דיון: מה לדעתכם יהיה הסינגל הבא?

דיון: מה לדעתכם יהיה הסינגל הבא?

מקווה שתסלחו לי על השרשור החדש. מצטערת ממ..אני חושבת ש the hardest part יהיה הסינגל החדש.. מה דעתכם.?

aviGODFATHER

New member
Square One לדעתי מדהים...

ואני רואה שאני לא היחיד שחושב ככה... יש מצב שהוא הסינגל הבא...

Drorrrrrr

New member
אני אוהב את השיר הזה ../images/Emo99.gif

לדעתי הסינגל הבא יהיה White Shadows, הוא הכי קליט מבין שירי האלבום.

talk

הוא הכי מתאים לדעתי

SuperGirl82

New member
אני גם חושבת

גם לפי סדר השירים באלבום, Fix You הוא The Scientist החדש... ו- Talk הוא Clocks החדש. חוץ מזה שזה שיר ענק!

ברררר

New member
זהוווו!!

אמממממ אחרי FIX YOU שיצא כסינגל (נראה לי לא? לפחות בארה"ב?) SQUARE ONE הכי יפה

debase

New member
אין סיכוי ש SQUARE ONE יהיה...

השיר דומה מאוד מבחינת התפקיד שלו ל POLITIK מאלבום הקודם (שלהזכירכם לא יצא)... כאילו הוא שיר מדהים כמו אחרים, אבל אין לו מה שנחוץ לצאת כקליפ בעולם של היום... מה יצא מהאלבום הקודם... IN MY PLACE THE SCIENTIST GOD PUT A SMILE ON MY FACE CLOCKS וזהו? פה יצא SPEED OF SOUND FIX YOU בקרוב אני מניח שהבא יהיה WHAT IF

ברררר

New member
פוליטיק& סקוור ואן דומים?

HELL NO! פוליטיק לא מגיע לשרוכים של סקוור ואן!

debase

New member
מבחינת ה CONCEPT כן..

ואני חשוב ששתיהם כן דומים, עם הזמן, כאשר ההתהבות מX&Y תפוג, תראה זאת... בכל מקרה, תפקידם להיות INTRO לאלבום, לא להיות SINGLE...

aviGODFATHER

New member
איזה בבל"ת ../images/Emo6.gif

"כאילו הוא שיר מדהים כמו אחרים, אבל אין לו מה שנחוץ לצאת כקליפ בעולם של היום" איזה זיוני שכל
אתה מדבר כמו איזה פרשן מוזיקה שמבקר אפילו את מה שהוא עצמו שר במקלחת
ואין שום דימיון בין פוליטיק לסקוור וואן חוץ מהדימיון שקיים בכל השירים של קולדפליי. ואתה משווה את what If לGPASUYF או CLOCKS
הם לא דומים בכלל כמו שפוליטיק לא דומה לסקוור1. ומה קשור הסינגלים מהאלבום הקודם

debase

New member
בבל"ת תגיד לחברה שלך..

ואוו גבר, גבר יצאת... קיצר, זאת הדעה שלי, ואם אין לך משהו חכם להגיב, עדיף שתשתוק, תודה... וזה הכל קשור... אם אתה לא מבין שזה הכל קשור לחברת התקליטים והם תמיד משתדלים לשחק אותה בטוח....

aviGODFATHER

New member
זאת לא דעה

אני לא היחיד שלא הסכים בקשר לדמיון בין פוליטיק לסקוור 1 ואם אני הייתי אומר משפט מטופש שמנסה להישמע כ"כ חכם כמו "כאילו הוא שיר מדהים כמו אחרים, אבל אין לו מה שנחוץ לצאת כקליפ בעולם של היום" לפחות הייתי מסביר מה אני רוצה. ובאמת יהיה נחמד אם תסביר למה הוא לא יצליח "כקליפ בעולם של היום", בתור אחד שכ"כ מבין... ואני, כמו כולם, יודע שהכל קשור לחברת התקליטים אבל מה זה קשור לכל מה שדיברת
אתה סתם מנפח את השכל בשטויות כדי לתת רושם שאתה מבין גדול. ואני ממש לא אומר את זה בכוונה של לריב אלא וויכוח בריא ולגיטימי אז תשתוק תגיד בבית.

למעלה