דיון: לאן כדי לנסוע אחרי/לפני הצבא?
D DreamS_HunteR New member 23/3/02 #2 אוסטרליה - כמה שיורת רחוק יותר טוב! אני מתכנן לגור שם אחרי הצבא
D DreamS_HunteR New member 23/3/02 #3 שאלה לאיציק - או שגיא.. איפה השירשור הארוך שאני, שירן ועדי פתחנו? היו לו עוד כמה משתתפים, אבל בכל זאת.. איפה הוא?? (כתבתי את זה פה בשביל לא לפתוח הודעה חדשה..)
שאלה לאיציק - או שגיא.. איפה השירשור הארוך שאני, שירן ועדי פתחנו? היו לו עוד כמה משתתפים, אבל בכל זאת.. איפה הוא?? (כתבתי את זה פה בשביל לא לפתוח הודעה חדשה..)
א אילון הקטן New member 23/3/02 #4 כמה שיותר רחוק יותר טוב, אבל למה לאוסטרליה???? מה יש לעשות שם? באמת? חוץ מזה אם אתה הולך לגור שם לא כדאי לנסוע למקום אחר
כמה שיותר רחוק יותר טוב, אבל למה לאוסטרליה???? מה יש לעשות שם? באמת? חוץ מזה אם אתה הולך לגור שם לא כדאי לנסוע למקום אחר
D DreamS_HunteR New member 23/3/02 #7 למה לאוסטרליה? כי זו יבשת יפה!! במיוחד סידני לגור בבית מול הים הכחול, איזה כיף!!
H havlaz New member 23/3/02 #9 אויש אוסטרליה.. אחלה מקום שמורות טבע, אין מלחמות, לא פשע מקומות מדהימים, חופים משגעים ושוניות של 120 ק"מ (לא 120 ס"מ כמו אצלנו)....
אויש אוסטרליה.. אחלה מקום שמורות טבע, אין מלחמות, לא פשע מקומות מדהימים, חופים משגעים ושוניות של 120 ק"מ (לא 120 ס"מ כמו אצלנו)....
D DreamS_HunteR New member 23/3/02 #12 פראג יפה, דרום אמריקה פחות.. כל יערות הגשם (עשיתי על זה עבודה ...)
D dolphina New member 23/3/02 #14 הצעות נפלאות לחופש סעו למקסיקו למיאמי ביץ´ לקיי וואסט בפלורידה לדיטונה בפלורידה או לברזיל תהנוווווו
N numerw New member 23/3/02 #15 אנשים אז ככה... אוסטרליה היא מקום ממש נחמד יש לי שם משפחה אבל זה לא מתאים רק לטיול אחד אם כבר אז טיול רציני בתאילנד,לאוס,מפרץ בנגל,הודו,פפואה,ניו זילנד וכל האיזור שם סבבה..ארה"ב היא יקרה למשתחרר\מתגייס הטרי...אני בעצמי כנראה אסע עם חברים לאירופה או משהו..
אנשים אז ככה... אוסטרליה היא מקום ממש נחמד יש לי שם משפחה אבל זה לא מתאים רק לטיול אחד אם כבר אז טיול רציני בתאילנד,לאוס,מפרץ בנגל,הודו,פפואה,ניו זילנד וכל האיזור שם סבבה..ארה"ב היא יקרה למשתחרר\מתגייס הטרי...אני בעצמי כנראה אסע עם חברים לאירופה או משהו..
ס סלאשית ברנע New member 23/3/02 #19 יעלי!!!!לא ידעתי שזאת את יא ממלוקית חח מאיפה את יודעת על הפורום?! איזה כיף לדעת שאת מחוברת לארץ!! )) {טל ברנע}
יעלי!!!!לא ידעתי שזאת את יא ממלוקית חח מאיפה את יודעת על הפורום?! איזה כיף לדעת שאת מחוברת לארץ!! )) {טל ברנע}
D dolphina New member 23/3/02 #21 ממלוקית אחותך שאין לך וכן זו אני מודה באשמה מתן סיפר לי על הפורום ואני תמיד מחוברת לארץ מאותו יום שעזבתי אל תגזימי ז שעזבתי לא אומר שהנשמה עזבה חההההההההההה בייי
ממלוקית אחותך שאין לך וכן זו אני מודה באשמה מתן סיפר לי על הפורום ואני תמיד מחוברת לארץ מאותו יום שעזבתי אל תגזימי ז שעזבתי לא אומר שהנשמה עזבה חההההההההההה בייי
ס סלאשית ברנע New member 23/3/02 #16 איזו שאלה... ג´מאיקה אחים! ג´מאיקה כן!!!! בוב מארלי כל היום!! הגראס חופשי.... ילדים שחורים מתרוצצים בין הרגליים.. שמש! ים! החיים הטובים... השנטיות של החיים הטובים
איזו שאלה... ג´מאיקה אחים! ג´מאיקה כן!!!! בוב מארלי כל היום!! הגראס חופשי.... ילדים שחורים מתרוצצים בין הרגליים.. שמש! ים! החיים הטובים... השנטיות של החיים הטובים
מ מרקו וזהו New member 23/3/02 #17 מה ?! אתם לא נורמלאים!!! בטח ש... חייבים לנסוע ל........ יוגוסלביה !!!! מדינה שקטה (עכשיו) מדינה יפיפיה, רצועת חוף מדימה לחוף האדריאטי הרים נפלאים, לסקי וטיולים מקומות היסטוריים רבים, מתקופת התורכים ועוד... ערים מודרניות יפים מדינה זולה מאוד אנשים מאוד ידידותיים. מחשוב ואינטרנט מתקדם (ככה שתוכלו לרשום משם בפורום) ועוד הרבה דברים אז בואו ליוגסלביה ,מדינת האפשרויות הבלתי נגמרות שלכם, האיש והזהו, מרקו וזהו!!!
מה ?! אתם לא נורמלאים!!! בטח ש... חייבים לנסוע ל........ יוגוסלביה !!!! מדינה שקטה (עכשיו) מדינה יפיפיה, רצועת חוף מדימה לחוף האדריאטי הרים נפלאים, לסקי וטיולים מקומות היסטוריים רבים, מתקופת התורכים ועוד... ערים מודרניות יפים מדינה זולה מאוד אנשים מאוד ידידותיים. מחשוב ואינטרנט מתקדם (ככה שתוכלו לרשום משם בפורום) ועוד הרבה דברים אז בואו ליוגסלביה ,מדינת האפשרויות הבלתי נגמרות שלכם, האיש והזהו, מרקו וזהו!!!