דיון: יכול להיות ש...

FRIENDSforever

New member
דיון: יכול להיות ש... ../images/Emo105.gif

אנשים מה אתם חושבים...האם יכול לקרות מצב שאליסה תתנהג מאיזה שהיא סיבה לא יפה למעריצים שלה?? תחשבו על זה...גם היא בן אדם.. אל תענו ב"כן" או "לא"....תנמקו!!!

always be me mc

New member
עונה:

למרות שהייתי רוצה לחשוב שלא אבל אליסה היא גם בן אדם ולכל בן אדם יש מגרעות ורגע של חולשה. אף אחד אינו מושלם לכן יכול להיות שקרה מצב והיא התנהגה לא יפה למעריצה שלה למרות שהייתי רוצה לחשוב שזה ברגע של חולשה כמו עייפות או מההצקה של המעריצה(כי יש מעריצים טורדיים), כי אליסה באמת שלא נראית מסוג האנשים האלה שתתקוף אנשים, תעליב ותתנהג לא יפה סתם ככה. וגם אם עשתה לדעתי לא צריך לשפוט אותה על מקרה בודד כי בטווח הארוך נראה שהוא אוהבת ומכבדת מאוד את המעריצים שלה.

../images/Emo45.gif ממש הוצאת לי את המילים מהפה../images/Emo9.gif

חבל שאני ארשום את אותם דברים שאת רשמת גל כי את רשמת כבר הכל והכל נכון...לכל בן אדם יש מגרעות וחסרונות כל אחד עצבני לפעמים במיוחד אם יש מעריצים טורדניים...וזאת זכותה המלאה של אליסהה לכעוס לפעמיםם

CheN323

New member
התשובה בגוף השאלה

אליסה היא בן אדם. כמו כולם. היא לא אלוהים... אין עוד מה להוסיף.

spelling

New member
עונה!../images/Emo22.gif

לפי דעתי רק כשאני אגיע היא תתנהג יפה!-לא סתם צחקתי.. שמעו יש ימים קמים על רגל ימים יש ימים קמים על רגל שמאל...ויש ימים שלא רוצים לקום חחח לכן בטח רוב הפעמים היא נחמדה אבל בטח יש פעמים שנמאס לה והיא עייפה ואין לה מצב רוח...אני מאשר לה!

מכושפת15

New member
לדעתי

אפילו הבן אדם הטוב-לב ביותר שקיים יכול להתעצבן כשזה מגיע להצקת יתר של מעריצים, אני מאוד מקווה שאצל אליסה זה לא ככה, אבל האמת, יש מעריצים כאלה שזה מפחיד, איך לומר.. חולים? שעושים דברים מוגזמים ושוכחים שלפני הכל, היא בסך הכל בנאדם.. בקיצור אני אומרת שכמו כולם, גם לה מותר להתעצבן לפעמים או לכעוס.. אלה רגשות טבעיים של בני אדם, ואין סיבה שהיא תבליג על כל דבר..

West Doll

New member
לא נראה לי שיש עוד מה להוסיף..../images/Emo3.gif

כל מה שכתבתם הוא אמת לאמיתה
כל הכבוד לכל מי שהביע דיעה והשתתף בדיון

למעלה