דיון חשוב ומסתורי

משה9

New member
דיון חשוב ומסתורי

שלום, אני שייך לארגון גדול למדי. עובד חדש יחסית, די זוטר אך מוערך בקרב הסובבים אותי. הודיעו לי שבשבוע הבא יש דיון ראשון בסדרת דיונים עם אדם מאוד מאוד בכיר בארגון, רק שלא אמרו בדיוק במה, רק ממש בערך (ושמעתי שני דברים קצת סותרים), ואמרו שעקרונית שם יגידו הכל. רציתי לשמוע את דעתכם - האם כדאי לעשות שיעורי בית על המעט שאני כן יודע על הדיון? יש לכם טיפים מיוחדים על איך להתנהג בדיון זה? יש לציין שאהיה הכי זוטר בו. תודה

ישיבה כהזדמנות למידה

ממה שאתה מתאר זה נשמע שחשוב לך לנצל את ההזדמנות ליצירת היכרות טובה עם אותו בכיר. זה ברור וטוב שאתה עירני. דיונים חשובים לפעמים דורשים את הסודיות שלהם, אם אתה הולך להיות בסוד העיניינים אז כנראה שמאמינים שיש לך מה לתרום. האם אתה יכול לומר על עצמך איך בדרך כלל אתה מרגיש בסוג כזה של מפגש ? האם אתה חש שיתכן וזה יציף אצלך איזה שהוא קושי ? איך אתה מרגיש בסביבה הארגונית עד היום ? היכן ועם מי נוח ונעים לך והיכן אתה חש לחץ ? אני מאמין שאם תלך מודע למקומות תורפה, אם תתיחס לעניין כהזדמנות ללמוד עוד על מה ואיך קורה - מכל אלה תפתח עמדה שתיתן לך את השקט לקחת את ההזדמנות טוב ככל שתוכל. אני מפנה אותך למאמר שמספר על התנהלות בישיבת הנהלה, נסה לראות מה אתה לוקח משם כצידה לדרך. לקריאת המאמר שיהיה בהצלחה אמיר דרור

משה9

New member
אני מודה שיש לי בעיה בנושאים שאני

פחות מכיר ועם אנשים שאני פחות מכיר, במיוחד אם הם מאוד בכירים. אקרא את המאמר, תודה.

למעלה