דיון חדש

קטרפי

New member
דיון חדש ../images/Emo110.gif

טוב כבר היו פה כמה דיונים על איך שהחברה תופסת בצורה אחרת את אותם מחשבות אצל בנים ובנות
אז הנה לכם עוד אחד
בנות אומרות חופשי על חברות שלהם או בנות אחרות בכלל, שהם יפות, ניראות טוב ודברים כאלה.... ומתי שבן אומר כזה דבר ישר מקשרים את זה לנטיות המיניות שלו¿ (אפילו אם זה בצחוק
)
מה ניראה לכם

ilana4ka

New member
אז זהו ש..

זה ממש לא נכון לחשוב כך לדעתי. זה ממש דבילי להגיד שאם בן חושב שחבר שלו נראה טוב הוא הומו. זה לגיטימי לבנים כמו לבנות להגיד שחברים שלהם נראים טוב. הרי ברור שאם בת אומרת שחברה שלה נראית טוב היא לא לסבית(לא מחייב ז"ת), וזה ממש איפנטילי להגיד שבן הוא הומו אם הוא חושב שחבר שלו חתיך.

NBGirl

New member
זה כל-כך אקטואלי לגביי

בדיוק ידיד שלי סיפר לי על משהו מהצבא ודיברנו על מישהו והוא אמר שהוא נראה מעולה.. חחחח
ואיכשהו התגובה שלי יצאה כזו ששאלתי אותו אם הוא הומו (וזה באמת היה בצחוק!) והוא נעלב
ושאל בדיוק אותה שאלה שאתה שאלת. אז אני מנצלת את הבמה לומר שאין מה לקשר את זה לנטיות המיניות. חוצמזה.. גם אם כן, אפשר לחשוב, הומו זו לא קללה.

HyPeR SoNiC

New member
טענה מפגרת ולא כל כך נכונה

אני חופשי אומר על חברים שלי איך הם נראים לפי דעתי, לטוב או לרע, ואף אחד עוד לא קישר את זה לנטיות המיניות שלי... (אני סטרייט, דרך אגב)... אני חושב שזה קטע ממש ילדותי לקשר טעם ביופי לנטיה מינית, ואני ממש שמח שעוד לא נתקלתי בתופעה

yardenj

New member
רק אם הם ילדים בני 15

בגיל הזה בד"כ בנים אוהבים לצחוק אחד על השני בסגנון המטומטם הזה.

למעלה