דיון חשוב: שם הפורום ומשמעותו

always be me mc

New member
דיון חשוב: שם הפורום ומשמעותו../images/Emo88.gif

השאלה האחרונה שנשאלה פה(ראו שירשור שאלות ותשובות), גרמה לי לתהות. איזה פורום אנחנו באמת? אומנם כתוב הוט 3 אבל זה יכול לומר הרבה דברים, יש אנשים(והאמת שאני ביניהם) שרואים את הפורום עוד כפורום סדרות רכש ויש אנשים שרואים את זה גם כפורום סדרות מקור אז כפי שרואים הבלבול נובע מהשם ולכן אני שואלת אתכם: א. מה השם המתאים ביותר לפורום לדעתכם? ב. במה לדעתכם צריך הפורום לעסוק?(רכש? מקור? שניהם?) והסיבה שהדיון הזה חשוב זה כיוון שאם אנחנו לא נהיה סגורים על שם ועל תוכן אז איך אנשים יהיו בטוחים שזה המקום הנכון להגיב בו? חוץ מזה שאני באמת מאמינה שיהיה יותר קל להתקדם בו(כמו באלבומים ומאמרים), כשנדע עם מה אנחנו מתקדמים ומה בדיוק שמים. אז זהו. אל תענו בקלות דעת קחו תזמן, תחשבו ואז תענו כי זו באמת שאלה חשובה לדעתי שצריכה לבוא על פתרונה. יום נעים

danielle23

New member
ניראה לי שגם רכש וגם מקור.

אומנם הרוב פה רואים רק סדרות רכש, או במיוחד. אבל יש גם את אלה שאוהבים את סדרות המקור של הערוץ וזההמקום שלהם לשיחות ושאלות.

always be me mc

New member
דניאלוש../images/Emo140.gif

אחרי מחיקה(של ההודעה המעפנה שלי ממקודם) ומחשבה הגעתי למסקנה שאת צודקת
ראוי שהפורום יהיה גם רכש וגם מקור ואם יש שאלות נגיד על האלופה שלא נדע לענות אז נפנה אותם לפורום שלהם בתפוז
וכך כולם יזכו למענה שהם צריכים
ובאשר לאלבומים
המ.. לאט לאט אני אכניס לשם גם את האלופה

danielle23

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif ורק רוצה לציין

שאמרתי את זה באובייקטיביות מלאה.. אני בכלל אחת מהאנשים שרואה בערוץ רק סדרות רכש ואפילו לא סדרת מקור אחת.

danielle23

New member
../images/Emo11.gifנצטרך לדון על זה לעומק

לב, גזוז, כדור ומדוזה מסמלי תפוז המופלאים
דיל?

YaEl 15

New member
לדעתי -

השם של הפורום בסדר. לכל פורום יש נושא מסויים, לא משנה עם כללי (כמו במקרה הזה) או מאוד ספציפי, אפילו אז - לפי ההחלטה של חברי הפורום - בוחרים "לאיזה כיוון הרוחות ינשבו" בפורום, ועל מה בדיוק מעניין לדבר. ניראה שפה (לדעתי בצדק) מדברים פחות על סדרות המקור של הוט3. אבל אם מישהו שאוהב את סדרות המקור היה מצטרף - אז הוא יכל, ותקנו אותי אם אני טועה, לפתוח שרשורים ולהציע רעיונות לגביי תוכניות שמעניינות אותו, בינתיים - זה המצב. מה שכן- לדעתי, צריך להרחיב מעבר לשפ"שים שלנו. אם אתם זוכרים, היה פה דיון שגליה פתחה, על נשים בקומדיות. נוכל לפעמים לפתוח דיונים, על הערוץ או על תוכנית מסויימת. זו דעתי.

למעלה