דיון חדש:

דיון חדש: ../images/Emo202.gif../images/Emo41.gif../images/Emo35.gif

האם לדעתכם גילת צריכה להישאר בתחום המוזיקה בלבד, או שהיא צריכה להתמסחר כמו רוני לדוגמא, קמפיינים, פסטיגלים, הנחיה , משחק וכו' ?
מה אתם אומרים?

shay08

New member
לדעתי..../images/Emo13.gif

כרגע היא צריכה להתרכז במוזיקה ...לאחר שתוציא את האלבום יהיה נחמד אם היא קצת תתמסחר קצת!

gali56

New member
הממ,לא כ"כ אהבתי את הביטוי שלך

"להתמסחר". זה די פוגע. אבל,לפי דעתי,היא יכולה לעשות קמפיינים וכ"ו ,אבל בכללי שתתמקד בעיקר במוזיקה.

one of a kind1

New member
אמממ אם היא בקטע של משחק הנחיה וכו'

אז למה לא?!היא יכולה להצליח בהכל!אבל בהתחלה להשקיע יותר במוסיקה..

אממ..

אני חושבת שהיא צכה קודם כלל להתפרסם בתור זמרת ואחר כך אחרי שהיא תהייה ממש מפורסמת תעבור לדוגמנות/מנחת תכנית טלויזיה ובלי שום קשר היא יכולה להופיע בפסטיגליםם..

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifלא חשבתי שאת כזו.

מכירה אותך מהפורום של קרן. חבל שאת חושבת ככה. הייתי בטוחה שאת אחרת.

אני גם חייבת להגיד שנתתי את רוני רק כדוגמא

ויש עוד כאלה... רוני שרה טוב ויש לה שירים נחמדים שאני אוהבת אבל כל מה שהיא עושה מסביב (קחו לדוגמא את ה"לומדים להתאפר עם רוני סופרסטאר" שיש בVOD) גורם לה להראות כמו בובת ברבי..... יש כמה דברים שאם היא לא הייתה עושה היא הייתה נתפסת בעיניי אחרים כקצת יותר רצינית

"אם יש דבר שאני לא - זה בובה,

יש לי פה ואני לא מפחדת להשתמש בו."
נא לא להתעסק - סופרסטאר נושכת.....*שורק*

תמילוש

New member
לדעתי...היא יכולה לעשות דוגמנות וכל זה...אבל

שהיא תתמקד במוזיקה...

1mayush

New member
. . ../images/Emo26.gif . .

לדעתי גילת עכשיו צריכה לעסוק אך ורק במוזיקה
היא צריכה להוציא את ה
.. שהוא ייתפס חזק וגם המוזיקה שלה.. אחרי זה קמפיינים .. של דוגמנות וכאלו .. אבל לא חושבת שהיא צריכה להיכנס לכל המעגל של הפסטיגלים \ הנחיה \ משחק

גלי ושיר היקרות

קודם כל, שיהיה ברור , את רוני אני מכיר אישית והיא מקסימה ואנימאוד אוהב אותה. מה לעשות, היא ממוסחרת וזה לא דבר רע להיות ממסוחר בטעם לדעתי ובמידה. אז, אין מה לעשות, זה מצב עובדתי, בין אם אתן רוצות/מסכימות מקבלות ובין אם לא. לגבי גילת, יפה שכולם מסכימים פה אחד שהיא צריכה לבסס את עצמה מבחינה מוזיקלית ואח"כ לפנות לתחומים האחרים :) שיהיה לכולם יום מצוין ! ומלא במוזיקה :)

ולדעתך בעוד שנתיים נניח,

גילת לא "תתמסחר"? לא תעשה פסטיגלים? קמפיינים? אה,נכון..זה לא בסדר לקדם את הקריירה שלך. מה ציפית שהיא תעשה?תשב בחיבוק ידיים? מותר להתנסות בתחומים נוספים,זה חלק מהאתגר שלה כאמנית. תמיד תהיה השאיפה להתקדם ולהיות מוצלח בכמה שיותר תחומים. *חוץ מזה,מה שאמרת על גילת - שהיא צריכה לבסס את עצמה מבחינת מוזיקה קודם, גם רוני התחילה עם קריירה מוזיקלית ורק אז פנתה לדוגמנות ל"בננה" ו"אולסטאר".

למעלה