דיון חדש

דיון חדש

טוב אני חדשה בפורום אז ראיתי שעושים פה כל מיני דיונים אז... רציתי לעשות דיון על קסדות ונפילות: *אתם רוכבים עם קסדות? *מה אתם מעדיפים עם סנטריה או בלי? *איזה סוג קסדה? *האם פעם נפלתם והקסדה הגנה עליכם? *מה הנפילה הקשה ביותר שלכם? *על איזה סוגי קסדות אתם ממליצים? *האם יש סוסים מסוימים שעליהם אתם רוכבים עם קסדה וסוסים אחרים שלא? *איזה גודל קסדה יש לכם? *מה אתם חושבים צריך להיות בקסדה? (מחיר, תקן,...) טוב בה ביייייייייי

אממממ....../images/Emo62.gif

אתם רוכבים עם קסדות? כן
מה אתם מעדיפים עם סנטריה או בלי? בלי
איזה סוג קסדה? לא זוכרת
האם פעם נפלתם והקסדה הגנה עליכם? אני משערת שכן אבל לא היו לי נפילות קשות
מה הנפילה הקשה ביותר שלכם? פעם אחת שהסוס נפל ביחד איתי אבל זה סתם היה נורא מפחיד, ופעם שכמעט שברתי את היד אבל רק כמעט
בכלל לא היו לי נפילות קשות (טפו טפו טפו)
על איזה סוגי קסדות אתם ממליצים? אין לי מושג, אני קונה מה שנוח.
האם יש סוסים מסוימים שעליהם אתם רוכבים עם קסדה וסוסים אחרים שלא? על כולם עם

אצלי הכל אותו הדבר כמוך..

חוץ מהנפילה הקשה ביותר שלי.. מממ לא היו ממש קשות אף פעם ושגם לא יהיו! רק פעם אחת נפלתי לא טוב על עצם הזנב וכאב לי איזה שבוע ללכת

groolo

New member
טוב התשובות שלי

1 אני לא רוכב עם כסדה 2 אם כן אז עם סנטריה 3 לדעתי הכסדה שמוכרים בחנות הרוכב היא טוב 4 אני נפלתי 3 פעמים הייתי רק פעם אחת עם כסדה והיא לא הגנה עלי 5 הכי קשה שלי הייתה כשרכבתי עם כסדה ונפלי על הגב 6 אני ממליץ על הכססדה שמוכרים בחנות "הרוכב" 7 בהתחלה כן כשהיתה סוסה שעושה באקינגים וסוס פחדן אחד אבל אני כבר מסתדר 8 יש לי כסדה שמתאימה בשבילי פשוט תמדדי ואם זה טוב אז קחי 9 הכסדה צריכה להיות כמו שאת קונה אותה בדיוק

תשובה מלאה

אתם רוכבים עם קסדות? ברור
אף פעם לא רכבתי בלי קסדה
מה אתם מעדיפים עם סנטריה או בלי? אני מעדיפה עם...
איזה סוג קסדה? אני ממש לא יודעת
האם פעם נפלתם והקסדה הגנה אליכם? לא ממש...
מה הנפילה הקשה ביותר שלכם? אני לא ממש זוכרת... הנפילה הראשונה שלי הייתה מסוסה ששמה ריס, היא השתוללה ואני עפתי... הנפילה השניה הייתה מסוסה ששמה רוזי, היא רצה ממש מהר ואני קפצתי ממנה...
על איזה סוגי קסדות אתם ממליצים? אני לא יודעת בכלל סוגים
האם יש סוסים מסוימים שעליהם אתם רוכבים עם קסדה וסוסים אחרים שלא? לא כי אני תמיד רוכבת עם קסדה
איזה גודל קסדה יש לכם? אין לי קסדה פרטית... אז אני לא יודעת מה הגודל...
מה אתם חושבים שצריך להיות בקסדה? (מחיר, תקן...) ממש לא יודעת

ILQHA

New member
התשובת שלי

*אתם רוכבים עם קסדות?רק אם אני רוצה ובד"כ אני כן כי זה יותר בטיחותי. *מה אתם מעדיפים עם סנטריה או בלי?עם אבל שתשב כמו שצריך. *איזה סוג קסדה?מממממממממממממ.......לוידע. *האם פעם נפלתם והקסדה הגנה עליכם?נפלתי אבל הקדסה לא נגעה באדמה. *מה הנפילה הקשה ביותר שלכם?שנפלתי פעם על הצד ולא יכולתי לנשום לכמה שנית. *על איזה סוגי קסדות אתם ממליצים?מממממממ.....לוידע *האם יש סוסים מסוימים שעליהם אתם רוכבים עם קסדה וסוסים אחרים שלא?כן *איזה גודל קסדה יש לכם?ענקיייייית (לפי התקן, אתם מכירים, הבונגילות האלו) *מה אתם חושבים צריך להיות בקסדה? (מחיר, תקן,...) אני לא יודע מה צריך אבל לי יש קסדה לפי התקן ויקרה מאוד.

תשובות../images/Emo80.gif

אתם רוכבים עם קסדות? כן ברור *מה אתם מעדיפים עם סנטריה או בלי? בלי אני הוצאתי אותה *איזה סוג קסדה? מה שנוח *האם פעם נפלתם והקסדה הגנה עליכם? נפלתי אבל הקסדה לא הגנה עלי *מה הנפילה הקשה ביותר שלכם? אין ממש נפילה קשה *על איזה סוגי קסדות אתם ממליצים? מה שנוח *האם יש סוסים מסוימים שעליהם אתם רוכבים עם קסדה וסוסים אחרים שלא? בכל מקרה רוכבים עם קסדה לא משנה איזה סוס! *איזה גודל קסדה יש לכם? אין לי מושגגגגגג *מה אתם חושבים צריך להיות בקסדה? (מחיר, תקן,...) לא יודעת! וזהווווווווו

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gif

*ברור *בלי *לא יודעת *כן *טוי בוי...משהו מפחיד....מזל שהסוס פחד עלי.... *לא יועת. *לא *56...אני חושבת.... *תקן ונוחות!

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifממ..

אני רוכבת עם קסדה. אני מעדיפה בלי סנטריה. אני לא יודעת איזה סוג קסדה. אני אף פעם לא נפלתי... עוד פעם- אף פעם לא נפלתי.. אני תמיד רוכבת עם קסדה. אני לא יודעת מה הגודל של הקסדה שלי. אין לי מושג מה צריך להיות בקסדה.

צ'ובות

*אתם רוכבים עם קסדות? בטח *מה אתם מעדיפים עם סנטריה או בלי?עם *איזה סוג קסדה? לא משנה לי *האם פעם נפלתם והקסדה הגנה עליכם? כן כל הפעמים *מה הנפילה הקשה ביותר שלכם? שנפלתי על עמוד וכל השפתיים נפתחו לי
*האם יש סוסים מסוימים שעליהם אתם רוכבים עם קסדה וסוסים אחרים שלא? אני רוכבת על כולם עם קסדה

../images/Emo26.gif../images/Emo39.gifצ'ובות שליייי../images/Emo39.gif../images/Emo36.gif

-ברור -עם -לא יודעת -נראה לי שלא. -אממ..היא לא היתה ממש קשה, פשות נפלתי על עצם הזנב.... -אין לי. -לא.אני תמיד רוכבת עם קסדה. -לא יודעת!! -לא יודעת. *תקליט שבור*

צדק8

New member
בע..כי משעמם

אתם רוכבים עם קסדות? כן. פעם ב- בלי, אבל זה רק בקירור או על סופי.. מה אתם מעדיפים עם סנטריה או בלי? עם..אבל זאת שקניתי היא בלי איזה סוג קסדה? הורקה או אורקה. ענקית חמדמדה כזאת..אחרי קפיצות אני לרוב צריכה להרים אותה כי היא נופלת לי על העיניים..רעה האם פעם נפלתם והקסדה הגנה עליכם? נראה לי שכל פעם שנפלתי והיה על הקסדה שריטה או חול זה אומר שהיא הגנה עלי... מה הנפילה הקשה ביותר שלכם? עפתי על גדר..על הגב. אווץ'. הקסדה לא עזרה
על איזה סוגי קסדות אתם ממליצים? שיגנו עליכם הכי טוב שאפשר. לא לקנות זולות כי על הבטיחות זה מעל הכל. האם יש סוסים מסוימים שעליהם אתם רוכבים עם קסדה וסוסים אחרים שלא? אני מניחה שעל כפיר בקירור אין סיבה לא להיות בלי..ועל סופי ואנג'ל לרוב אני בלי..כי אין. וזייהו. איזה גודל קסדה יש לכם? מממ..גדולה? לוזוכרת.. מה אתם חושבים צריך להיות בקסדה? (מחיר, תקן,...) במחיר לא *ממש* משנה..אני אקנה את ההכי יקרה שיש בחנות כי הכי יקרה= הכי טובה. קסדה צריכה להיות בתקן גבוה ונוחה וזהו (והקסדה שלי היא שניהם). מחיר ומראה זה פלוסים.

למעלה