דיון: לאילו שירים ביונסה צריכה לעשות קאבר
לביונסה יש רזומה עשיר שכולל שירים רבים מז'אנרים מגוונים, שירים עוד מתקופת Destiny's Child ושירים כזמרת סולו. בין לבין, קווין B תיבלה את היצירה שלה בשירים של מוזיקאיים אחרים
חלק מהקאברים שB ביצעה היו שירים אהובים של זמרים שהעריצה, שירים שהיא שרה כחלק מפסקולים ושירים שהיא שרה כמחווה לאמן כלשהו. היו קאברים שבוצעו בלייב והיו שירים שהוקלטו בסטודיו. לכל הקאברים שעשתה, ביונסה ידעה לתת טאצ' ייחודי משלה. אני בטוח שתסכימו איתי ששיר שזכה לקאבר של B, הפך לשיר עם יותר חיות, אנרגיה, עומק, חדות, סקסיות ועוצמה. אני מרגיש תמיד שביונסה מעבירה לשיר המון מהפרסונה שלה, המון חזון ולהט, כזה שיש רק לB
בין השירים שזכו בעדנה מחודשת בביצועה של ביונסה: At Last של אטה גיימ'ס, Honesty של בילי ג'ואל, Sex On Fire של קינגס אוף ליאון, I'd Rather Go Blind של אטה ג'יימס, I Wanna Be Where You Are ו-I Can't Help It של מייקל ג'קסון, Resentment של ויקטוריה בקהאם, The Beautiful Ones של פרינס, Fever של פגי לי, You Oughta Know של אלאניס מוריסט, Sweet Love של אניטה בייקר, Crazy של ההרכב ההיפ הופ נארלס בארקלי, So Amazing של דיון ווארוויק, God Bless The USA של לי גרינווד ועוד! אם אנשיה של ביונסה היו שואלים אתכם אילו קאברים B חייבת לבצע, מה הייתם ממליצים? אילו שירים שאתם אוהבים הייתם רוצים שביונסה תשיר? מהם השירים שתשמחו אם ביונסה תשיר אותם בהופעות שלה? שרשרו הצעות!
לביונסה יש רזומה עשיר שכולל שירים רבים מז'אנרים מגוונים, שירים עוד מתקופת Destiny's Child ושירים כזמרת סולו. בין לבין, קווין B תיבלה את היצירה שלה בשירים של מוזיקאיים אחרים