דיון ~ כסאות VS עמידה

מפתחSoul

New member
דיון ~ כסאות VS עמידה

כבר מזמן שלא פקדתי הופעה, מזניחה את הנפש והרגש (אולי בגלל זה אני כ"כ חולה לאחרונה) כשהגעגוע ללהקה, לאנרגיות, לשירים (אני מעדיפה לא לשמוע בבית, אלא רק בהופעות) רק גובר... אני מחטטת בלוח הופעות המהודר והמסודר שגילושה טרחה לבנות עבורנו ואני רואה שההופעה הבאה בקיבוץ עינת, עוד אני רואה שמדובר באולם תרבות עם מקומות מסומנים...האמנם
מה דעתכם על העניין? על הופעה באולם תרבות, על כסאות, על מקומות מסומנים - בהופעה חשמלית...

AvtipuS

New member
*קיבוץ יפעת

לדעתי הרעיון של הופעה חשמלית באולם עם כסאות הוא לא רעיון טוב, לפחות כאן כולם משלמים אותו דבר ולא יהיה את הבזיון שהיה בבית האופרה בת"א. (לא מתייחס לקיסריה כי שם זה יותר "עממי")

MamoOoshA

New member
אמ. איפשהו אני יכולה להגיד שאני בעד.

אבל רק מהסיבה שמפעמים קודמות, אני יודעת שאף אחד לא באמת יושב במקום, ככה שבעצם יש לי אפשרות לבחור בשורה הראשונה, או ליד המדרגות - מה שנותן לי גישה נוחה לרוץ קדימה
מה גם, שהמקומות האלה בנויים בצורה כזו שבכל מקום רואים טוב, אז גם אם לא בא לי על השורה הראשונה - איפה שאעמוד אני אראה טוב, ובשביל מטר וחצי [וקצת] כמוני.. זה נהדר.

SHIR04

New member
לפי דעתי זה כמו "לכלוא" את האנשים

הקטע בהופעות חשמליות הוא יותר להתפרע, מה שאי אפשר כל כך לעשות בהופעות אקוסטיות. אתה חייב לזוז בהופעה חשמלית. גם אם זה לא לקפוץ כמובן ולהשתולל. אי אפשר פשוט להישאר אדיש לאנרגיות שהלהקה מעבירה, ואם אתה יושב אתה סוג של מנוטרל. וזה חרא של דבר לטעמי, ולא יודעת למה הם מופיעים במקומות כאלו. אולי לתת מענה לאנשים שדווקא כן מעדיפים לשבת. שמתי לב שאני אישית בהופעות חשמליות אף פעם לא נשארת במקום, אני לפעמים מתקרבת לבמה לפעמים מאחורה לפעמים בצד אחד של הבמה כדי להיות קרובה לגיא, ולפעמים בצד השני כדי להיות קרובה לעמרי. אני בספק אם אנשים כל ההופעה ישבו במקומות שלהם. אז בשביל מה בעצם? בסוף יהיו את האנשים שלא ירצו לקום ואז סתם יסתירו להם ויצטרכו בכל זאת לקום. (למרות שיש מקומות שבנויים טוב כמו אמפי שוני למשל) בוא נחשוב על כל להקה אחרת, הנה רד הוט צ'ילי פפרס מגיעים לישראל. תחשבו יהיו רק כיסאות בהופעה וכולם יאלצו לשבת. נשמע מטומטם וחסר הגיון נכון? אותו דבר פה...

מפתחSoul

New member
גם לי כמו לשיר, קצת קשה עם זה.

ואני שמחה שלפחות ידוע לנו כי המופע לא ישאר בישיבה. אם הייתי יודעת מראש שמכריחים להושיב קהל בהופעה שכזו (להבדיל אקוסטית או דנה ברגר, לדוג') פשוט מראש לא הייתי מגיעה. ההזדמנות לאפשר ישיבה במקום היא מעולה, למי שכבר קשה. למי שמתעייף לסירוגין וכו'. אני עדיין חולמת לקחת את אמא שלי לאיזה אקוסטית כדי לשבת ולפגוש את המשפחה הזו מקרוב (בדגש על אורית, הייתי רוצה להפגיש בין האמא הרוחנית לאמא הביולוגית).

נראה לי שיהיה לי קשה לשבת בחשמלית.

חלק מהיופי של החשמלית, היא הפורקן הפיזי, לא רק המנטלי, לא רק לתת לנשמה לנשום עמוק ולספוק צלילים, אלא גם האפשרות לקפוץ, לצרוח, לברוח, להיות לבד, ולהיות מוקף באנשים, לרוץ, ולעמוד לעשות הכל. לתת לגוף פורקן. ככה שלשבת בחשמלית נשמע לי לא הגיוני, אם לא נקפוץ אז מה נעשה?! גש באקוסטית אני בקושי יושב. ככה שבחשמלית די קשה לי להאמין שאצליח לשבת. בקיצור... עמידה ללא ספק, ישיבה זה נאכס!

למעלה