דיון, מה עשיתם כשמלאני באה לארץ?

Me N U

New member
דיון, מה עשיתם כשמלאני באה לארץ?

חיכיתם לה בשדה התעופה? הייתם בהופעה/ות שלה? אם כן, בכמה? הלכתם למפגש מעריצים שלה ? הלכתם להסתובב מסביב המלון ששהתה בו ? סיפרתם לחצי עולם ולאשתו שמלאני הגיעה ? משהו אחר..

Me N U

New member
עונה

תחכו לה בשדה התעופה? כן תהיו בהופעה/ות שלה? כן, ב2-3 הופעות תלכו למפגש מעריצים שלה? כן תלכו להסתובב מסביב המלון ששהתה בו? כן תספרו לחצי עולם ולאשתו שמלאני הגיעה? לא, אני לא כזה רכלן משהו אחר.. אני אחזיר לאקטימל את ה-2 שקל שאני חייב לה והבטחתי שאני אחזיר לה רק כשמלאני תבוא לארץ חחחחחחחחחחח

actimel

New member
המממ אחלה דיון, עונה

לא חיכיתי לה בשדה התעופה למרות שסידרו לי כניסה אישית הייתי בהופעה בארורררררררררררררררר בהופעה שהתקיימה אז בסינרמה עד כמה שאני יודעת דווקא ניבה הגיעה למפגש מה פתאום... אני? חחחחחחחחחח כל העולם אכן ידע

דג י ת

New member
הלכתי לישון

סתאאאאאאאמ הייתי בצבא ולא היה לי עם מי ללכת אז ראיתי את התמונה של ההופעה שלה וקיבלתי צביטות בלב

britmel

New member
עונה ../images/Emo13.gif חזרתי../images/Emo23.gif

חיכיתם לה בשדה התעופה? לא הייתם בהופעה/ות שלה? אם כן, בכמה? הלוואי הלכתם למפגש מעריצים שלה ? לא ידעתי שהיה הלכתם להסתובב מסביב המלון ששהתה בו ? לא.. סיפרתם לחצי עולם ולאשתו שמלאני הגיעה ? כןן משהו אחר.. אז ככה ממש ממש רציתי ללכת אבל ההורים שלי לא הסכימו כי הייתי קטנה בת 15
אז אני מקווה שיצא לי היי הסתפרתיי תראאווו

למעלה