דיון: מה יותר קל?

RainBird

New member
דיון: מה יותר קל? להטיל לחש על עצמי או על אדם אחר? ומה לגבי חיזוי? מה יותר קל? לקרוא לעצמי או לאדם אחר? תשובה שלי בהמשך ../images/Emo13.gif

gwizard

New member
השאלה שגויה מיסודה הרי אתה יודע שזה מאוד סובייקטיבי מאדם לאדם ותלוי בהתמחות, כישרון, ניסיון כזה או אחר ועוד בתחומים שונים. לי אישית, יותר קל להטיל כישוף על עצמי מאשר על אחרים, אבל מצד שני הרבה יותר קשה לעשות חיזוי לעצמי.

RainBird

New member
בגלל שזה סובייקטיבי ומשתנה מאדם לאדם זה יותר מעניין. לי למשל הרבה יותר קל להטיל לחש על אחרים וגם יותר קל לחזות לאחרים.

mb3inh

New member
אני אישית לא יכל לומר יותר מידי בגלל הניסיון הפרקטי המועט שלי.

gwizard

New member
אם כך אולי כדאי שתקרא את המאמר בהודעה שכאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=122&msgid=91523206

mb3inh

New member
קודם כל תודה על המאמר. קראתיו. ואני מוצא שאינני מתאים להגדרה מכיוון שאני כן עוסק בכישוף,זאת אומרת אני אכן מכין ומבצע טקסים.אבל מעטים הכישופים שעשיתי. אני גם מאמין שאני לא אתחיל בזמן הקרוב לעשותך כישופים רצינים בגלל דרך הלימוד שלי,שהיא כמובן שונה משלכם. באדיבות מגנוס ברנארד ה-3 אייזק ניוטון המרשלג

Discordia

New member
תגובה לדעתי יותק קל לעשות כישוף כל עצמך, כי החברה שלנו מודעת (למרות שזה חלקי) שאנחנו שולטים בגוף שלנו, בעצמנו. כדי לעשות כישוף על מישהו אחר דורש הריסה של של הרעיונות 'חיצוני-פנימי' ובנייה של חיבור כלשהו בין הרצון שלנו לבין אדם אחר שנוטה להיות קשה יותר בגלל הקונסנזוס החברתי שאליו נולדנו (לפחות רובנו) שאני שונה ממך ואין לנו שליטה על ה'חיצוני' לנו. מצד שני, ברגע שעוברים את השינוי המחשבה הזה, מתחיל להיות קשה יותר לעשות כישופים על עצמך, בעיקר כי מפסיקים לראות את ה'אני' כדבר נפרד. עוד מצב יכול להיות זה כשאדם בהדחקה אלימה כלשהי (אנחנו תמיד בהדחקה של 99.99 של העולם הזה בצורה פאסיבית, אבל הדחקה אלימה היא הדחקה אקטיבית) לעשות כישופים על עצמך יכול להיות בעיתי כי יש אזורים 'שלא הולכים אליהם' אצלנו ולכן הכישוף יהיה קשה יותר ויותר כמו מאבק. בקשר לחיזוי, הייתי אומרת שהכי קל לי לחזות לאנשים זרים לי לחלוטין, כי אז אני יודעת שהמידע שאני מקבלת הוא חיזיון ולא השלכה בגלל שאני מכירה את הבן-אדם. וכמו שאמרתי מקודם, לחזות לעצמך יכול להיות עניין מסובך אם יש אלמנטים בתוכך שאינם שלמים ויש פחד.

Swicca

New member
לי אישית.. על עצמי.. באותה קלות שעל אנשים אחרים. כשמדובר בהשפעה אנרגטית. מה שכן, הרבה יותר קל לי לקבל חיזוי לי או לאחרים מאשר להטיל כישוף כלשהו. >.> למרות שלעיתים כשזה מגיע להשפעות אנרגטיות, עד איזו רמה של השפעה כשזה קשור לאנשים אחרים די קשור ברמה האנרגטית שלהם עצמם.. וביכולת שלהם לשים לב ולעיתים להדוף את מה שאני מתכנן עבורם. :) מה שדי ברור מאליו. למרות שלא יוצא לי להתעסק יותר מידי באנשים אחרים לאחרונה. ^^ וזהו אני מניח.

האמת שחיזוי תמיד בא לי הכי בקלות מהילדות בצורת חלומות וחזיונות קטנים וברוב הפעמים הם היו עליי אז אני מניח שחיזוי לעצמי. בקשר להטלת לחשים על אחרים יש יותר השלחות לקחת בחשבון ולכן יותר קל לי להטיל על עצמי לחשים. אבל זה רק אני.

למעלה