דיון לגבי המלצות

TheImpactBoy

New member
דיון לגבי המלצות ../images/Emo88.gif

אלבומי שיתופי פעולה. מכירים את Beto Vazquez - Infinity? (יש לזה עוד חלקים?) מכירים את Delain - Lucidity? (יש עוד חלק בתכנון?) דיסקים שאפשר לשמוע בהם כמה מגדולי עולם המטאל... אני ממש אוהב את כל השיתופי פעולה האלו, זה מוסיף עניין ומיוחדות לכל אמן בפרט. המליצו על אלבומי שיתופים מעולם המטאל, ואם נניח חברי נייטוויש נכללים בו, זה יהיה מצויין. אם לא, גם לא נורא. וכמובן, ספרו עליו קצת, ומי משתתף בו. (ג'ים, סער, ענבר, נעה ואיתי, הבמה שלכם!) שיהיה שבוע טוב! אביעד.

Itay Simons

New member
אמממ

אני לא יכול שלא להזכיר את Aina (
). פרויקט שמאוד התלהבתי ממנו (ותודה לג'ים
). על הסיפור שמאחורי האלבום תוכלו לקרוא כאן. והליריקה, שבה מופיע הסיפור- פה. אין לי כל כך כוח לפרט על העלילה כרגע
אבל אחלה סיפור, שווה קריאה ושמיעה! באחד מהשירים ניתן גם להבחין בקולו של מארקו הייטלה, שהשתתף גם הוא בעיניין
נוסף למארקו, בין המשתתפים נמנים גם מייקל קיסקה- סולן להקת "הלווין" לשעבר, וטוביאס סאמט- סולן להקת "אדגאי". מומלץ מאוד לשמוע, כמובן את כל השירים ברצף, עם הליריקה (כמובן אחרי שקראתם את התקציר
)- ואתם תהנו כמו בסרט, ואף יותר.

Itay Simons

New member
../images/Emo122.gif הלינק לסיפור-

http://www.leoslyrics.com/listlyrics.php;jsessionid=468E58E387E9C2B1DA406766A5375E8F?hid=JRse89FNYDo%3D אם לא יוצא קישור...לא אשמתי, ניסיתי כמה פעמים ולא הלך

Super Alonit

New member
אווו נשמע נחמד../images/Emo9.gif

אני כבר אשיג את זה בצורה חוקית להחריד בקרוב

Shusho

New member
ובל נשכח את Avantasia - The Metal Opera

המידע בויקיפדיה: http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%95%D7%95%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%A1%D7%99%D7%94 כמובן שטוביאס מאדגאי אחראי על העניין, וכן, יש גם דיסק שני. שרון אדל מוית'ין שרה שם בתפקיד אנה, רוברט רוק (אימפליטרי), מייקל קיסק (או משהו כזה, מהלווין), טימו טולקי מStratovarius ואחרים :). הסיפור הכללי: גבריאל נמתלמד במנזר יוצא לציד מכשפות ופוגש את אחותו החורגת שנידונה למוות על היות המכשפה, הוא חושב על זה, הולך לספריה וקורא ספר שאסור לו נתפס, ונזרק לצינוק. שם הוא פוגש דרואיד שמספר לו על אוונטסיה , ומשם זה הופך להיות מעניין... :)

dralan

New member
פרויקט נחמד :)

בדיוק שמעתי את 2 החלקים בשבוע שעבר...

danduuu

New member
יש לי את החלק הראשון../images/Emo9.gif

קניתי אותו במפגש חחח בגלל ההשפעות של עידן

Blade Of Fire

New member
בטח השפעות של עידן...

"כן זה טוב! נו תקני כבר, אני צריך לזוז הביתה!!"

במילה אחת - Ayreon

יש הרבה לספר על הפרוייקט הזה, אבל אני אקצר: פרוייקט של הולנדי אחד בשם X (אני לא זוכר את השם) שהוא אחראי בין השאר על הלהקה Stream Of Passion. עכשיו האדם הזה מלפני בסביבות ה10 שנים החליט שהוא רוצה לעשות פרוייקט עם הרבה אמני מטאל תחת סיפור קונספט ולעשות מעין מטאל אופרה, וכך נולד הסיפור של אייריון. הדיסקים הראשונים היו קונספט חללי שכזה, (למרות שיש לי תאוריה שאחד הדיסקים הוא על המיתולוגיה ואחד השירים הוא על אכילס, אבל אני לא יודע), ולאט לאט זה השתנה, עד שיצא לפני מספר שנים הדיסק הענק: The Human Equation, הדיסק הכי מומלץ (למרות שגם Aeronauts Only וActual Fantasy) דיסקים מעולים. הסיפור שלו בעצם זה על איש שהיה מעורב בתאונת דרכים ועכשיו הוא משותק בביה"ח, עכשיו מנסים להבין מה קרה באותו זמן תוך כדי השירים, כאשר לכל רגש יש סולנים שמגלמים, כאשר הדמות הראשית היא של ג'יימס לאברי, סולן דרים ת'יאטר. קיצר, הכי מומלץ, ולדיסק שמוזכר למעלה, 10\10

Blade Of Fire

New member
X=אריין אנתוני לוקסאן

אותו בנאדם גאון שעומד גם מאחורי stream of pasion (להקת גות' עם נגיעות אלקטרוניות).

Blade Of Fire

New member
באותו קו של אייראון

אותו לוקסאן (או בכינוי-X) גם אחראי על star one שאני אישית לא שמעתי אותו, אבל שמעתי עליו ביקורות מצוינות והוא מכיל באותו של את ראסל אלן (סולן סימפוני X), פלור ג'אנסן (אפטר פוראבר) ועוד נגנים טובים מלהקות פאוור, יש לפרויקט הזה דיסק אחד בשם space metal. זהו, על כל השאר המליצו ואני חוזר וממליץ על אייראון, אוונטאסיה ואאינה....

אני לא בטוח שזה נכון להוסיף, אבל

דימונז&וויזארדס, פרוייקט צד של האנסי הסולן של בליינד גארדיאן והגיטריסט של אייסד ארת', מומלץ לאוהבי הלהקות הנ"ל.

למעלה