שיפרה בחורה עם ראש על הכתפיים ואם היינו מעמידים אותה יחד עם עינב אז עינב זו שהייתה פותחת רגליים ולא שפרה!
לא אמרתי את זה מתוך עוינות אלא כדי להדגיש את הצנוניות של צבר. יכול להיות שאת צודקת והיא שמחה בגלל האפשרות לברוח לסוויטה וזה הכול. ואגב אני גבר ולא בחורה, כנראה חשבת שפיתחתי עוינות של נקבות כלפי שפרה. אז זהו שלא.
בגלל עינב והצעקות שלה אז זה התפתח לריב ואז הגיע עניין הבריאות של יוסי ושפרה צודקת-היא לא חייבת להאמין ליוסי עם כל העניין של הבריאות... שוב אני חוזר על עצמי-תאר לך בן אדם שמעשן כל יום 2 קופסאות סגריות,אוכל עוגות,שותה כמה כוסות קפה ביום עם סוכר.. - זה נראה לך בן אדם ששומר על בריאות? תעשו לי טובה כולכם.. עינב רק מחפשת לריב.. ועובדה - היא אפילו אמרה לוונסה ואיתי שהיא רק מחכה ששפרה תגיד איזה משהו ואז היא תצא עליה
היא רצתה לחם פרוס או מה שזה לא יהיה ולא לחם לבן כמו כולם. כמו שיוסי רוצה (עלק חייב..) גם היא רוצה. לא טעים לה לחם לבן היא רוצה משהו אחר. לכל אחד יש תקציב משל עצמו והיא יכולה לקנות בו לחם בשבילה היא לא נדחפה.. בגלל עינב זה הגיעה לקולי קולות והיה את הוויכוח.. הוא מעשן כל יום 2 קופסאות סיגריות,אוכל עוגות (ובקצב ששפרה וצבר מכינים אותן.. אז הוא אוכל כל יום) ומלא סוכר (כל יום איזה 9625 כוסות קפה) אז אם הוא יוכל לחם לבן שבוע אחד בגלל שאין תקציב אז לא יקרה לו כלום,ואם הוא יוכל פחות לחם בגלל זה אז מה טוב.. (פחות משמין)
לא היה צריך להכניס את עצמו לסיטואציה כמו התוכנית, כשהוא יודע שהוא יצטרך להתחשב גם בחברי קבוצה אחרים וככה זה כשיש רוב קובע, אם הוא ידע שהוא לא במצב בריאותי טוב הוא לא היה צריך להיכנס לתוכנית או שיפרוש מטעמים בריאותים, הבת שלו בכל מקרה תהיה שם וסיכוי למיליון יש לו, אז שיפסיק לבלבל במוח. נכון שהיציאה של שפרה היתה קצת מתנשאת ואין להשוות אדם בן 56 למישהי בת 28 אבל הוא לא תמים. יש שני צדדים לכל מטבע. שלא יתלהב מעצמו ולקרוא לה בת שרמוטה כשהמשפחה שלה רואה את התוכנית והיא לא נמצאת שם כדי להגן על עצמה זה ממש מכובד ולא ערסי, לכל אוהבי יוסי למיניהם שקוראים להם ערסים יוסי הוא הפירוש המילוני לערס צבוע שתופס מעצמו כי הוא בטוח שהוא נהיה מלך... הוא סתם תוצר של ההפקה שעושה ממנו ומהמשפטים המטופשים שלו צחוק. אז לפני שאתם קופצים על שפרה תחשבו גם על העבודה הזו אם הוא היה כל כך לא בריא שלא יבוא לתוכנית כזו.