דיון-"מה את מבשלת"

Hezi The One

New member
דיון-"מה את מבשלת"

אז אחרי כמה ימים שאני ממש מכור לשיר הזה...מעניין אותי מה אתם חושבים עליו. נראה לכם שהשיר הזה מסמל את סופית את ההשארות של שייגעצ כילדותיים? האם הם מסוגלים בכלל להוריד מעצמם את סטיגמת "להקת הנוער"? האם לדעתכם הם בכלל רוצים? ושאלת השאלות שגם די מופיעה בסקר... האם זה גורם לכם פחות לאהוב את שייגעצ? (מבחינת בגרות. נו מה,עברו שנה וחצי לפורום הזה,התבגרנו קצת
) אגב,אהבתם את השיר?

מהאתמבשלתשםבסיררראלתגידילישזהחזירר

נראה לכם שהשיר הזה מסמל את סופית את ההשארות של שייגעצ כילדותיים? אין רע בלהיות ילדותיים וזה מה שהלהקה מייצגת-ילדותיות ואין בזה שומדבר רע האם הם מסוגלים בכלל להוריד מעצמם את סטיגמת "להקת הנוער"? כן,אבל אין צורך האם לדעתכם הם בכלל רוצים? אני מקווה שלא ושאלת השאלות שגם די מופיעה בסקר... האם זה גורם לכם פחות לאהוב את שייגעצ? (מבחינת בגרות. נו מה,עברו שנה וחצי לפורום הזה,התבגרנו קצת) לאלאלאלאלאלאלא אגב,אהבתם את השיר? חרשתי על אימו

LiLdon

New member
למען האמת..

זה שיר חזק
ואני לא חושבת ששירים מסוגים כאלה,שנעשו בשביל שהקהל יצחק קצת, מציגים את 'שייגעצ' כילדותיים. ומה רע ב"סטיגמת להקת הנוער"? רוב הקהל שלהם הוא נוער,אז מה יישאר מהקהל אם זאת לא תיהיה להקת נוער?כלום לדעתי.רק מעט אנשים שעברו את גיל ה'נוער'. השיר הזה רק מסמל,רוח חיים קטנה ומבדרת שיש לשייגעצ,בנפרד מלהקות אחרות. סוג של חוש הומור [?] ואם אהבתי את השיר? אולי.

למעלה