randomalit
New member
דיון מחודש(?) על הפרק האחרון בסדרה
אני די בטוחה שכשודר הפרק האחרון היה לכם דיון ארוך על סיומה של הסדרה אבל אני הייתי אז בצבא ולא היה לי עם מי לדבר על זה
The Truth היה בהחלט פרק אחרון. ראינו סיום, ראינו את כל הדמויות של פעם, האיש המעשן מת לכאורה, ול הסיפור של דוגט נסגר מס' פרקים לפני כן, מאלדר וסקאלי משתפנים ובורחים... סליחה, מה? מאלדר וסקאלי משתפנים ובורחים? בעיניי הסיום הזה היה חסר משמעות. במשך 9 שנים ברגעים הכי קשים מאלדר שכנע את סקאלי שוב ושוב להשאר ולא להכנע וסקאלי החייתה את מאלדר שוב ושוב והתחננה שיתעורר או שיחזור ושניהם היו משוכנעים ביחד שהם חייבים להלחם, חייבים את האמת. קצת התאכזבתי לגלות בסוף שהם פשוט בורחים. נעלמים. לא עושים שום דבר עם על מה שלמדו. אני מניחה - ואני יודעת שאתם אוהבים את כריס קרטר אז תסלחו לי - שהאשמה היא בעונות ה"מיותרות" שבהם כריס המשיך והרחיב את המיתולוגיה. אני זוכרת את הדילמה שהייתה בסוף העונה החמישית, האם להמשיך את הסדרה או לא. וגם בסוף השישית. וגם בסוף השביעית. והשמינית. נראה לי שבשלב הזה, כריס קרטר כבר בעצמו לא היה בטוח ב-100% לגבי כל פרטי העלילה והמיתולוגיה והיה מבולבל בעצמו. מצד שני אני מקווה, כדי לעודד את עצמי, שהסיום משאיר פתח ל"סיום אמיתי" בסרט השני. אני לא יודעת להגיד עם איזה סיום הייתי מגישה נוח, אבל זה שראינו גורם לי להרגיש, גם אחרי שנים, מעין תחושת אי נוחות כזו. מזל שהוסיפו בסוף הפרק את החיבוק המדהים של מאלדר וסקאלי על המיטה, זה תמיד משתיק אותי וגורם לי לחייך בטיפשות (כן, עדיין). אם אתם שונאים את הדעה שלי, אל תשנאו אותי
זו רק מעין תחושה לא נעימה שמלווה אותי מהיום שבו ראיתי את הפרק האחרון ועד היום.
אני די בטוחה שכשודר הפרק האחרון היה לכם דיון ארוך על סיומה של הסדרה אבל אני הייתי אז בצבא ולא היה לי עם מי לדבר על זה