דיון חדש... :עזיבות!

Juli kleo rullz

New member
דיון חדש... :עזיבות! ../images/Emo15.gif

האם הייתם בקשר טוב עם מדריך שעזב?
איך הסתדרתם עם זה? מה הרגשתם?
איך גיליתם?
לאן הוא עזב? פרש מעיסוק בסוסים או עזב לחווה אחרת?
ביקרתם אותו בחווה החדשה?/ראיתם אותו מאז?
האם הייתם בקשר טוב עם סוס שעזב?
איך גיליתם?
לא הוא עזב? קרה לו משהו (מת או הרדימו אותו?) או שהוא עזב לחווה אחרת?
אם הוא בחווה אחרת... ביקרתם אותו שם?
האם הייתם בקשר טוב עם אנשים שהיו רוכבים בחווה שלכם ועזבו?
איך גיליתם?
לאן הוא עזב? הפסיק לרכב או עבר לחווה אחרת?
ראיתם אותו מאז? דיברתם איתו מאז?

Juli kleo rullz

New member
תשובות שלי ../images/Emo15.gif

האם הייתם בקשר טוב עם מדריך שעזב?אמממ הוא עוד לא עזב אבל הוא עומד לעזוב וכן יש לנו קשר ממש טוב!
איך הסתדרתם עם זה? מה הרגשתם? אני נורא עצובה!!! אני מאוד אוהבת אותו ואני אתגעגע אליו!!!
איך גיליתם? חברה שלי סיפרה לי ואז כשהגעתי הוא סיפר לי...
לאן הוא עזב? פרש מעיסוק בסוסים או עזב לחווה אחרת? הוא עובר לחווה אחרת
ביקרתם אותו בחווה החדשה?/ראיתם אותו מאז? הוא עוד לא עבר אבל אני מניחה שאני אבקר אותו שם...
האם הייתם בקשר טוב עם סוס שעזב? כן... היה את דרבי המלאך שאני אהבתי הכי בעולם... היה את מקס סוס ע-נ-ק-י לבן, והיה את פרודו שמת איך הסתדרתם עם זה? מה הרגשתם? חרא!!! כל כך אהבתי את שלושתם!!!
איך גיליתם? על דרבי גיליתי כשהמדריך שלי אמר לי... על מקס כשהבעלים שלו ועל פרודו חברה שלי סיפרה לי כי היא עבדה באותו יום בחווה ואני לא הייתי שם אז היא התקשרה וסיפרה לי...
לאן הוא עזב? קרה לו משהו (מת או הרדימו אותו?) או שהוא עזב לחווה אחרת? דרבי עבר למעגן מיכאל.... מקס עבר ל-לא יודעת איפה ופרודו המאמי מת...
אם הוא בחווה אחרת... ביקרתם אותו שם? את דרבי כן... את מקסי עדיין לא.. ואת פרודו אני לא יכולה...
האם הייתם בקשר טוב עם אנשים שהיו רוכבים בחווה שלכם ועזבו? כן... שתי חברות שלי...
איך הסתדרתם עם זה? מה הרגשתם? עצוב קצת... אבל מתגברים...
איך גיליתם? הן סיפרו לי...
לאן הוא עזב? הפסיק לרכב או עבר לחווה אחרת? אחת עברה לרכב בחווה אחרת ואחת הפסיקה לרכב
ראיתם אותו מאז? דיברתם איתו מאז? עם זאת שרוכבת כן... כי היא גם איתי בביצפר... עם זאת שהפסיקה לא...

Juli kleo rullz

New member
מתי יש לך שיעור?../images/Emo15.gif

את תשמעי כבר בשיעור... אני לא יודעת אם אני יכולה להגיד...

היה לי אתמול עם שחר

ויום חמישי יש לי עם ארי.. מי עוזב נו תגידי זה לא יהרוג מישהו..

ממממממממממממממההההההההההההההההההההה

למה הוא לא סיפר ליייייי??????!!! לאן הוא עוזבבב?????? אני בשוק טוטאלי! התפללתי שתגידי לי שזה לא הוא!

טוי בוי

New member
ססבישן....../images/Emo6.gif

לא הית בקשר עם אף מדריך שעזב.. .... עדי- היא עברה לדני היי... נועה- היא חזרה עכשיו! מיאה- הלכה ללמוד וחזרה. נועם- טס ללמוד וחזר. לא היתי בקשר טוב עם סוס שעזב כי לא היו ממש כאלו... סקי בוי- היה לו קוליק קשה והרדימו אותו. ברק- קוליק קשה, הרדימו... פאשה- היה לו אולקוס הרדימו אותו.. אמנדה- עזבה. סנואי- עזבה. סנטה- בעמק זוהר ראיתי אותה לפני שנתיים שם... גוד פלוו- במרעה. טיבי- עזבה. שלושת הקדושים!!
מנגו-הוא היה סוס בצפר מצוין והוא התחיל לצולע והוא כבר היה זקן אז הוא נמכר....
אמדאוס- בובלה, נמכר בגלל הגיל ועקב פציע ברגליים, אהובי...
פריסטיג'- זה ה-סוס וכל הקנאים ימותו!
הוא הכי קדוש!
קדוש הקדושים!!!
הוא מת מוות קדושים!
יצאו איתו החוזה והסתובב לו על הרגל חוט טייל וחתח לו מלא מהרגל ואחרי חודש של טיפולים החליטו להרדים אותו כי הסיכוים היו בערך 30% להחלמה.... לא נשכח ולא נסלח!!!

וואי.. יש הרבה..:)

אף מדריך לא עזב מאז שהגעתי לחווה אז לא יודעת מה להגיד אבל סוס יש... ונחשי מי... ש-ל-ו-ק-! ממממ.... השנה ממש אחרי התחרות הקודמת שהייתה לפני שבועיים בנצר לקחו אותו לפנסיון.. אני ממש עצובה!! גיליתי את זה כשהילדים שלקחו אותו לפנסיון אמרו לי..
וגם קרה לי עם "חברה" ממש טובה...
ילדה שרכבה איתי שנה ועברה לתל אביב לרכב בחוות הפארק.. ממממ... לא ראיתי אותה ואני מתה לראות אותה!!! היא הילדה הכי יפה שראיתי בחיים שלי!!! ממ... ואפילו לא דיברתי איתה בטלפון..

אממ...

טוב, מדריך לא היה לי שעזב...סוס כן, שתי סוסות: לראשונה קוראים מגי והיא מתה מ....אני לא יודעת ממה.... לא. לא. לסוסה השנייה קראו קסם, היא הייתה מקסימה... העבירו אותה חווה כי היא היתה הבת של מגי...ולא רצו להזכר במוות של מגי.... לא. ולא. וזכרו טוב טוב
ת'אורה מלך הבראמבי

ווינגז

New member
תשובות שלי../images/Emo4.gif

האם הייתם בקשר טוב עם מדריך שעזב?
כן
פשוט הייתה לה המון עבודה עם הסוס שלה אז היא עזבה את החווה בשביל לטפל בו... הייתי עצובה אבל התגברתי
איך גיליתם?
היא אמרה לכולם
לאן הוא עזב? פרש מעיסוק בסוסים או עזב לחווה אחרת?
יש לה בית במושב ככה שאני רואה אותה לפעמים... היא פשוט עסוקה נורא בסוס שלה
ביקרתם אותו בחווה החדשה?/ראיתם אותו מאז?
כן, כמה פעמים ראיתי אותה
האם הייתם בקשר טוב עם סוס שעזב?
כן... הסוס שלי, ווינדי
הייתי בדיכאון שבועיים
איך גיליתם?
הוא חלה בקוליק, ויום אחד נכנסתי הביתה אחרי שהייתי אצל חברה, ואז באתי לחדר וההורים שלי נכנסו וסיפרו לי
לאן הוא עזב? קרה לו משהו?
הוא עזב לגן עדן, המלאך שלי... הוא מת מקוליק חול....
האם הייתם בקשר טוב עם אנשים שהיו רוכבים בחווה שלכם ועזבו?
כן... החברה הכי טובה שלי עזבה לברזיל לכמה שנים
עצוב נורא.... אבל היא חוזרת לתמיד בחופש הגדול הבא
איך גיליתם?
היא אמרה לי שאבא שלה מצא עבודה בברזיל ושהם חייבים לעזוב
לאן הוא עזב? הפסיק לרכב או עבר לחווה אחרת?
לברזיל... היא רוכבת שם אינגליש
ראיתם אותו מאז? דיברתם איתו מאז?
כן... היא באה כל שנה לארץ בחופש הגדול

שילי..../images/Emo75.gif

האם הייתם בקשר טוב עם מדריך שעזב? אמ כן עם שרון היא עזבה. איך הסתדרתם עם זה? מה הרגשתם? זה היה דיי בסדר כי בסוף לפני שהיא עזבה היא קצת עיצבנה אותי. איך גיליתם? פגשתי אותה בטיול עם הכלבה שלי היא באה לקחת את הקסדה שלה ואני הייתי בשטחש מה עם הכלבה. והיא אמרה לי לאן הוא עזב? פרש מעיסוק בסוסים או עזב לחווה אחרת?לא פרשה...אבל היא לא כל כך מתעסקת עם סוסים. היא עכשיו עוזרת לרופא שיניים. ביקרתם אותו בחווה החדשה?/ראיתם אותו מאז? לא האם הייתם בקשר טוב עם סוס שעזב? עם שוני!!1 אבל אניא ראה אותו שאני אלך לפארן כי לשמה הוא עזב. איך הסתדרתם עם זה? מה הרגשתם?נורא איך גיליתם? כבר ידעתי שהוא הולך אליהם כי הם אמרו לי (גילי ורותי) לא הוא עזב? קרה לו משהו (מת או הרדימו אותו?) או שהוא עזב לחווה אחרת? אם הוא בחווה אחרת... ביקרתם אותו שם? הוא בחוות שדמות ואני אראה אותו. האם הייתם בקשר טוב עם אנשים שהיו רוכבים בחווה שלכם ועזבו?אמ כן אבל הם בקיבוץ שלי...חחחחחחח איך הסתדרתם עם זה? מה הרגשתם?בסדר המ איכפת לי? איך גיליתם?הם אמרו לי לאן הוא עזב? הפסיק לרכב או עבר לחווה אחרת? הפסק לרכב ראיתם אותו מאז? דיברתם איתו מאז? כן הרבה.....חחחחחחח

../images/Emo55.gif

האם הייתם בקשר טוב עם מדריך שעזב? כן. איך הסתדרתם עם זה? מה הרגשתם? קצת עצוב..זאת הייתה המדריכה שהכי אהבתי! איך גיליתם? היא אמרה לי... לאן הוא עזב? פרש מעיסוק בסוסים או עזב לחווה אחרת? עזבה לחווה אחרת. ביקרתם אותו בחווה החדשה?/ראיתם אותו מאז? כן. ביקרתי אותה. האם הייתם בקשר טוב עם סוס שעזב? לא.. (מכאן הכל לא..
)

צדק8

New member
*שיהוק*

האם הייתם בקשר טוב עם מדריך שעזב? לא...אבל קובי היה חמוט.. איך הסתדרתם עם זה? דיי בסדר..הוא היה המדריך הכי טוב שלי אחרי נעם.. מה הרגשתם? איך גיליתם? הוא פשוט הלך לצבא וכשהוא חזר הוא היה צריך ללמוד וכו' והוא כבר לא ממש מדריך.. לאן הוא עזב? הפסיק להדריך פרש מעיסוק בסוסים או עזב לחווה אחרת? נראה לי שהוא רוכב מדיי פעם אבל לא מדריך זה בטוח.. ביקרתם אותו בחווה החדשה?/ראיתם אותו מאז?
האם הייתם בקשר טוב עם סוס שעזב? כן..עם המון..בעיקר עם נבדוש' הקטנה שלי וצילה התרנגולת שלי וקטרינוש' המדהימונת איך הסתדרתם עם זה? הייתי נורא עצובה והיה לי דיי קשה לבוא לאורווה וןאז התחברתי עם סוס אחר וגם הוא עזב
מה הרגשתם? רע. אני לא מסכימה שאף אחד יקח מפה את אריזונה או כפיר!!! איך גיליתם? כשחזרתי אחרי החופש פשוט אמרו לי באורווה שמכר אותם...
לא הוא עזב? קרה לו משהו (מת או הרדימו אותו?) או שהוא עזב לחווה אחרת? שלושתן עזבו לאורווה אחרת ומאז ראיתי רק את נבדה ורכבתי אליה אפילו והיא הייתה פשושית בטרוף ובגללה קרעתי את הג'ינס שלי ואז לקחו אותה עוד פעם
אם הוא בחווה אחרת... ביקרתם אותו שם? לא..
האם הייתם בקשר טוב עם אנשים שהיו רוכבים בחווה שלכם ועזבו?כן, אבל זה לא מנע ממני להפסיק להיות בקשר איתם ... איך הסתדרתם עם זה? דיי טוב, אם הוא לא רוצה לרכב מי אני שאמנע ממנו? מה הרגשתם? בסדר, נפגשים בבצפר.. איך גיליתם? הם אמרו לי? לאן הוא עזב? הפסיקו לרכב הפסיק לרכב או עבר לחווה אחרת? הפסיקו... ראיתם אותו מאז? ברור ! בבצפר..בקיבוץ.. דיברתם איתו מאז? מממ..כן..
דיון מציק...

Shai Felton

New member
אל תדאגי......../images/Emo6.gif../images/Emo74.gif

חחח... את כפיר אפ'ד לא ייקח.....

SHoooKoLaTa

New member
וואי לא שמתי ../images/Emo23.gif לדיון..../images/Emo41.gif../images/Emo70.gif

כן.. רע! לא אכלתי יום וחצי מהשני, ובכיתי המון.. פפפפפפ.. מה? היא דיברה איתי על זה, ישר ולעניין! לתל-מונד. לא.. זה רחוק לי!! ככה אמרו לי! אבל בקרוב בקרוב.. כן.. מאד!! רע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רגיל. הוא לא מת.. חלילה וחס!! כאילו הוא היה של חווה אחרת בא אלינו לתקופה זמנית.. אפיקים!! אפיקים? אני ראיתי אותו בתחרויות. זה הכל.. כן.. חחח, לא משו מיוחד.. תלוי על מי!! רגיל לאדעת לא

למעלה