דיון לגבי חברי הפורום והיחס לחדשים...

דיון לגבי חברי הפורום והיחס לחדשים...

שלום לכולם! יש הרגשה חזקה בפורום כאילו שזה פורום סגור לחברים בלבד או משהו בסגנון. זה התחיל בכך שלא ראיתי שום פירסום לפורום, לא בפורום אומנויות לחימה ולא באומנויות לחימה בזירה! זה ממשיך בכך שהבן אדם שהכי מבין בMMA בארץ נזרק מהפורום (או יותר נכון לא "התקבל") והכוונה לעמית מפורום אומנויות לחימה בזירה! ותאמינו לי שהוא היה תורם לפורום הזה המון! זה המשיך בכך שעלה רעיון למישחק "פנטזי" של הפורום אבל החליטו להתעלם מהצעות יעול\שאלות מצידי ונופתי מהמשחק. זה המשיך בזה שהעלתי משחק משל עצמי עם רשימה של למעלה מ50 לוחמים אבל השירשור שלי נימחק!!! זה ממשיך בזה שאנשים כאן ש"מובילים" את הפורום עונים בצורה מזלזלת לאנשים ואני רואה המון תלונות על דפי הפורום מצד הרבה חברים. מה הרעיון בעצם של הפורום?! האם זהו פורום סגור?! לפי מה שהבנתי כך החבר'ה שמנהלים את הפורום הם קבוצה של אנשים שהגיעו מפורום הWWE וממש לא עושה רושם שהם עשו את המעבר לMMA מבחינת גישה... אני חובב MMA משנות ה90 וזה פחות או יותר הספורט היחיד שמעניין אותי (יחד עם עוד כמה ענפי זירה). לא מתאים לי שחבורה של מתנשאים יחליטו מה מתאים להם לפרסם ומה לסנן ממה שאני כותב כל עוד אני לא פוגע בכוונה במישהו.. כדאי שדברים יתחילו להשתנות כי ככה לא מרימים פורום צעיר ואני לא יהסס לפנות להנהלת הפורומים אם העיניין ימשיך. ורק למען ההגינות: קוראים לי שאול ואני מת"א, בן 26 בקרוב, התאמנתי ג'ודו בנעורי כ5 שנים היום אני מתאמן BJJ כשנתיים (חגורה כחולה) ואיגרוף תאילנדי כשנה.

talhorm

New member
עמית לא סולק

הוא החליט על דעת עצמו לא להשתתף בפורום, ולא בדיוק מסיבות "מקצועיות" כמו שהוא טען, הוא פשוט לא אוהב את המנהלים... סיכסוך אישי מתקופה מוקדמת יותר של פורום 13 של הWWE. ואני לא מסכים איתך בכלל, אני דווקא חושב שבאמניות לחימה בזירה עונים בצורה מזלזלת, לכן אני אוהב את המקום הזה יותר, ופה מסננים? להפך... צריכים כמה שיותר אנשים וכל דעה אני רואה שמתקבלת בברכה איזה מעבר אמור להיות למנהלים מפורום אחד לפורום שני מבחינת גישה?! מבחינת תחום סבבה, אבל גישה? :-\ ואיפה הצורה המזלזלת לחדשים? דווקא כל מי שחדש כאן מתקבל בברכה!!! אפשר לראות את זה בברור בהודעות בפורום, הרבה מחברי הפורום חדשים בתחום, אז בנאדם שחדש בפורום הוא פחות או יותר בדיוק כמוהם. והיה פירסום גם בפורום אומניות לחימה בזירה וגם בפורום אמניות לחימה, ויותר מזה בדף כניסה של הפורום שלנו יש לינקים לפורמים המגבילים, בעוד שבשאר הפורמים שלהם אין לינק לשלנו... אז אתה טועה גם כאן אחי אני חושב שאתה טועה בגדול עם השירשור הזה... כי זה ממש לא נכון, זה הכי להפך משאר הפורמים שהם סגורים לחברים בלבד כמו שאתה טוען... פה מרימים גם מפגשי צפייה באירועים במשותף, שכל אחד אבל כל אחד מוזמן, אז אתה מוזמן אם בא לך לבוא למפגש של UFC82
, זה נוגד לגמרי את הטענה שלך שזה פורום "סגור" הגבתי בעיקר כדי להבהיר שעמית לא סולק... אז זה לא פייר להגיד את זה... הוא הוזמן יותר מפעם אחת אבל אמר תודה ושהוא לא מעוניין בכלל

t-man

New member
אתה טועה ומטעה

אני חייב להגיב כי פשוט נראה שאתה זורק עובדות באאוייר שפשוט לא נכונות. דבר ראשון אני באופן אישי פרסמתי את הפורום בפורום אומניות לחימה ולחימה בזירה-ומתוך רצון אמיתי לשיתוף פעולה אמיתי העלתי קישורים לשלושת הפרומים בתפוז. דבר שני -אני מעריך את הידע של עמית הוא בלי ספק אחד הגולשים בעלי הידע שראיתי בנוגע לMMA אבל הוא לעולם לא רצה להיות חבר פורום...הוא עשה הכל כדי להשמיץ את הפורום בטענות שלא קשורות לניהול פורום,אני יכול להבטיח לך שאם עמית ירצה להיות חבר פורום פעיל הוא יקבל יד חופשית אבל אף אחד לא יבוא לפורום כדי להשתמש בו כבמה להשמצה וכדי להגיד "עזוב אותכם מפורום הזה-בואו לפורום אחר"...זה לא מכובד ואני מבטיח לך שאנחנו לא נעשה את זה בפורום אומניות לחימה בזירה. דבר שלישי-שאול עם כל הכבוד שיש לי לריקורד שלך ב-MMA אתה דברת בצורה ממש מכוערת לחברי הפורום("אתה שקרן","אתה צבוע" ועוד ביטויים בסגנון שלא היו ראוים),אני מודיע לך שאם נראה כאלו דיונים בעתיד על ידך או על ידי חבר פורום אחר הם ימחקו בלי היסוס ובלי הזהרה מוקדמת,לגבי ההודעה של ה-50 לוחמים-במסרים העתקתי לך אותה כך שהיא לא אבודה. אנחנו לא אחראים לכל חברי פורומים וסגנון הכתיבה שלו אבל אני מבטיח לך שאין לזה שום קשר לפורום WWE...אור(בסטר1)הוא דוגמא רציני-כל שירשור שלו היו מוביל לריב ואנחנו פשוט לא נסכים למצב שבו חבר פורום גורם לכל כך הרבה נגטיביות...ויש חברי פורום ובכלל גולשים באינטרנט שפשוט נהנים לריב באינטרנט אולי כפיצוי על חלל ריק בחייהם. בכנות אתה יותר ממוזמן לכתוב בפורום משוב על הפורום-אין לנו בעיה לגבות כל דבר שקורה בפורום ולמה הודעות נמחקו וחבר פורום נחסם. http://www.tapuz.co.il/forums/forum.asp?forum=168 הפורום מבל הזדמנות אמיתית וקיבל תגובות שליליות שאפילו לא היה בתפוז יותר משבוע. אנחנו נשמח לקבל אותך כחבר פורום שתורם כמה שיותר ואנחנו בטוחים שאם הכל יהיה ברמה תרבותית אין סיבה שבעולם שלא נראה אותך משתלב היטב בקהילה, אבל אם צורת הניהול או חברי פורום לא מוצא חן בעינכם...בהחלט יש אפשרויות אחרות אבל נשמח אם תתן הזדמנות אמיתית כדי לבנות כאן קהילה גדולה...

neman

New member
חייב להגיב

לטל ! אני מסכים איתך בקשר למה שקרה עם עמית, הוא ללא ספק לא הראה נכונות להיות חבר בפורום הזה ואין טענות בקטע הזה. בקשר לכל השאר אני חייב להסכים עם קולורבי.אמנם אף פעם לא הייתי יותר מדי פעיל בפורום הזה אבל הקפדתי להיכנס אליו לפחות פעמיים בשבוע על מנת לקרוא להתעדכן ולהגיב, כך שקראתי את כל הרפש שהלך פה עם המשחק וכו'(וזה חלק מהסיבות שהפסקתי לכתוב כאן). לפחות ממה שהועלה על דפי הפורום לדעתי לא נהגתם נכון. אני מאוד ניטרלי בעניין מכיון שאני לא מכיר אף צד בויכוח, לא קולורבי לא באסטר לא פייבור ולא את מנהלי הפורום, לכן לתשומת ליבכם מנהלים, טענותיו של קולורבי הן לא מופרכות והוא לא טועה ולא מטעה. אני חושב שגם אני גם קולורבי וגם עוד אנשים דוקא כן נתנו הזדמנות אמיתית כן לפתח את הפורום. העובדה היא שעדיין הגרעין של הפורום מורכב מאלה שהיגיעו מהפורום הקודם ולא מחדשים. אני מקוה שתקחו לתשומת לבכם את מה שכתבתי ומאחל לכם רק הצלחה בפורום!!!

cache

New member
../images/Emo45.gif מסכים

לא שדעתי חשובה, אני בסך הכל אוהד MMA מושבע, ואני לא מתייחס לרקע שממנו באו המנהלים כו הוא לא חשוב בעיניי, להיפך הוא רק מסמל סוג של מעבר שמתרחש היום בעולם (מעולם הWWE לMMA) ואני לא רואה בעיה עם זה, ואני לא מדבר על המקרה של עמית שעשה רושם התנגד מלכתחילה לקיום הפורום. אבל בנוגע לשאר הדברים, אתם ממשיכים להיות עיוורים וחבל, כל אחד מפנה אצבע מאשימה לאחר, הבעיה שאתם עומדים מול מראה. אני אישית די פרשתי מהפורום באופן פעיל מאז 'תקרית' המשחק. התגובות שהיו כאן היו מגעילות, השרו אווירה עכורה ועם המנהלים עד היום לא רואים את זה ומבינים כמה השרשור ההוא פגע בפורום, אז שוב, חבל. אטימות, גסות, אנוכיות, אלה רק חלק מהביטויים שעומדים לי על קצה הלשון, זה היה פשוט מגעיל ולאור התגובות אני רואה שאני לא היחידי שזה הגעיל אותו.

Alon316

New member
מסכים לחלוטין עם טל וברצוני להוסיף לגבי אור

השירשורים שלו הובילו לריבים, העכירה את האווירה בפורום וההתנסחות שלו כמעט תמיד היתה פוגענית כלפי משתמשים אחרים. אזהרנו אותו מספר פעמים לאחר שמחקנו את ההודעות שלו, ולאחר שביקש להיחסם, הוא נחסם אתמול. נוצר כאן מצב, שבגלל שטל ואני אוהבים גם WWE, באים בביקורת קשה על הפרוום ללא סיבה מוצדקת. למה אנשים שאוהבים ספורט בידורי לא יכולים לאהוב גם ספורט נטו כמו UFC? אין שום "קליקות" ומבחינתנו אין הבדל בין אנשים שבאים מפורום WWE, כוכב נולד, אמנויות לחימה בזירה או כל פורום שהוא. הקהילה הזו הוקמה לאוהדי ארגון הUFC וצופי MMA באשר הם וכל אחד יתקבל כאן בברכה, כל עוד ישמור על כללי התנהגות נאותים.

FrecCo

Active member
אני דווקא חושב שאתה צודק מאוד

ואני את זה כמישהו מפורום 13 במקור, כביכול.. וטל אתה בטח לא חלק מהבעיה, לדעתי אתה עושה עבודת ניהול הכי טובה שאפשר וכיף להיות חלק מפורום שאתה מנהל. הבעיה היא לדעתי באנשים בודדים שאשכרה לא יודעים איך להתנהג בפורום ואיך לקחת דברים בקלות. ואגב, זו פלוס מינוס אותה בעיה שיש לפורום אל"ב, בגלל שהרבה חבר'ה מפה נפגעו מהיחס שם- הם בכלל ביקשו לפתוח פורום חדש. לא רציתי להזכיר שמות אבל אני חושב שזה כן הכרחי גם שהאנשים האמורים יקחו לתשומת ליבם. לדוגמא צחי, האדם שהכי תורם ומחיה את הפורום מחד, ומאידך אתה הורס את מה שאתה בונה עם היחס שלך שהופך כל מקרה לריב. להגיד ת'אמת, בשרשור של המשחק התלבטתי מאה פעם אם חשוב לי מספיק לעזור לתקן את הרמה בפורום הזה או לא ובוסף החלטתי לא להגיב. אבל מה שהלך שם התאים יותר לטרולים כמו אלאב שעושה מעצמו צחוק בקומונה. TAKE IT EZ זה מופנה לכולם אם יפסיקו להיות כ"כ עוינים פה, נוכל להפוך את זה לפורום על רמה.

favor

New member
דור..

לא הבנתיא ת הספקה הבאה.. אשמח אם תסביר שוב: "ואגב, זו פלוס מינוס אותה בעיה שיש לפורום אל"ב, בגלל שהרבה חבר'ה מפה נפגעו מהיחס שם- הם בכלל ביקשו לפתוח פורום חדש."

FrecCo

Active member
יש פה כמה אנשים

שאמרו בעבר שבפורום אמנויות לחימה בזירה מתנשאים ולא יודעים לקבל חדשים. לכן אותם אנשים היו בעד הרעיון לפתוח פורום נפרד ל-UFC, בעיקר כדי ליצור קהילה לא מתנשאת שכולם יוכלו להצטרף אליה

favor

New member
נו..

כל האנשים שנפגעו מהמשחק חוזרים לסגור חשבון. (למעט דור שלקחתי את דבריו לתשומת ליבי). תקשיבו, אתם חייבים להבין שבאסטר היה טרול. הבנאדם לא הפסיק לגרום לריבים ואפילו הוא חימם את האוירה במשחק. היו חוקים, לא עמדתם בהם וזה סוף הפסוק. ממש משנה מי בוחר מתי.. עובדה שטל ואלון שבחרו מהאחרונים מובילים את המשחק בעוד רשף שבחר ראשון נמצא מקום אחרון.. אבל זה ממש לא משנה. בנוגע לחדשים.. איזה יחס? כל מי שמגיע מתקבל בברכה. מצטער, אבל דעתי היא כזאת.. אתם ממש לא רוצים להיות בפורום הזה ולהגיב כאן בגלל פרשיות עבר.. מצד שני הפורום אומוניות לחימה ממש יבש ונקלעתם לבעיה. אל תנסו לפתור את הבעיה בצורה כזאת כי זה ממש צבוע. הפורום הזה מצליח, יש פה אחלה חבר'ה, מקבלים חדשים בצורה מעולה וכל השאר סתם פרנויות של אחרים. בנוגע לפרשיות עבר.. אני מוכן לשים הכל מאחור, אני מבקש סליחה מכל מי שנפגע ממני ומוכן לפתוח דף חדש. בסך הכל כולנו כאן להנות ולדבר על דברים משותפים. שיהיה בהצלחה.

גיא ע

New member
חצי הלירה שלי...

טוב, אני קורא וכותב בפורום הזה רק מספר שבועות. נכנסתי לכל נושא ה-MMA רק כשעשיתי מנוי לאגו טוטאל בשביל האיגרוף ונדבקתי בחיידק (אני חייב לציין שבמבט ראשון לא ממש הבנתי מה זה הספורט הזה ששני אנשים שוכבים אחד על השני, אבל אח"כ...) היות וזה פורום די ממוקד עם מספר חברים פעילים (שגם כותבים) לא גדול, אי אפשר לצפות שכל שירשור שיפתח יהיו עשרות תגובות ולכן אולי יש לך תחושה של פורום סגור. גם אני כותב ולעיתים קרובות לא מקבל תגובות אבל אין צורך להפגע מזה... אני אישית לא רואה צורך להיכנס ל-"פוליטיקות" בין אנשים, אבל זה אני. בתור אדם עם המון ידע בנושא, אני בטוח שיש לך הרבה מה לתרום ולהחיות את הפורום עם דיונים מעניינים ואין צורך לקחת דברים קשה אלא לזרום והכל כבר ייראה אחרת.

giggs

New member
../images/Emo6.gif תרשה לי לגחך,"הכי מבין בארץ"

אולי המגלומן הכי גדול בארץ הדמיון הפורה שלך שלא לדבר על המתקפה על הפורום הזה ומסיבה אחת בלבד מישהו Beat him to the punch

למעלה