--דיון חדש--

--דיון חדש--

טוב אחרי שהפסקנו עם הדיון על "כישוף ביהדות", חשבתי שנפתח דיון חדשדשדשדש!!!
והוא על.. מטאטא. כן, כן, אל תצחקו!!! תפסיקו! די!! אתם גורמים גם לי לצחוק!!חח
טוב, אולי תתנו לי להמשיך?! תפסיקו לצחוק!! סתם.. טוב.. זה לא על סתם מטאטא. זה על-->> מטאטא שעפים איתו
. האמונה שזה יכול להיות עוברת מדור לדור. לא עצרתם לרגע, אפילו לא לרגע קט, וחשבתם לעצמכם: "רגע, אולי זה אמיתי?" אז זהו, שזה יכול להיות אמיתי. טוב, די!! מספיק לצחוק!!
אני ר=צ=י=נ=י=ת!! איך? במילה אחת? טלקינזיס. אה, הפסקתם לצחוק, נכון? נהיה מעניין?
טוב.. לא חשבתם, אי-פעם, על שאפשר להסתכל על משהו, ודרך זה להרים אותו? בזמן שאתם יושבים עליו?! זה למתקדמים. אני לא מתקדמת, אבל הנושא הנ"ל מעניין אותי.. נו, טוב, אבל חייב להסתכל על המטאטא כדי להרים אותו. אז המצאתי משהו..
מראה שדבוקה למקל, שדבוק למקל שאתם יושבים עליו[והמקל הזה שאתם יושבים עליו הוא המטאטא]. אוקיי, אז אתם מסתכלים עליו[על המטאטא], מה, אתם לא חושבים שאתם תוכלו לעוף, אם אתם סופר-דופר טובים בטלקינזיס?? וכן, יש דבר כזה. אני בטוחה שרוב האנשים שמאמינים בטלקינזיס מאשרים את מה שאני אומרת.. יאללה הדיון נפתח!!

שוכחתי לומר ש:

ואת המקל שיש בו את המראה, יש מול העיניים שלכם ואז תוכלו לראות את המקל שאתם יושבים עליו

למה לא שואב אבק?

או מכונת כביסה? אם מישהו הוא סופר דופר בטליקינזיס, אני חושבת שאולי הוא יוכל להרים את עצמו בלי בעיה, בלי צורך בשואבי אבק למניהם. או מטאטאים.

אני לא חושב.

כמות האנרגיה שתצטרכי בשביל זה היא עדירה. סתם לידע כללי, מקור המכשפה אם המטאטא הוא שהרבה מכשפות בימי האינקויזיציה הספרדית הסבו את השרביטים שלהם בתור מטאטאים.

PurpleFilth

New member
ואני תמיד חשבתי שזה סתם סמל פאלי

שהוצמד לאלמנות עניות, שלמעשה לא היו מכשפות כלל. אגב, טלקינזיס נראה לי קצת overrated. נגיד, במאגיה אפשר לגרום לאנשים להעריץ אותך, לרפא, להרוג, לקרוא מחשבות, לראות את גורלו של אדם ולשנות אותו, אפשר להגיע לכל מקום במסעות אסטרלים, לשנות את מזג האוויר ואת כיוון הרוח, ואפשר... להזיז מטאטא. וואלה יופי.

למעלה