דיון כדי להחיות פה קצת את הפורום:

בדנתמ

New member
דיון כדי להחיות פה קצת את הפורום:

נניח שאליס אין צ'יינס עכשיו, היו באים להופעה בארץ עם הזמר החדש שלהם, הייתם הולכים? אני יודע שהשאלה נשמעת קצת בנאלית, ושזה גם נושא שעלול לבאס אנשים קצת, אבל נשמע לי מעניין לראות מה אנשים יגידו על זה...

Kneeling Roses

New member
בתכלס, אני לא יודעת.

אני פשוט לא מסוגלת לסבול את הקול של וויליאם. הם הרסו את אליס אין צ'יינס שאני אוהבת..

בדנתמ

New member
האמת שאני לא שמעתי אותו אף פעם...

ודווקא די שמחתי על ג'רי והחברים שיבחרו מישהו עם קול מתאים... אבל לא יודע... מצד שני אולי הם חשבו שאין מצב למצוא ליין ג'וניור כזה, אז הם הלכו על משהו שונה לגמרי... אכן סוגיה קשה... צריך לדאוג שכוכבי רוק לא ידרדרו לסמים ודברים כאלה לא יקרו כל פעם מחדש

shani judd

New member
לאב הייט לאב..

זה נוראי במיוחד להראות את דובל דרך השיר הזה ספציפית הוא ענק (השיר, כן?)

לא.

מבחינתי אילו לא אליס. האוירה הדכאונית והקול קורע הלב של סטאלי אילו אחד המאפיינים המכרזיים של אליס. בלי סטאלי הם בכלל לא נשמעים אותו דבר.

בדנתמ

New member
למען האמת לי לא יצא לשמוע אותם מהשנים האחרונו

*האחרונות.. זה באמת מרגיש לי מוזר שהם עדיין קוראים לעצמם אליס אין צ'יינס ולא פשוט החליפו את השם או משהו כזה... כמו שפרל ג'אם לא קראו לעצמם טמפל אוף דה דוג... תכלס מה שהם עכשיו נשמע לי כמו פרויקט צד של חברי אליס אין צ'יינס עם זמר אחר. בתור שכזה, היית הולכת לשמוע אותם? (בתור סוג של סופר-גרופ מוזר כזה)

Sanguine Sky

New member
אני לא יודעת אם הייתי הולכת

קשה לי לחשוב על אליס בלי ליין..

shirbowie

New member
ברור שהייתי הולכת!

אין ויכוח על זה שליין היה אלוהי,והקול שלו הוא המרכיב העיקרי של אליס,אבל אלו בכל זאת 3 מתוך 4 האנשים שיצרו את הלהקה הזאת,וחוץ מזה בחיים לא הייתי מוותרת על ההזדמנות לראות את ג'רי השמנמן בלייב
אבל בכל זאת הייתי לוקחת את זה כאליס בעירבון מוגבל..

MiMiMor

New member
אני הייתי הולכת ראשונה!

אין כאן שאלה בכלל. זה נכון שזו לא אותה הלהקה בלי ליין, אבל הלהקה מורכבת מיותר מסולן. ג'רי מייק ושון כל כך מוכשרים שזה פשוט מדהים, הייתי משלמת מחיר טוב בשביל לזכות לראות אותם מנגנים ביחד. חוץ מזה, אני דיי מורידה בפניהם את הכובע. אמנם לקח להם קצת זמן אבל הם חזרו לנגן. זה לא אומר שהם "שכחו" את ליין, זה ברור שלא, זה רק מעיד שהמוזיקה היא בנשמה שלהם, ושהם מוכנים להתמודד עם המחסור הזה ולהמשיך להגשים את הנפש שלהם במוזיקה.

ברור שלהקה מורכבת מיותר מסולן,

אבל כל צלע בלהקה משמעותית. סבבה שהמוזיקה בנשמה שלהם...לדעתי הם היו צריכים לשנות את השם שלהם ולהקליט חומרים חדשים.

MiMiMor

New member
אם הם היו משנים את השם של הלהקה,

הם היו משנים את כל המהות שלהם, ואני מאמינה שזה לא מה שניווט אותם כשהם החליטו לשוב ולנגן. הם לא רצו בהתחלה ליצור משהו חדש. תשמעי, אני מסכימה שליין מאוד חסר בשירים שלהם, ושהוא מוסיף פן אחר לגמרי, אבל החברה האלה לא ניגנו כמה שנים. שינוי שם זה זריקה של כל העבר שלהם לזבל, וכל המטרה שלהם הייתה להמשיך ולנגן את אותם השירים, רק תחת סולן אחר. לתת משמעות נוספת ללהקה.

NatashaInChains

New member
יש משהו בדברים

כי קודם כל הם מנגנים את אותם שירים וגם הם ישארו תחת אותו סגנון ואותה "מהות" ויש כ"כ הרבה להקות שהתחלף הסולן והם המשיכו להופיע ולהוציא דיסקים כמו אייסידיסי פינק פלויד ונשארו מעולים גם עם הסולנים החדשים ואני חושבת שהסיבה היא שהסגנון של המוזיקה נשמר ולא השתנה. מצד שני אני לגמרי יכולה להבין את אלה שמתנגדים. אני לגמרי שונאת את הסולן החדש ואת הקול שלו וקשה לי לשמוע את השירים כשהוא שר אותם, הם פשוט חייבים להביא סולן חדש ואולי זה יפתור כמה בעיות.

MiMiMor

New member
צודקת לגמרי לגבי הסולן,

בלי קשר לדברים- הוא באמת קצת בלתי נסבל.

everynormal

New member
הקטע פה לדעתי

זה שדובאל הוא פשוט כל כך רחוק מליין, שזה כבר לא מתאים... אליס בטח רצו זמר בעל סגנון ומראה שונים כדי להימנע מהשוואות (למרות שאין מה להשוות זה ברור שליין טוב יותר) אני מבינה את זה שהם רוצים לנגן את השירים הגאוניים שהם כתבו וזה....אבל היה עדיף שהם יחליפו שם ומידי פעם יעשו קאברים לשירי אליס הישנים (נו אי אפשר למנוע את זה...) גם עוד קטע מסריח זה שליין הכיר את וויליאם דובל ובכלל שנא אותו! בכלל לקראת סוף חייו הוא התחיל לכעוס על אליס ולהגיד שהוא לא מדבר איתם... ככה שזאת גם סיבה מספיק טובה לא להעריך את החזרה שלהם עם הסולן החדש זה כמעט בטוח שאם ליין היה חי הוא היה מאוד נפגע מזה

למעלה