דיון לשעת לילה מאוחרת

דיון לשעת לילה מאוחרת

יצא לי לראות היום כמה קטעים של מקלאוד, ויצא לי לראות בהם את ג'ודי. אני חושבת שמכל הדמויות המהפך שלה היה הכי גדול. מילדה מפונקת שלא מתאימה בכלל לדרובס היא הפכה למישהי מאוד מרכזית ,מישהי שבועטת ופורצת קדימה. מה דעתכם על השינוי? אתם חושבים שהיא עשתה שטות בזה שהיא עזבה? אולי היא הייתה יכולה להשאר ולהמשיך לבסס את המעמד שלה?

אני דווקא אהבתי אותה יותר כמרדנית משועממת

היא הוסיפה פן אמיתי מהחיים, הרי בכל זאת החיים בחווה הם לא פסגת האושר העולמי. עם התבגרותה, דווקא הפרקים הפכו לפחות מעניינים מבחינת העלילה, שדים ורוחות, רוצחים סדרתיים ועוד עלילות שלא ממש התאימו להרמוניה שנוצרה בעונות הראשונות.

פגית

New member
אני לא מסכימה

עם ההנחה הבסיסית שזה לא אושר עולמי, זה בהחלט יכול להיות..תקחי אנשים כמו קלייר והארי, הם באמת נשמו, חיו ואהבו בכל רמח אבריהם את האדמה ואת החים שלהם... לגבי ג'וד היא אכן התבגרה והשתנתה ונהפכה מדהימה,כל דמות שעוזבת זה קשה וחושבים ומה אם וכו..

לא התבטאתי נכון

התכוונתי שאלו הם לא חיי עושר ואושר עליהם חולמים כצעירים, כקטנים. החיים בחווה מאוד קשים הן פיזית והן מנטלית, לא עובר יום שאתה לא מפחד שמא מחר יקחו לך אותה מסיבות כלכליות, מה יקרה אם לא ירד גשם אם תהיה שריפה וכו וכו. ג'ודי בעצם הינה דמות של בחורה צעירה שלא מעניין אותה למודים, החיים הרצינים, אלא ההנאות בחיים וזה לא בא כברור מאליו עם עבודה בחווה. קלייר זוהי לא דוגמה טובה, כי כפי שציינו במספר הזדמנויות בעצם לא היתה לה אפשרות להחור היא לא הכירה חיים אחרים, לא לימודים לא חברים רק עבודה קשה יומיומית. ושלא תבינו לא נכון-אני מתה על חיים בחוה!!!

פגית

New member
אוקי

ג'וד אכן התבגרה ובתור נערה לא אהבה את החיים בחווה, אבל החיים בסוף הובילו אותה חזרה לשם, תקחי את טס, היא גם השתנתה מאוד... זה שקלייר לא הכירה חיים אחרים, לא אומר שהיא לא אהבה עד מוות(תרתי משמע) את אלו שלה...ניתן להגיד את זה על כולם פרט לג'וד שאולי ניסתה בקטנה דברים אחרים ועל טס, כולם נולדו וגדלו לזה.. ויש גם דוגמא הפוכה לזו של קלייר, מג, עבדה כל חייה בחווה ובסוף עברה לעסוק במה שהיא באמת והבת, כולם היו יכולים, אבל בחרו שלא..

אני מסכימה איתך

הדמות התבגרה והתפתחה בצורה מענינת מאד. צר לי שהיא ומאט עזבו. יכול להיות נחמד אם היה נשאר זוג אחד בלי בעיות. ובמיוחד הזוג הזה, מאט המבוגר השקול שעבר המון בחיים לעומת ג'די שחייה היו קלים היה מענין לראות אותם הלאה.

פינקס

New member
חבל שעזבה

חבל שעזבה אבל כנראה שהוליוד קרצה לה יותר חבל שטס שלא חוזרת אהבתי אותה מאד ואת קלייר היה משהו מיוחד בחיבור בינהם

את ג'ודי אהבתי מהרגע הראשון

היא היתה מפונקת וזה התאים לה , אהבתי את הרצון שלה כאילו לעזוב ולטייל בחו"ל, אהבתי שהיא גם הגשימה את הרצונות שלה ונסעה , אהבתי את הקטע שהיא אהבה לפלרטט עם בחורים כבחורה מתבגרת....והשינוי היה תהליך מאוד ארוך ומציאותי, היא גדלה, בגרה, כמעט כמו במציאות שלנו, מבנאדם שלא רצה אחריות שרצתה רק לבלות ולעזוב היא הבינה שדרוברס זה הבית שלה, היא פשוט בגרה והפכה להיות לאישה וכל זה לזכותה של אמה מג.

למעלה