דיון חדש - Freak Of Nature

FreakOfNature

New member
דיון חדש - Freak Of Nature

כידוע לכולכם, אנסטסיה הוציאה מתוך אלבומה האחרון 4 סינגלים, וביניהם הוציאה עוד שניים. סה"כ אנסטסיה הוציאה 6 קליפים מאז Paid My Dues - הסינגל המצליח ביותר מהדיסק. ועכשיו השאלה: בהנחה שאנסטסיה תוציא עוד סינגל מתוך הדיסק הנוכחי, לפני שתוציא אלבום חדש, מה לדעתכם הוא צריך להיות
האם זהו Don't Stop המקפיץ, או אולי שיר הנושא של הדיסק, על הפריקית שלנו, או שמא הבלדה I Dreamed You צריכה להיות סינגל, ואולי בכלל משהו אחר
חוו דעתכם

DIRRTY

New member
nwo אני

קודם כל אי אם אוט לוב הוא הסינגל המצליח ביותר ולדעתי השיר "פירק אוף נאצ'ר" צריך לצאת כסינגל

FreakOfNature

New member
כתבתי ש-

Paid My Dues הוא המצליח ביותר מתוך האלבום Freak Of Nature, ולא בכלל

LoVeMe4Me

New member
../images/Emo93.gif < - > מאמץ אייקון

לדעתי השיר המדהים "סומדי מי פרינסס וויל קום" שיר מדהים מהאלבום של הגירסה המוגבלת

FreakOfNature

New member
והנה, אני עונה על השאלה שלי:

טוב, ההתלבטות שלי היא בין Don't Stop ל- Freak Of Nature. אלו שני שירים שאני חולה עליהם. אני גם מת על הבלדות של אהובתנו, אבל לפי דעתי בלדות לא יצליחו, ראו את הנסיון שהיה לנו עם You'll Never Be Alone - שיר מדהים, קליפ מדהים, זמרת מדהימה, אבל לא להיט... עכשיו - המנצח: הסגנון של Freak מיוחד במינו, אך יש בו גם טאצ'ים מ- Paid My Dues שהיה הסינגל המצליח ביותר מהאלבום הנוכחי. מנגד, Don't Stop הוא הדאנס האהוב והמוכר של אנסטסיה, כמו שמופיע בסינגל המצליח I'm Outta Love ובסינגל המצליח-כמעט-כמוהו One Day In Your Life. ההכרעה: Freak Of Nature - השיר הזה מוכר הרבה יותר, מפני שהוא בוצע ביפן במהלך המונדיאל, והוא נושא את שם הדיסק. יש בו עוקצניות שורפת ומדהימה, ובו אנסטסיה מבטאת את הכשרון שלה, ומראה שוב לעולם שהיא יותר מזמרת פופ כמו בריטני...

FreakOfNature

New member
נצל"ש: דיווה

יצא לי לראות תכנית ב- VH1 אודות זמרות ואמנים שונים. בקיצור, במשך איזה 5 דקות דיברו על אנסטסיה, והגדירו אותה: "הדיווה העולה" ואמרו שהיא ממש אחלה וכאלה...

FreakOfNature

New member
עוד נצל"ש../images/Emo26.gif אני לא מאמין../images/Emo70.gif

ברשימה שלי של הזמרות האהובות שכחתי את שאקירה
היא בערך 4-5 אצלי...

תגובה...

טוב, אז לדעתי don't stop doin' it השיר שתריך להיות הבא... (אפרופו אני שומע אותו כרגע...) לדעתי את השיר שמייצג את השם של האלבום צריך להיות או השיר הראשון, או בכלל לא להוציא אותו... אבל גם ככה, אם תשאלו אותי, היא לא תוציא שום סינגל מהאלבום הזה, לדעתי היא תקליט אלבום חדש, אבל הדבר המעצבן לדעתי, שהיא תוציא את האלבום הבא שלה בעוד הרבה זמן, בגלל הסרטן... טוב, דעה קצת גדולה, לא?!

FreakOfNature

New member
גם אני חושב שהיא לא תוציא עוד סינגל

מהאלבום הזה. הסינגל הראשון מתוך האלבום הבא ייצא באוקטובר, ועד אז אנחנו צריכים רק לחכות שהסינגל Love Is A Crime. תגידו, מישהו בכלל ראה אותו ב- MTV אירופה או ב- VH1 אירופה

DIRRTY

New member
כמה דברים

את הסרטן היא כבר עברה בניתוח ובקרוב היא יוצאת בקמפיין למען חולות סרטן השד היא עובדת כרגיל על אלבום ובדיוק סיימה להקליט דואט אם ג'ניפר לופז (אפרופו גניפר לופז - פריק אוף נאוצר המנהל העתידי שלכם יש אח תאום שמנהל את פורום גניפר לופ]ז בתפוז על תכנסו לפורום הזה -חיחיחיחיח) האלבום יצא בסוף שנת 2003

למעלה