דיון - מה ההשפעה של הפסקת השידורים באגו טוטאל

yair_bar

New member
מנהל
דיון - מה ההשפעה של הפסקת השידורים באגו טוטאל

מעניין אותי לשמוע את דעתכם לגבי ההשפעה של הפסקת שידור ה-UFC על הספורט בארץ ועל האוהדים

udi102

New member
מאכזב מאוד

אין כמו לקום ומתוך שינה לפתוח טלוויזיה ולראות את פדות ופריינטה אוכלים את הראש (בצורה חיובית) ואת רוגן והשני מפריעים להם ,לראות את GSP בלייב ואת לסנר ,אבל כשאתה צריך לקום לחפש לינקים לדוק קישורים למי יש כוח לזה ? וואלה אני מוותר נראה בשידור חוזר ,חוץ מזה שעד היום כ8 חודשים מאז שהופסקו השידורים לא היה קארד ששווה לקום אליו ,ועד סוף השנה יש רק שניים כאלה ,האירוע במונטריאול והאירוע סוף שנה בדצמבר

fatnoam

Active member
בסופו של יום אגו טוטאל צדקו

ה-UFC נהיה מוצר די מכוער ודוחה, ולמרות שהתמרמרנו על זה בהתחלה, אין שום טעם לשדר אותו בארץ.

יש 2-3 קרבות מעניינים בשנה, וזה לא שווה את הכסף בשביל הערוץ, ובתכל'ס גם לא בשביל מנויי הערוץ.

אישית אני רואה בסטרימינג בכיף ביום אחרי. אירועים ממש טובים אני מוריד ב-HD יומיים אחרי, אין שום בעיה למצוא את זה ברחבי האינטרנט.

yair_bar

New member
מנהל
אני מדבריך לוקח את ההפך

הם לקחו הימור מורכב.

מה בדיוק היה צודק בפעולה שלהם? אני מניח שכמות הניתוקים הייתה אדירה.

בשורה תחתונה גם אם הם מחזירים מחר את ה UFC - אני לא מאמין שחצי מאלו שהתנתקו יחזרו.

זה הימור לראות אם מדובר במוצר נחוץ שאי אפשר בלעדיו. בינתיים אני חושב שכולם מסתדרים יפה בלי שידורים חיים ובלי שידורים חוזרים בערוץ

yair_bar

New member
מנהל
חבל מאד. חששתי שכך יהיה והזכרתי את זה

בעבר.

אני נגד השידורים המתכונת PPV או במתכונת של אגו טוטאל פלוס/גולד/לייב

kontanta

New member
ככה

כמו שאני רואה את זה, מבחינת הספורט בארץ, אני לא רואה שהפסקת השידורים גרמה לאיזו ירידה.
רוב החניכים שנכנסים לmma/bjj מגיעים דרך חבר/דוד/אח שמתאמן כבר בא. לחימה.
אני לא חושב שנכון לנכס לאגו טוטאל את קידום ספורט הלחימה בארץ מכמה סיבות:
1. זה ערוץ נישה שעיקר המנויים עליו כבר עוסק בספורט לחימה.
2. אגו טוטאל היו מקדמים אקדמיות ששילמו להם עבור פרסום ״סמוי״ ולא היו מבקרים בצורה אובייקטיבית במועדונים שונים.
3. הערוץ פשוט לא משדר אירועי לחימה ישראליים שאין לו אינטרס בהם!
כשביטלו את הערוץ מכרו לצופים אשליות של תכנים מקוריים עתידיים, שידור תחרויות מקומיות ותוכנית ריאליטי סטייל האולטימייט פייטר.
בפועל- מתוך 3 תחרויות ג׳יוג׳יטסו גדולות שהיו בארץ, שודרה רק זו שלערוץ היה בה אלמנט פרסומי.
רן נקש התמודד בקרב ענקים בחו״ל ואנחנו קיבלנו ש.ח של אליפות הארץ 1998 בהשרדות.
הגר פיינר התמודדה על אליפות העולם אבל לערוץ נראה יותר הגיוני לשדר ש.ח של בלאטור 24.
בל נזכיר את אליפות הארץ באגרוף תאילנדי שבמקומה ראינו ליצן רוכב על שור.
ערוץ הקרבות אמרנו...
יש להם מה ללמוד מ ma tube.
איפה התכנים שהובטחו?
״תנו בנו אמון״ ביקש אלון פדות כל כך יפה.
מעניין אם הוא ימשיך לנהל את דף הפייסבוק של הערוץ גם מטקסס...
מקום מגוריו החדש החל מבעוד שבועיים.

אבל מה שהכי מרגיז זה שלערוץ יש בסיס צופים נאמן וכל כך הרבה פוטנציאל שפשוט נזרק לפח.
הלוואי ויכולתי לקחת את המושכות ולהריץ את הסוס הזה.
בינתיים נראה שהוא בדרך למפעל דבק.

yair_bar

New member
מנהל
ההתייחסות לפדות מיותרת בעיניי

זה לא עניין אישי של פדות.

באמת חסר קצת בזמן האחרון כאן

מה יש לו בטקסס?

אגב, הוא יכול להמשיך לנהל דרך האינטרנט את דף הפייסבוק

מעבר לזה, אני מניח שבעקבות הערוץ אנשים כן נחשפו. גם חברים של חברים, גם מי שזפזפ במקרה וכו'. לא בהכרח אמור להביא אנשים ללמוד במועדונים, אבל לפתח מודעות ולחפש תכנים.

כמה-כמה נגמר אז באמת ברודיאו?

kontanta

New member
התייחסתי לפדות

כפרזנטור של אגו טוטאל.
לכן, אני מאמין שההתיחסות אליו רלוונטית.

לגבי שאר התגובות, אני חושב שאגו טוטאל לא זקוק לשידורי היו אפ סי על מנת להצליח.
הוא יכול להצליח אפילו יותר מבעבר עם שידורים מקומיים.

yair_bar

New member
מנהל
אתה משלה את עצמך

שידורים מקומיים מעניינם במקרה הטוב את אלה שקשורים לאירוע.

זכותו של פדות לבקש את אמון הצופים. כמובן שלא הוא מחליט על חוזים מול ה UFC.

זכותו גם לעבור מהמדינה בלי לקבל על כך יחס לעגני. סך הכל בחור חיובי וטוב שבדיוק כמונו כותב כאן ואוהב את הענף ועושה הרבה לקידומו.

בנוסף להכל, חשוב להזכיר לטובה את הבורקסים הקטנים שהוא הביא למפגש הפורום האחרון

kontanta

New member
בנאדם תבדוק את עצמך.

אין לי מושג איך הגעת ליחס לעגני או לכך שאין לו זכות וכן הלאה...
וואו כמה שאנשים כמוך מוציאים לפעמים את החשק להתבטא פה.

yair_bar

New member
מנהל
מצטער אם הבנתי לא נכון את רוח דבריך

תסביר לי את המשפט:
מעניין אם הוא ימשיך לנהל את דף הפייסבוק של הערוץ גם מטקסס...

yair_bar

New member
מנהל
התכוונת דרש ופשט?

סתם היה נראה לי לא במקום ולא ענייני.

זכותו המלאה לעבור לגור בחו"ל וזה לא עניינך איך והאם הוא ימשיך לנהל את הדף משם.

זה עניין שלו מול המעסיק שלו

kontanta

New member
ככל הנראה זה מה שהתכוונתי.

תודה על התיקון.

בכל זאת זה כן מעניין אותי.
כזה אני, סקרן.
לדעתי זה מעין אינדיקטור לגבי המצב של אגו טוטאל.
אני אסביר:
את אלון הביאו לנהל את דף הפייסבוק בזכות הקשר הישיר שלו עם האוהדים.
מעין ג׳ו רוגן ישראלי.
בזמנו היה צורך בטיפול רציני בדף הפייסבוק בגלל עניין הפסקת שידורי הufc ותגובות האוהדים למול חוסר תגובת הערוץ.

מעניין אותי אם הוא ימשיך מכמה סיבות:
1. האם יש צורך עדיין, ז״א האם יש טראפיק גדול מספיק בקבוצת אגו טוטאל כדי שיביאו מנהל חיצוני?
2. האם פדות ישאר רלוונטי בסצינה?

הבהרה:
קל מאוד לפתח אנטיגוניזם ולקטול תגובות של אנשים פה בפורום.
לפחות לגבי עצמי אני יכול להעיד שאני בדרך כלל, אלא אם ממש מבקשים את זה, לא מקניט, מעליב, עוקץ או קוטל לחינם.
את אלון אני מכבד ולו רק בזכות אהדתו לאומנויות המגע ולא הייתי מנסה לעקוץ אותו קודם כל כי זה לא נותן כלום.
אז לפני שאנחנו לובשים מדי סייבר קרב, בוא ונקרא את מה שכתבו שוב ונראה אולי אין בכלל על מה להתלהם.

yair_bar

New member
מנהל
אם נרצה או לא

אלון פדות הוא הפנים של הספורט בישראל. אני אפילו אמשיך ואגיד הפנים והקול של הספורט בישראל.

אני לא יודע מתי הוא הגיע לנהל את הדף בפייסבוק, אבל מאז הפסקת השידורים עבר כבר זמן אז אם הוא ממשיך לנהל אותו זה אומר משהו.

אני לא יודע למה הוא עובר. אני לא יודע אם הוא ימשיך או יפסיק לנהל את הדף. האמת שזה לא ממש רלוונטי ומעניין.

אני יודע שהפסקת השידורים באגו טוטאל הסבה נזק לענף הזה בארץ.

אני לא שופט אותם ואחרי הכל הם עסק כלכלי שצריך להרוויח.

כמו שכתבתי בעבר - אני מקווה מאד שלא יהיה דיל/טריק של ערוץ נישה חדש עם עוד כסף כי זה בסופו של דבר פוגע בנו הצופים ובארנק שלנו.

אם תשאל אותי - אחרי הפסקת השידורים של ה UFC לאתר אגו טוטאל אין בכלל זכות קיום

BeniTaz

New member
מה שאתה אומר זה נכון

אבל בזכות החשיפה של אירועי ה-UFC בערוץ המון אנשים נחשפו ל-MMA. פתאום אני מגלה חברים שרואים בקביעות בגלל הערוץ, אני שומע בבית קפה אנשים שצופים בקרבות בגלל הערוץ. ה-UFC היו תכנית הדגל של הערוץ והרבה מאוד אנשים נחשפו בגלל השידורים.

ככה שהאפקט גם הפוך.. עם תום השידורים לדעתי היתה פגיעה קשה. רואים את זה גם כאן בפורום אפילו. רוב האנשים לא מחפשים לינקים באמצע הלילה או קונים אירועים באתר ה-UFC.. רובם פשוט מפסיקים לעקוב. אי אפשר לומר שלא היתה לערוץ השפעה או ירידה עקב הפסקת השידורים בארץ.

למעלה