דיון מהפכים.

GrEeNwOmAn

New member
דיון מהפכים.../images/Emo175.gif../images/Emo72.gif

האם לדעתכם אפשר להפוך סוס ווסטרן לסוס אינגליש? * אותו הדבר ההפך (מאינגליש לווסטרן). האם לדעתכם רוכב שרכב ווסטרן כל הזמן יכול לעבור לאינגליש? * אותו הדבר ההפך (מאינגליש לווסטרן).

GrEeNwOmAn

New member
דעתי בנושא זה.../images/Emo175.gif../images/Emo72.gif

כן. קחו למשל את טאורה כדוגמא. דורון תספר. כן. גם ההפך אפשר, זה קצת קשה, אך זה אפשרי. כן. יש המונים בארץ. כנ"ל.

טוי בוי

New member
../images/Emo60.gifברור מה את חושבת שרמבו?!?!?!

אפשר להפוך כל סוס לדעתי אבל עדיף לא להפוך סוסים מבוגרי 10+.... יש לנו בחווה כאלו שרוכבים גם אינגליש וגם ווסטר ויש כאלו שעברים לווסטרן ויש אחת שעברה לאינגליש מווסטרן....

תשובות ../images/Emo80.gif

כן זה אפשרי יש לנו סוסים כאלה בחווה (סלייטר למשל סוס ווסטרן שהתחרה א' בדראז')תמונה
כן הוא יכול לעבור

Shai Felton

New member
אמ...../images/Emo63.gif

אפשר להפוך סוס ווסטרן לסוס אינגליש ולהפך, אצלנו רוב הסוסים היו פעם סוסי ווסטרן.
בעניין הרוכב - כן הוא יכול לעבור. אמרולי פעם משהו אני אל יודעת אם זה נכון - שיותר קשה לעבור מווסטרן לאינגליש מאשר להפך....

זה באמת נכון...

כי האוכפי ווסטרן נורא תומכים ברגליים של הרוכב ועושים בשבילו כמעט את כל העבודה.. ואוכפי אינגליש לא תומכים כמו אוכפי ווסטרן ברגליים ובאגן... אני מכירה כל מיני רוכבי ווסטרן שניסו לרכב עם אוכף אינגליש והם "התפרקו" באוכף כי הם רגילים ליותר תמיכה.. אבל בגלל שאוכפי אינגליש פחות תומכים אז לרוכבי אינגליש יש ישיבה יותר עצמאית.. אז להם יותר קל להסתדדר על אוכף ווסטרן מאשר רוכבי ווסטרן על אוכף אינגליש..

Shai Felton

New member
כן../images/Emo63.gif

בחווה שלנו יש כמה אנשים שעברו אלינו מחוות ווסטרן, באמת הישיבה זה החלק שקשה להם יותר מהכל....

כןןן.. ראסמיי.... למשל...

בשבועות שנסעתי עם שי לצפון... ורכבנו שם על סוסים בשטח על אוכפי ווסטרן! זה היה ממש נוח לעומת אוכפי אינגליש!! ויכולתי לעשות טרוט ישיבה כל היום כי זה כל כך נוח!!... ושחזרנו הביתה אז שרכבתי ביום שני לאחר מכן על אפולו.. זה היה ממש ממש מוזר!! הישיבה שלי הייתה מוזרה!! והיה לי קצת קשה להתרגל!!!!

niko girl

New member
בטח!!!!!!!!!!!!!!

בטח שאפשר להפוך סוס ווסטרן לסוס אינגליש ובטח שאפשר להפוך סוס אינגליש לווסטרן! זה מה שעשו עם כל הסוסים שהיו לנו הם היו קודם אינגליש! ובטח שאפשר לעבור מווסטרן לאינגליש ומאינגליש לווסטרן! אנחנו היינו חוות אינגליש ואז כל הילדים שרצו להמשיך לרכב רכבו ווסטרן כאילו הפכו מאינגליש לווסטרן!

כן..

אפשר להפוך סוסים בשניהם.. ואותו הדבר אפשר עם הרוכב. אני עצמי עברתי השבוע אחרי 5 שנים של ווסטרן לאינגליש....

למעלה