דיון מיוחד | פורום מעלה אדומים דצמבר 2007

ZiV GiLbOa

New member
דיון מיוחד | פורום מעלה אדומים דצמבר 2007

כמו שאתם בוודאי יודעים שביתת ארגון המורים נכנסה היום ליומה ה47. 47 ימים של מאבק מתמשך. 47 ימים של חוסר מעש לנוער הישראלי. 47 ימים של חוסר קבלת כסף למורינו. 47 ימים של טרטור שרה ב"ק ושאר כתבי החינוך ממשרד החינוך למשרד האוצר לבית ארגון המורים לבית הדין לעבודה. ו47 ימים של דיונים אינטנסיבים שבכל דיון המתדיינים חוזרים אחורה. נושא הדיון- מנהיג המאבק. רן ארז, יושב ראש ארגון המורים כבר 3 קדנציות מנהיג מאבק ממושך כבר שנתיים במהלכו הוא סוחף איתו את כל מורי הארגון להפגנות ענק כגון העצרת בכיכר רבין, עצירת התנועה והפגנות לא חוקיות מול בית הדין לעבודה. על מה בעצם נאבק מר ארז? על משכורתם של המורים ועל תנאים נוספים. האם הוא מצליח? אתם שמים לב שמשהו זז במשך השנתיים האחרונות? ראיתם איזשהי התקדמות במו"מ חוץ מההפגנות שנעשות יותר ויותר אלימות? ואולי בעצם רן ארז צריך להודות שפישל, שלא הצליח להנהיג את המאבק כראוי ולהביא לפתרון המשבר מבלי לשרוף צמיגים? רן ארז, גיבור של עם המורים או כשלון נחרץ תנו את דעתכם!!

נו באמת, מי ציפיתם שיתחיל את השרשור הזה?

רן ארז הוא לא זה ולא זה. המצב יצא מכלל שליטה, אבל זה לא אומר שהוא יכוללהמשיך במאבק כאילו כלום. הוא צריך להרגיעאת הרוחות קצת, ואולי אז כל ההפגנות האינטנסיביות ייגמרו, והמחאה תופיע בדרך אחרת. מערכת החינוך קרסה, והאמת היא שלא נצפתה איזושהי התקדמות, אז אפשר להגדיר את זה רק ככאוס. אני חושבת שכולנ צריכי להירגע קצת, להתייחס לדברים אחרים, הרי משרד החינוך כבר הבין שאכפת לנו מהעניין מאוד, והנציגים שמנהלים את המו"מ הזה הבינו. אז עכשיו צריך לתת להם לעשות את עבודתם ונקווה שעדאחרי חנכה הכל כבר ייגמר. אם זה לא ייגמר עכשיו, אני אישית בחיים לא אצליח לחזור לשגרה בצורה נורמלית.

Dark Neko

New member
~מסתכלת~../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

אגיד את דעתי בדקות הקרובות.O:

Dark Neko

New member
מסכימה.../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

ומסכימה גם עם נגה.

Dark Neko

New member
לכולם! צריכה עזרה שלכם!../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=94&msgid=109621117 כנסו בה, בכלבה הזאת. ראיתם מה היא כתבה? היא סיימה בצפר [עם בגרויות] ועכשיו הכלבה הזאת מרשה לעצמה לכתוב שכל התלמידים שעושים בגרויות הם חבורת בכיינים. נכנסתי בה, אני רק צריכה שאיזה עוד 5 יכנסו בה. זיו, אני מחכה. XD

למעלה