מיסטיקנים ויועצים למיניהם
אחלק את תשובתי למספר תשובות אשר הינן לפי דעתי ולפי אמונתי:
1-
כל מה שתילמד ותדע מצויין ותוכל לעזור לי כשאצתרך, אני כמובן אפרגן לך על כך ואולי אף אעזר בך ביום מן הימים.
אם למדת רפואה ועברת את הבחינות - מבחינתי אתה רופא.
אם למדת נהיגה ועברת את המבחנים - מבחינתי אתה נהג.
אם למדת קלפים, נומרולוגיה..... דיקור, פרחי בך..... - מבחינתי אתה אדם רוחני שנוגע ומתעניין במיסטיקה.
אם למדת קלפים, נומרולוגיה.... והשקעת, ובחנת את עצמך ואת ייעוצך וראית כי אתה לא מטעה איש וכי אתה יכול להמשיך ולתת ייעוצים - מבחינתי אתה יועץ רוחני.
אם למדת דיקור, פרחי בך.... והשקעת, ובחנת את עצמך ואת טיפולך וראית כי אתה עוזר ומרפא וכי אתה יכול להמשיך ולטפל - מבחינתי אתה מרפא אלטרנטיבי.
2 -
לא כל תלמיד סיים את לימודיו בהצטיינות.
ישנם תלמידים טובים מאוד בתאוריה וגרועים במעשי (לדוגמא: למדו תאוריה ולא יודעים לנהוג...) וכך גם להפך.
3-
כששידרתי ברדיו (היו לי 2 תוכניות קבועות במשך שנתיים - כל תוכנית היתה שעתיים בשידור חי עם מאזינים שעלו ושאלו שאלות....)
הייתי מביאה לכל תוכנית מיסטיקן אורח - חשבתי שאם הקב"ה נתן לי את הבמה אז אני צריכה לשתף בה גם אחרים..
כל שבוע הייתי מביאה אלי למשרד מיסטיקן אחר על מנת להכיר אותו ולתאם ציפיות - על מה נשוחח בשידור.
אני אומר בצורה הכי ברורה - היו לא מעט שלא העלתי לשידור כי מבחינתי הם היו שרלטנים.
4 -
לא פשוט ולא קל לראות דברים.
עד הרגע, אני כל יום מתפללת לא להטעות איש וכל לילה ישנה עם מצפון נקי.
עלי, אני יכולה לספר לך כי עוד כילדה ליוותה אותי ההבנה, כי ניכנתי בכוח לראות ולחוש דברים הנעלמים מאחרים, וכי אני קולטת, באופן מטפיזי, מסרים בלתי מילוליים ובלתי מוחשיים.
תוכל להמשיך לקרוא עלי בדף
http://www.mazaal.co.il/hebrew-----about.html
5-
אם תרצה ייעוץ רוחני ואו טיפול אלטרנטיבי, תצטרך לשאול ולהתייעץ ובעיקר להפעיל את חושיך לבחירה הנכונה (כי מי שהיה מרפא/יועץ טוב עבורך לא בהכרח טוב לי - כך לגבי כל דבר)
בברכה, רחל מזל