דיון לגבי המפגש+הצבעה.

svety

New member
דיון לגבי המפגש+הצבעה.

זה הולך ככה. קודם כל, חשוב לי לציין שכל מה שאני כותבת כאן הוא דעתי האישית בלבד, אין לי שום דבר נגד הארגון של אלינה ואין לי כלום נגד הרעיונות הנפלאים שהעלו כאן. לי אישית נמאס ממפגשי צילומים. אני חושבת שהמטרה של מפגשי פורום היא בראש ובראשונה להתגבש מבחינה חברתית, והמטרה הזו מתפספסת במפגשי צילומים. אנחנו עסוקות יותר מדי במראה שלנו כבודדות מול המצלמה, ולא עסוקות בלדבר ולהכיר. רוב האינטרקציה החברתית היא סביב הבגדים/איפור/"בואי תצטלמי איתי" ואין שום ערך מוסף. כולן לחוצות להצטלם כמה שיותר, ובאופן אישי, בתור מישהי שלא בדיוק אוהבת להצטלם ולא אוהבת את כל ההתעסקות הזו, דיי משעמם. כל ההתעסקות הזו של 'איך אני נראית' היא אמנם כיפית ונחמדה, אבל יש בפורום הזה הרבה, אבל הרבהמעבר, ואני יודעת שאני לא היחידה שהייתה רוצה שזה יצא קצת החוצה. ערכנו לא מעט מפגשים חברתיים נטו, חלק היו מוצלחים יותר וחלק היו מוצלחים פחות, אבל מזמן לא ערכנו מפגש שהוא חברתי נטו. מזמן לא ערכנו מפגש שבו אנחנו יושבים סתם בסנטר, או במקום רנדומלי אחר, ופשוט מכירים. גם אפשר לעשות לא מעט פעילויות מגניבות ומהנות וכיפיות. אנחנו כל הזמן מתלוננים שאין מה לעשות בפורום. שהוא משעמם, וחסר מעוף ואין בו כמעט דיונים. מפגש חברתי יעזור לנו להעמיק את הקשר בנינו, יגרום לסמויות לצאת מהארון, יעמיק את הקשר בנינו ויעלה את הרמה של הפורום. הנקודה שלי היא, שקצת נמאס מצילומים. אני יודעת שלא מעט בנות כן בקטע, אבל אני גם יודעת שלא מעט בנות לא בקטע, ויהיה נחמד אם, מדי פעם, נצא קצת מהקבעון של מפגש=צילומים ונעשה מפגש שהוא חברתי נטו. אני לא אומרת שלא נביא את המצלמות שלנו, אני לא אומרת שצלמים מקצועיים לא מוזמנים למפגש [לאותן מטרות כמו כולנו - היכרות], אבל אני מאוד אשמח אם המרכז של המפגש יהיה חברתי ולא צילומים. אני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא - אשמח אם תחפרו בתגובות להודעה שלי. בנוסף - אני אעלה הודעת סקר - תצביעו בו לפי ההוראות שיהיו בפנים. תודה על ההקשבה, אוהבת, אמא סווטה

svety

New member
../images/Emo41.gifהצבעה../images/Emo41.gif

אנא הצביעו כאן, לפי האייקונים הבאים. בבקשה תשמרו על תת השרשור הזה נקי מתגובות, אפשר ואפילו מומלץ להגיב ולחפור כתגובה להודעה הראשית שלי.
= מפגש צילומים
= מפגש חברתי
= לא משנה. אשמח אם תשתדלו להמנע משימוש בשני האייקונים ולהחליט

מרמותק

New member
../images/Emo248.gif = ../images/Emo168.gif

ולבקשתך, אשלח את תגובתי להודעה הראשית

Blue Emptiness

New member
../images/Emo168.gif

קשה לי להביע את דעתי, אפילו שכן כתבתי בפייסבוק שאני מאוגד מתגעגעת למפגשים של פעם וזו מחשבה שעלתה בי כבר לפני הרבה זמן. אני לא חושבת שצריך לוותר לגמרי על הצילומים אבל כן נמאס לי לקרוא לזה צילומים, כן מאסתי בלתכנן מה ואיך ואיפה נצטלם (ואני לא מדברת על סטודיו כי מבחינתי זה משהו שונה לגמרי, כי סטודיו הוא לגמרי במטרה לצלם וזה מבורך לעשות משהו גדול כזה פעם בחצי שנה+-), ואני מדברת על המפגשםי של "פעם" לא כי אני רוצה שהפורום יחזור למה שהיה, כי זה לא אפשרי ואנשים כאן השתנות והתחלפו וזה לא במובן הרע פשוט התקדמנו. אני אומרת המפגשים של פעם בגלל מה שהם הכילו, שזה נטו מפגש חברתי. התמונות באמת היו רק ליווי של המפגש, בדיוק כמו מפגש עם חברים בפארק, פשוטו כמשמעו. לא אמרתי את זה לפני כי חשבתי שאנשים כאן רוצים צילומים, בחוץ או בפנים, אבל צילומים. כי יש כאלה שאוהבים את זה וזה בסדר גמור, לי פחות משנה ולכן לא העליתי את הנושא, אבל אחרי שראיתי שזה ממש לא רק אני... אני בהחלט תומכת ברעיון.

מרמותק

New member
../images/Emo26.gif

חוץ מהמפגש בסטודיו, שהיו בו טעויות אחרות שגרמו לכך שהוא יהיה לחוץ כל כך, המפגשים הקודמים שהיו "של צילומים" למעשה היו מאוד חברתיים. לטעמי, מספיק חברתיים, וכהוכחה - אינסוף הקשרים החדשים שנרקמו בפורום (ונרקמו גם כאלו בסטודיו, ככה שקשה לי להאמין שזה פרמטר של אופי המפגש). וכשאני אומר "מספיק חברתיים" הכוונה שלי היא שכל המפגש עסק בהתמנגלות אחד עם השני, פשוט כשמישהו רצה ללכת להצטלם הייתה לו את האפשרות הזאת. יש מספיק בנות שמראש באות כדי להצטלם ואלו שלא באות להצטלם - פשוט - לא מצטלמות. לי אישית לא מפריע חברתי או צילומים. באמת שלא. אני חושב שצריך לתעד את זה עם מצלמה, ומבחינתי שתהיה מצלמת פוקט ושנצלם 3 תמונות בסה"כ. לא שאני לא נהנה מהצילומים הרציניים יותר, אבל הם לא יחסרו לי במיוחד - אני מצטלם בשביל לזכור ולא בשביל שיהיו לי תמונות יפות. אני (ואלינה) פשוט מנסים לממש את מה שאנחנו מקבלים מהפורום, ולא תמיד זה חד משמעי - אני ממש מקווה שלפחות לשרשור הזה תהיה היענות וכ-ל האנשים שקשורים למפגש באמת יביעו את דעתם.

../images/Emo45.gif../images/Emo125.gif

לא הייתי במפגש שהיה בסטודיו, אבל באלו שהיו לפניו הייתי 90% מהזמן בשיחות עם אנשים.

MeshiNS

New member
../images/Emo45.gif לדעתי את צודקת.

אני יודעת שזה יכול להעליב את האנשים שמשקיעים במפגשי צילומים אבל אין מה לעשות ככה זה. (אני אוהבת את כולכם בכל מקרה ^-^) הייתי ב2 מפגשים שבראשון היה סוגשל חצי צילומים חצי חברתי ובמפגש השני שהוא מפגש צילומים, אישית העדפתי את החברתי יותר.... כמו שכבר אמרתי בשרשורים קודמים, לא צריך לעשות 2 מפגשיים ברצף בסטודיו, אין לי בעיה לעשות את זה פעמיים בשנה (שזה יהיה חורץ וקיץ ככה הלבוש יהיה שונה יותר) אבל מפגש סטודיו אחרי מפגש סטודיו אחרי כמה זמן זה יאבד ת'פואנטה. אני מבינה שיש הרבה אנשים שהתרגשו מזה ש"ואוו אנחנו הולכים להצטלם בס-ט-ו-ד-י-ו כמו דוגמנים אמיתיייים" אבל זה לא הפואנטה.... הקטע הוא להראות את הייחוד של הפורום כפורום אופנה אלטרנטיבי מ-ג-ו-ב-ש!! אז בלי מפגש חברתי לא תהיה סיבה לעשות מפגש סטודיו אחרי . כסוג של סמוייה בפורום פירסינג קעקועים אני רואה ראיתי את התמונות מהמפגש האחרון שלהם והוא היה נראה כיף כי אנשים לא התרכזו במצלמה הם התרכזו בחברים שלהם (מי שבפורום והיה במפגש יכול לתקן אותי אבל זה פשוט מה שאני חושבת לפי מה שראיתי). פעם ב...מפגש שזה רק כדי להיות אחד עם השני זה לא רע תאמינו לי זה יעשה רק טוב לפורום!

svety

New member
אני הייתי במפגש האחרון של פו"ק

והיה אחד המפגשים המוצלחים שהייתי בהם בעיקר כי כולנו באנו עם אותה מטרה - להכיר את האנשים האמיתיים שמאחורי הכינויים. וזה למרות, אגב, שיש לא מעט חברויות בין המשתתפים בפורום.

אורי נה

New member
מסכימה איתך ועם משי, ו

מניסיון, קשה יותר ליצור קשרי חברות תוך כדי האטרף של הצילומים-ובאטרף בכללי. כל אחד עסוק בלהידחף לכמה שיותר תמונות, וכל הכיף הולך פורום הוא פלטפורמה חברתית, לא דיבורים נטו סביב הנושא אני, אישית, נהניתי הרבה יותר כשהלכנו לסושי אחרי המפגש, מאשר במפגש עצמו (למפגש הזה לא אוכל להגיע, אבל היה חשוב לי להביע את דעתי בנושא)

בתור חדשה

בהתחלה, כששמעתי שכל מפגש פה כמעט הוא מפגש צילומים, זה נשמע לי נורא מגניב. לא חשבתי שזה בא על חשבון החברויות, חשבתי שהן נוצרות תוך כדי. אהבתי את הרעיון של להצטלם כי אני אוהבת להצטלם ויש מקומות מאוד בודדים אליהם אני יכולה לבוא בלבוש גותי מושקע כמו שאני אוהבת. -לא הייתי עדיין בשום מפגש שלכם- אבל לפי מה שהבנתי מלא בנות לא רוצות מפגש צילומים כי הצילומים הופכים להיות במרכז. אני בן אדם די ביישן וארגיש יותר בנוח אם אכיר את האנשים שאני איתם לפני שאני דופקת פוזות למצלמה. בטוח יש כאן עוד חדשים, כמוני. אם עשיתן לא מזמן מפגש סטודיו, עדיף לעשות עכשיו מפגש חברתי. להכיר, לגבש, ורק במפגש הבא לעשות צילומים. אז נכיר יותר טוב וזה יהיה באווירה חורפית יותר ויוסיף לגיוון הבגדים.

מאוד מסכימה ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

האמת שהגבתי על זה בדיוק בפייסבוק לאיוונט, וקראתי את כל הרצף הודעות של כולם, ובאמת חשוב לי לומר גם כאן לכל מי שאולי לא ראה את ההודעה שלי שם - בבקשה, אל תהפכו את המפגש הזה ואת השרשורים האלו ל-"מלחמה". סליחה שזה נשמע ככה, כ"כ ברוטאלי, אבל אני לא רוצה שניכנס לאווירה של קרב וזה ייצור כעס ביננו ומתיחות. לכל אחד יש את הרצונות שלו וכל אחד רוצה שזה ילך על פי ההצעה שלו, ומה לעשות... צריך למצוא את עמק השווה. בהתחלה נורא רציתי עוד מפגש סטודיו, כי חשבתי שזה יכול להיות מפגש השלמה מצויין בשביל כל אותם חבר'ה שלא נכחו והצטערו על זה. ראיתי היענות גדולה, אז הלכנו על זה. ואז העניינים התחילו קצת להתערער, כי מה לעשות - אנשים משנים את דעתם ופתאום לא מתחשק. ובצדק. יש בזה משהו נכון. עוד לא עיכלנו כ"כ את המפגש האחרון, אז כבר שוב עוד משהו בסגנון? ועכשיו אחרי כל רצף ההתרחשויות, אני גם קצת משנה את דעתי. לא בצורה דרמטית, אבל אני מניחה שפשוט הבנתי כמה דברים. נכון, הפורום עבר שינוי מסויים ואני מסכימה עם ההודעה שנכתבה ע"י אחת הבנות באיוונט בפייסבוק - הסמויות הפכו לוותיקות, הוותיקות יש להן כבר חיים משל עצמם, וכמו כל פורום וכל מקום - עוברים גילגולים, ואי איפשר לעשות משהו מנגד זה. אבל אני חושבת שיחד עם כל זה שיש הרבה חבר'ה שהם תיכוניסטים שהם באמת הרוב כאן - אז נורא צריך להתחשב באנשים שיש להם עבודה קבועה, צבא וכו'. במפגש הקודם הלכנו עפ"י נוחות של קבוצה מסויימת, אני חושבת שצריך עכשיו להתחשב בקבוצה השניה וללכת לפי דרך אחרת שנוחה גם להם. נורא חשוב לי לפגוש כל אחד ואחד מכם. וותיקות שעוד לא פגשתי (גאיה, עינב, שלומצי, מיכל...), סמויים שמידי פעם מגיבים ותמיד עושים לי חשק לעבור לקצה השני של המסך כדי לדעת מי הם, וכל הירושלמיות למיניהן גם. יש כ"כ הרבה סמויים בפורום שלדעתי המפגש הזה יכול להיות מצויין בשבילם, גם בשבילי כמובן ובשביל כל אחד מאיתנו. כל מפגש יכול להפוך בקלות למפגש צילומים-חברתי, ואף אחד לא אומר "אל תביאו מצלמות, אל תצלמו, אל תצטלמו". זה ממש כמו מפגש חבר'ה. שקובעים לפיצה בפארק, ועושים מעגל, ועושים שטויות (כמו במעגל הקודם שעדן עשתה, עם הזהות מינית של כל אחד, זה היה ממש מצחיק
). מי שיביא מצלמה, בכיף יצלם וזה לא גורע או סותר את העניין. אני מוכנה אפילו להוציא את המדריכה שבי ולעשות צ'ופרים ופעילויות כיפיות, כמה שזה יישמע ילדותי - אבל זה יהיה פשוט פאן
אפשר גם באמת להביא גיטרות וכלי נגינה. ממש מתחשק לי לשמוע את כל הנגנים והזמרות שיש בפורום בלייב! סוף כל סוף! מפגש כזה לא צריך להיות עד כדי כך מתוכנן. פשוט קובעים, מתאספים כולם, נהנים וזורמים. מישהו רוצה להביא משחקים? אקססוריז? בובות? צלחות? דברים כיפיים? תביאו! רוצים לעשות פיקניק? זה יהיה מדליק. אבל אם משהו אחד לא הולך, אל תתנו לזה להרוס הכל. חשוב לתת במה לכל הדברים האלו, אבל כנראה כל דבר והבמה המתאימה לו. ברור שאני אוהבת להצטלם, והאמת שהמפגש הקודם לא הרגיש לי ר-ק על הדגש הזה. אבל כנראה כשזה משהו פחות "רמי" ומתוכנן - אז יש יותר היענות.
עירבבתי מלא נושאים, אז סליחה. אבל היה לי ממש חשוב להגיב כי היו הרבה עניינים כאן לאחרונה, וזאת דעתי.

NyaPrawr

New member
אמרתי כבר בפייסבוק שזה לא כל כך נשנה לי,

אבל חשוב לי להביע את דעתי- אני בפורום שנה וכל המפגשים שנכחתי בהם היו ״מפגשי צילום״. אני לא חושבת שזה פוגע באופי של הפורום, אלא להפך, מביא לדיון מעניין בנושא אופנה וכו׳- שזה תכלס הנושא של הפורום. ותוך כדי המפגש, אנשים עזרו אחד לשני, ודיברו, והחליפו חוויות ועשו צחוקים שזה מה שבאמת חשוב. בשביל זה אני באה למפגשים.. אני בכלל לא אוהבת להצטלם. והוכחה מבחינתי לזה שאלו מפגשים חברתיים- יצא לי להכיר שם כמה מהחברות היותר טובות שלי. מבחינתי זה אומר שהמפגש היה חברתי. כל עוד המפגש לא בסטודיו, אני לא מבינה מה הסיפור הגדול בין מפגש עם צילומים למפגש בלי. במפגש חנוכה שנה שעברה היו מלא צילומים ובסופו של דבר סיימנו איתם והלכנו לשבת על הדשא ועשינו מפגש חברתי וזהו. הם לא גרעו אחד מהשני. מי שרוצה להצטלם, שיהיה לו בכיף. מי שלא, שישב לו בסבבה ויאכל ויעשה צחוקים. אני רגילה לפורומים שבהם זה כל מה שעושים. ( אפילו נתקלת בי בפארק ארלוזרוב במפגש פורום משלי בזמן שהיית בדרך למפגש משלך P:) זו באמת סיבה לוויכוח? אי אפשר לעשות את שני הדברים? ועוד עניין אחד, שהוא הביקורת על האופי של הפורום- הפורום מרגיש לי כמו בית. אבל בחודש האחרון שמרתי על גבולות ובקושי עשינו אוף טופיקס ופתחנו המון שרשורים מיוחדים- זה עדיין לא מרגיש לכם כמו אופנה אלטרנטיבית? אז מה צריך לעשות בשביל שזה כן? ומצד שני, אנשים אומרים שזה מרגיש סגור מבחינה חברתית. אז בשביל מה יש שרשורי אוף?..

למעלה