דיון : מיסטיקנים ויועצים רוחניים

• פותח הנושא IBP1
  • פורסם בתאריך

IBP1

New member
דיון : מיסטיקנים ויועצים רוחניים

בתחום המיסטי ניתן לומר כי קיימים יועצים בשלל צבעים ורמות והשאלה שלי ,היא לאיזה סוג של מיסטיקנים הייתם מתחברים יותר ולמה .האם יש עניין באלה הטוענים לכוחות מיסטיים ? האם ניתן לומר כי בנושא זה הידע הוא הכוח . האם ללמוד לקרוא טארוט ,קפה, כירולוגיה וכיוצ"ב ,מספיק בכדי להגדיר את מי שלמד כיועץ או שבכדי להיות אחד שכזה נדרש יותר ?

רחל מזל

New member
מיסטיקנים ויועצים למיניהם

אחלק את תשובתי למספר תשובות אשר הינן לפי דעתי ולפי אמונתי:
1-
כל מה שתילמד ותדע מצויין ותוכל לעזור לי כשאצתרך, אני כמובן אפרגן לך על כך ואולי אף אעזר בך ביום מן הימים.
אם למדת רפואה ועברת את הבחינות - מבחינתי אתה רופא.
אם למדת נהיגה ועברת את המבחנים - מבחינתי אתה נהג.
אם למדת קלפים, נומרולוגיה..... דיקור, פרחי בך..... - מבחינתי אתה אדם רוחני שנוגע ומתעניין במיסטיקה.
אם למדת קלפים, נומרולוגיה.... והשקעת, ובחנת את עצמך ואת ייעוצך וראית כי אתה לא מטעה איש וכי אתה יכול להמשיך ולתת ייעוצים - מבחינתי אתה יועץ רוחני.
אם למדת דיקור, פרחי בך.... והשקעת, ובחנת את עצמך ואת טיפולך וראית כי אתה עוזר ומרפא וכי אתה יכול להמשיך ולטפל - מבחינתי אתה מרפא אלטרנטיבי.
2 -
לא כל תלמיד סיים את לימודיו בהצטיינות.
ישנם תלמידים טובים מאוד בתאוריה וגרועים במעשי (לדוגמא: למדו תאוריה ולא יודעים לנהוג...) וכך גם להפך.
3-
כששידרתי ברדיו (היו לי 2 תוכניות קבועות במשך שנתיים - כל תוכנית היתה שעתיים בשידור חי עם מאזינים שעלו ושאלו שאלות....)
הייתי מביאה לכל תוכנית מיסטיקן אורח - חשבתי שאם הקב"ה נתן לי את הבמה אז אני צריכה לשתף בה גם אחרים..
כל שבוע הייתי מביאה אלי למשרד מיסטיקן אחר על מנת להכיר אותו ולתאם ציפיות - על מה נשוחח בשידור.
אני אומר בצורה הכי ברורה - היו לא מעט שלא העלתי לשידור כי מבחינתי הם היו שרלטנים.
4 -
לא פשוט ולא קל לראות דברים.
עד הרגע, אני כל יום מתפללת לא להטעות איש וכל לילה ישנה עם מצפון נקי.
עלי, אני יכולה לספר לך כי עוד כילדה ליוותה אותי ההבנה, כי ניכנתי בכוח לראות ולחוש דברים הנעלמים מאחרים, וכי אני קולטת, באופן מטפיזי, מסרים בלתי מילוליים ובלתי מוחשיים.
תוכל להמשיך לקרוא עלי בדף
http://www.mazaal.co.il/hebrew-----about.html
5-
אם תרצה ייעוץ רוחני ואו טיפול אלטרנטיבי, תצטרך לשאול ולהתייעץ ובעיקר להפעיל את חושיך לבחירה הנכונה (כי מי שהיה מרפא/יועץ טוב עבורך לא בהכרח טוב לי - כך לגבי כל דבר)

בברכה, רחל מזל

IBP1

New member
את איבדת אותי כאן ....חחחחח....

התכוונתי לאיזה סוג של יועץ את היית מתחברת . תשכחי לרגע שאת יועצת רוחנית ותנסי לענות כאדם רגיל שכעת הוא פונה ליועץ רוחני .לאיזה סוג של יועץ היית מתחברת?

רחל מזל

New member
ייעוץ רוחני

אם לומר את האמת אז ???
אני הייתי בוחרת את האדם שהייתי מרגישה איתו הכי מחוברת ואשר אני חשה שהוא אכן נקי מכל מיניי "הוקוס פוקוס" וסיפורים ומעשיות.
הייתי מחפשת מישהו רוחני בנשמה - שיכול לתת לי מעבר למספרים, לקלפים.... שיכול לתת לי מעצמו ולא רק מכלי העזר.
לדוגמא:
בראש ובראשונה הייתי מבררת אצל מכרים-משפחה וכמובן באינטרנט
ואת ההמלצות שהייתי מקבלת הייתי מנסה לבדוק בעצמי עם תחושות הבטן שלי (שאני ממליצה לכולם ללמוד להקשיב לתחושות הבטן שלהם)
לא הייתי הולכת לפותח בקלפים שידקלם לי את הפרוש של הקלפים שיצאו,
כן הייתי הולכת לפותח בקלפים אשר הקלפים יתנו לו מסר מה להעביר לי ואז בעצם כל מה שיאמר יתחבר אלי ויכוון אותי.
אותו דבר לגבי נומרולוגיה, אסטרולוגיה, תקשור..... - על מנת להיות טוב אתה חייב להיות מחובר בנשמה.
בברכה, רחל מזל

IBP1

New member
יפה .

את לא חושבת שעל בסיס זה את עצמך פועלת כיועצת ?

רחל מזל

New member
ייעוץ רוחני

אני לא למדתי תקשור.
עוד כשהייתי ילדה קטנה, אבי ז"ל היה מתייעץ איתי, למורת רוחה של אימי.
בתקופת בית הספר כל החברים היו מתייעצים איתי אבל לא יחסתי את זה ליכולת מסויימת.
לאחר שקיבלתי ברצף סימנים קשים, חזקים וברורים כי אני רואה - באמצע שנות העשרים לחיי
הלכתי לרב גרוזמן, הרב הראשי של בית חב"ד (אשר עד היום אנחנו מיודדים והוא קורא לי כבוד הרבנית)
ביקשתי ממנו שיאמר לי אם זה בסדר, אם אני יכולה לייעץ לאנשים.
הרב שאל אותי שאלה שהוא עצמו לא ידע עליה את התשובה.
הוא בדק מיד את התשובה וגילה שצדקתי.
הרב נתן לי את בירכתו ואיחל לי בהצלחה בעיסוק.
סבתא שלי ז"ל אמרה בערבית: "שכחתם מי היה הסבא של אבא שלה?"
(כאמור, חכם יוסף ברזני ז"ל אשר שמו הלך לפניו בגלל כל הייעוצים, ההכוונות והפתרונות שנתן - הוא גם היה מרפא בעזרת "הילינג" - הוא היה מנח את 2 כפות ידיו על ראש המטופל...)
אני באמת חשה ורואה את מה שמדברים איתי.
בגלל זה אני לא בקשר עם הרבה אנשים - כי אני רואה שקרנים, גנבים, אנסים,...
אני רואה מחלות.....
כל יום כשמתקשרים להודות לי אני מאוד שמחה ומאוד תוהה איך ראיתי וכיצד ידעתי.
גם לי לא הכל ברור.
בברכה, רחל מזל

למעלה