דיון: כיפור

stefan10

New member
רק אם בגדת

זה שבוע חטאים... אבל אם שעשועי מיטה מאהבה או מהסכמה משותפת .... זה לא נראה לי חטא. אנו לא חוטאים כי אנחנו הומואים ששוכבים עם גברים ..אלא אם פגענו בזולת..... אז יאללה סליחה.

duckies

New member
לא צם

אבל גם לא עושה שום דבר, בכל זה לא יום בעיני לבידור.

stefan10

New member
העניין זה הסליחה ,לא הצום

לכן אם פגעתי במישהו מחברי הפורום . אני מתנצל ומוכן לשלם (מינית התכוונתי .....) אני צוחק .. אבל באמת סליחה ומי שיש בכל זאת יום הולדת אז מז"ט.....

itziki2

New member
צריך להיות בסדר כל השנה לא רק ביום כיפור

לכן למי שפגע בי לא אסלח ולא אשכח גם אם יצום שבועיים. ומי שהיה איתי בסדר אז שיהיו לו בכיף כל השנה . ואם צריל להגיד סליחה אגיד זאת בזמן הנכון ולא אחכה ליום מסוים בשנה. לחתום אני רק חותם על צ'קים. ולצום אני צם רק לפני בדיקת דם.

bear2bare

New member
לא צם

בד"כ אנחנו מתארגנים כל החבר'ה בב"ש למרתון סרטים בערב אל תוך הבוקר על ארוחה טובה (לא כשרה כמובן) ונהנים אחד מחברתו של השני/ה. אבל השנה אחד האחים שלי ביקש מאד שאני אהיה בבית לחג. אז כנראה שאצום כי אין אוכל אבל בעיקרון לא צם, בין השאר כי אני לא מאמין באלוהים

pizza shmitza

New member
../images/Emo46.gifצום? ביום כיפור? נפלתם על הראש?

לא צום ולא נעליים! הפרדת הדת - [דת, כל דת - העילה הנצחית למלחמות בעולם!] מהמדינה - עכשיו !!!

angelboy22

New member
אני צם ..

אומנם זה מבאס לצום אבל זה גם מנוחה לגוף כל השנה אתה אוכל אז פעם בשנה אני לא אוכל אני נותן לגוף לנוח ובשאר השנה אני אוכל והרבה ... תהנו ותצומו גם אם לא עשיתם משו רע לפחות בשביל הגוף כמה שעות

ז י ק ו

New member
לא צם

כבר 8 שנים שאני לא צם ואני דיי מרגיש עם זה בסדר גמור בכל מקרה, אם עשיתי חטאים (ואני מניח שעשיתי) לא יעזור לי שום צום בן 24 שעות לכפר על זה (אני צריך לצום שבועיים רצוף) אני אמצא את הדרכים שלי לכפר על הדברים שעשיתי שלא בצורת צום אלא בישירות ופנים מול פנים.

dubuni

New member
שלום לכולם

שנים שלא כתבתי כאן ונעים מאוד לחזור... בקשר לשאלת הצום, להוציא מספר שנים מעטות, לא רצופות, שבהם לא צמתי (4 שנים אם אני זוכר נכון, גם השנה צמתי כמו תמיד. לא יכול להסביר לכם את התחושה הטובה שזה נותן לאחר מכן. בכל מקרה וקצת באיחור, גמר חתימה טובה לכולם

למעלה