דיון כדי להתעורר

RANINA

New member
דיון כדי להתעורר

אז ככה משעמם לי והחלטתי לפתוח דיון על נושא מסויים הקשור בזוגיות אז ככה האם אתם מסכימים שבחירת בן הזוג מתבססת על השלמות כלומר שאני תמיד יחפש בבן זוג שלי את מה שחסר בי גם מבחינת האופי וגם מבחינת היופי דוגמא אם אני לבנה אז אני יחפש מישהו שחום .... אם אני ביישנית אני יחפש מישהו שאינו ביישן , האם אתם מסכימים עם זה או לא ... דעות!!!

GR8 G I R L

New member
אשמיע את קולי החדש... חחחח

כי פשוט אין פה אנשים
אממ אני חושבת שזה טוב שהבן זוג יהיה שונה אבל לא צריך להגזים.. לא צריך שכל רוסיה תקח אתיופי... (אלא אם הם דווקה מעונינים..) זה טוב שהוא שונה ממך.. אבל בגדר הנורמה.. שעדין תהיו מתאימים.. ובכלל לדעתי השוני הנחוץ הוא דווקה יותר שוני פנימי ולא חיצוני.. שזה כבר ענין של טעם.. אחת אוהבת לבן אחת אוהבת שחום.. יש כאלה שיחלקו עלי ויגידו שדווקא צריך לקחת את השווה ולא את השונה המשלים.. סך הכל בסופו של דבר זה ענין של טעם לדעתי
אושן.

asian girl

New member
רגע.. רגע..את חייבת לי הסבר

בקשר לרוסיות ואתיופים. את חושבת יהיה הוגן אם אתיופי יתחתן עם תימניה? מה מגיע לו עונש או משהו?

GR8 G I R L

New member
תמניה? עונש?

אני חושבת שלא הבנתי נכון.. כי אם כן הבנתי נכון אז אני ממש לא מסכימה אתך.. למה תימנים זה עונש? כולנו אחים לא? (ואני ממש לא תימניה..)

asian girl

New member
אוף...

צחקתי נו...
זו הייתה צריכה להיות בדיחה כזאת...הייתה צריכה להיות...

magenta73

New member
טוב, הנה../images/Emo124.gif כנסו... יש גם שאלה

בסוציולוגיה יש 5 גישות למציאת בן זוג. 1. המוגמיה - אתה תחפש בן זוג שדומה לך בסטטוסים שלך - מבחינה חברתית. אותה השכלה. גיל. עדה. מקום מגורים וכו'. 2. צרכים משלימים - שזה מה שאת דיברת. לחפש משהו שישלים אותך מבחינת צרכי האישיות שלך. ביישן עם בחורה אקטיבית. וכו' 3. גישת הסינון שבה יש 3 שלבים. קודם לבדוק עם האדם מתאים מבחינת הדימיון - כמו הגישה הראשונה. אחר כך אם הוא מתאים מבחינת הדעות הכלליות שלו על העולם, ואחר כך אם הוא משלים את האופי. 4. גישת החליפין... שהיא ראציונלית. שאומרת שאתה עושה חישוב. מה אתה מקבל, מה אתה נותן... כלומר: אתה לא כזה יפה אבל מאוד חכם ומשכיל, משמע גם יהיה לך כסף בסוף. והיא לא כזאת משכילה, אבל יפה. סבבה. 5. גישת הרווח המירבי. זה הכי חמוד... וזה נראה לי הכי בעייתי, לגודמא בכל אתרי ההיכרויות. וזה ראציונלי ביותר. אדם קודם כל מחליט אם הוא בכלל רוצה להתחתן. אחרי הוא בוחר משהי שתהייה השידוך הטוב ביותר עבורו, מכל ההיצע שיש עכשיו ושיהיה בעתיד... נו... אז בואו נראה איפה אתם שמים את עצמכם... איך אתם בוחרים...

shiptz

New member
ממש לא

אני לא מסכים עם התאוריה שדי נפוצה ברחוב של "הפכים נמשכים". לפי דעתי זה אולי נחמד בהתחלה אבל לאורך זמן זה לא יחזיק ... צריך למצוא בן זוג כמה שיותר דומה לך ואז הרבה יותר קל :)

זוג מושלם אפשר למצוא בחנות נעליים

קודם כל לא מחפש אלא מה שיוצא אז אופי וטופי צריך להיות נוח עבורי סוער גלי ושקט שונה ממני צבע לא משנה עדיפות לאדמוניות אני מעורב משני קצוות עולם. בישנות לא קיימת היום אולי תמימות . כל אדם גורלו ומזלו אולי . מה שחשוב לי שיהיה אהבה מטורפת ומוזרה מהסרטים למרות שאחותי אמרה לי שסרט זה רק שעתיים והחיים לנצח. בקיצור אולי צריכים אנו יופי משלים -אופי משלים-צבע מושלם-קשר משלים כסף משלים-ביטוח משלים-מזל משלים . כנראה אנו לא מושלמים מה עושים?

RANINA

New member
אפשר להגיד את הדעה שלך

בשתי מילים(כי באמת סיבכת אותי) את ה אומר בעצם שלכל אחד יש את הטעם שלו, וזה יכול להיות דומה לתכונות שלי ויכול להיות שונה בזה אני מסכימה איתך !! אני שחומה אוהבת שחומים , ובניגוד לאופי שלי שהוא " תמים" אני לא אוהבת בחורים תמימים , ואם כבר מדברים על תמימות אתה אוהב בנות תמימות?

זה עצם העניין אין שחור לבן והכול

ניתן לשינוי כמו המשפט הידוע יש רצוי ויש מצוי ובדרך כלל מוצאים את המצוי. בהקשר לתמימות הייתי באוםן מחריד וזה נעלם בעולמנו זה לא פשוט להיות תמים מפסידים לצערי .ואני לא אוהב זאת. לשאלתך אני הייתי מעדיף בחורה צנועה ועצמאית .חמה . ויצירתית .וחכמה. תמימות זה חיסרון היום.

shaniza

New member
כן ולא

לדעתי, בחלק מהתכונות נחפש השלמה ובחלק אחר נחפש התאמה למשל, אם אני אוהבת לצאת, אני לא אחפש מישהו שאוהב לשבת בבית אלא מישהו שדומה לי בזה לעומת זאת אם אני שקטה ואוהבת להקשיב, אני לא אחפש מישהו שדומה לי אלא את ההיפך ויש לי סיפור נחמד על צבע עור... חברה שלי ניסתה לשדך לי מישהו...בליינד דייט כשראיתי אותו גיליתי בחור כהה עור (ממש ממש כהה) ואני לא הכי מתלהבת מכהים על גבול השחור במהלך הדייט הוא הרגיש צורך לספר לי שהוא אוהב את צבע העור שלי (אני לבנה) אני, בחוסר הטאקט הידוע שלי אמרתי לו שאני ממש לא אוהבת את שלו הוא התחיל לצווח שאני חסרת טאקט ושלא אומרים כזה דבר. מצבע העור שלו יכלתי להתעלם... אבל מצווחות בדייט ראשון-לא.

RANINA

New member
חח ואיי בדיוק רציתי לשאול

עלייך לאן נעלמת אכן אני מודה שהפורום משעמם בלעדייך

צאצי

New member
מצטרפת, גם לי יש שאלה

פעם עשיתי מעין סקר האם קיים האחד ? או שקיימת פשרה ? מה דעתכם ?

הפסיכולוגיה אומרת שאנחנו

בתת מודעה שלנו בוחרים בן זוג שדומה לאחד מההורים שלו. תחשבי על זה... ואני מאוד דומיננטית והיפרית ואעדיף מישהו שקט שונה ממני. אני בנוסחה של הפכים משלימים זה את זה:)

למעלה