מעדיף חסרת נסיון
מודה לטיעונים הנגדיים, אבל אני מאמין שעדיף ששני הצדדים באותו מצב, כי אז יש יותר התאמה והבנה לדעתי. יש הרבה יותר קסם בפעם ראשונה לדעתי אם זה עם מישהי שגם בשבילה זה פעם ראשונה ולא הפעם המי יודע כמה, אחרי הכל מי שלא עשה או לא עשה אחרי זה בשבילו שונה מאשר מי שעשה הרבה. בנוסף בתור אדם עם תפיסות עולם מונוגמיות, אני לא חושב שמיניות או זוגיות זה משהו שצריך שילמדו אותך, אלא משהו שאדם לומד תוך כדי שזה קורה ומידע כללי, ככה שלא באמת צריך בני זוג מורים, הרי במלא המצב האולטימטיבי זה הוא ידע רק אותו והיא ידעה רק אותו, משהו שכמובן לרוב לא קורה במציאות אבל עדיין זה האידיליה המונוגמית לדעתי. ברור אנשים חסרי ניסיון אולי היו פחות טובים מבחינה ביצועית, אבל יש כאלה שלא טובים גם אחרי המון ניסיון, ויש כאלה שעל ההתחלה טובים, ככה שזה לא מדד לכלום, וגם לא מדובר בדברים כל כך מסובכים לדעתי, מה שמסובך יותר זה למצוא בת זוג לדעתי. הרבה אנשים חושבים כאילו לניסיון יש רק פלוסים, אבל למעשה יש לזה גם מינוסים, לדעתי זה לא כל כך נעים לדעת שלבת זוג שלך היה הרבה ניסיון עם גברים אחרים, שאצלך המצב לא כך. יש כמובן גם תעניין של איך עד עד עכשיו כל הקשרים שלה נכשלו(לא דווקא באשמתה אבל עדיין), ומה הסיכוי שגם איתך זה לא יכשל ככה, שאתה מצידך בא עם דף חלק לחלוטין. בכל אופן לא הייתי פוסל על הסף מישהי שלא כמוני מבחינת ניסיון, אבל זה בהחלט לא היה פלוס מבחינתי אם היא לא כמוני, מה שכן ככל שהגיל עולה, הסיכוי שמישהו חסר ניסיון ימצא מישהי כמוהו בגלאים שלו, מתמעטים, מסיבה הגיונית, ככה שבמלא לא שווה לתלות בזה יותר מדי ציפיות.