דיון: מה עושים כשלא עוזרים.

דיון: מה עושים כשלא עוזרים.

בטוח שבכל חווה יש את אלה שבאים לעזור, רק שמה? כמו תמיד זה מתחלק לשני סוגים: אלה שעוזרים רציני, ואלה שיושבים בצד והמשפט שהם תמיד אומרים זה "תקרא לי כש..." וגם אז באים ובקושי עושים משהו. איך לדעתכם אפשר לגרום להם לעזור יותר? אולי צריך לפנות אל מישהו 'מלמעלה'? אולי צריך קודם להציג בפניהם את הדברים? איך? מוזמנים לקחת לכיוונים נוספים

ה צ י ף

New member
מי שבא לעזור בדר"כ זה בישביל לרכב בחינם..

או בהנחה.. מי שעובד חזק.. מקבל צ'ופרים.. עוד רכיבות עדיפויות.. מי שיעבוד פחות יקבל פחות יחס ופחות רכיבות.. פשוט מאוד..

2eye

New member
לא עושים.

מי שעושה, יקבל חזרה. מי שלא עושה, לא יקבל. אני מאלה שכן עושים, ומצעבן לראות שאתה ועוד כמה אנשים עושים, ויש את אלה שעושים בכאילו. זה מעצבן, אבל אין מה לעשות, כי גם הם הם יעשו את העבודה, זה יהיה בחפיף, כדי לסיים... אבל האנשים ל'מעלה' רואים ויודעים הכל, 'למעלה' יודעים ממי אפשר לבקש מה, 'למעלה' יודעים מתי לצ'פר - את מי לצ'פר איך לצ'פר....

בדיוק מה שבאתי לכתוב..

אל תיכנסו לוויכויח המטומטמים האלה.. מי שרוצה יעזור ומי שלא לא. זה לא עניינכם מי עושה מה ומה הוא מקבל בתמורה. תגידו תודה על מה שאתם מקבלים ותנצלו את זה שמבקשים ממכם עזרה. אם אתם יודעים על בנאדם ספציפי שעוזר פחות או עושה דברים שלא נראים לכם פשוט אל תבקשו ממנו עזרה. תכלס הרווח הוא שלכם ומה איכפת לכם אם עוזרים לכם או לא? תשאפו לעשות כמה שיותר ולא שיעזרו לכם כמה שיותר.

ToryMaster

New member
ברמהמסוימת זה פוגע בחווה

כשאת עוברת חמישה סוסים, פעמיים ביום, מנקה ומברישה ושוטפת ומאכפת ומנקה פרסות, ומנגד את רואה אנשים שלאר ק לא עוזרים, אלא הרבה פעמים גם מפריעים, זה הרבה מעבר להפסד רק שלהם.

חנוש76

New member
יש ויש.....

אני חושבת שעם רואים מישהו שלא עוזר אפשר להגיד לו איזה מילה או שתיים אבל עם הוא לא מתייחס צריך להתעלם.... כל אחד יקבל את מה שמגיע לו והוא צריך להמשיך במה שהוא עושה ולא לדאוג מאחרים....

חריקת

New member
אני אישית תמיד עוזר אין פעם שלא אבל

אני מתמיד עוזר גם בלי שיעזרו וזה לא מענין מי שלא עוזר שלא יעזור זה הכל מי שעוזר זה אומר שאכפת לו מי שלא עוזר לא אכפת לו תחשבו ככה מי שעוזר בחווה יעזרו לו על הסוס\ה מי שלא עוזר בחווה יעזרו לו על הפוני\פונה

shir308

New member
בכל מקום יש כאלה

אתה יכול להגיד למדריך שלך או פשוט להפעיל אותם בעצמך,תן להם משימות שיזיזו את התחת. יש את אלה שבאים בשביל לרכב חינם ויש את אלה שבאמת עוזרים. אם אתה לא רוצה להיכנס לוויכוחים פשוט תעזוב את זה למרות שזה פוגע בכולם (אני מכירה את המצב הזה)

למעלה