דיון ; מי איפשר את זה?

דיון ; מי איפשר את זה?

מודה ומתוודה, אני לא מקוראי הבלוגים הכי מכורים שיש פה.. פעם בכמה זמן אני פותחת רשומה של מישהו ונהנית כאילו זה איזה 'הפסקה' מהחיים.. אבל כל כמה זמן הלכתי לבלוגים האהובים עליי.. שוב, מודה ומתוודה שאני לא מאלה שעקבו אחרי כל רשומה חדשה אבל יש את האלה שתופסים אותך ואתה תבקר אצליהם גם אחרי שעבר 4 חודשים.. ורציתי לדעת - מי איפשר לבלוג הזה להימחק? יש איזו אחת, BSbsBSbsBS ואם אני זוכרת אז היא עבדה עם השרוט בבלוג, היא מדהימה בעיניי והייתי עושה לה בייביסיטר אם הייתי יכולה אבל מי נתן לה את הרשות למחוק את הבלוג שלה? זה כבר נהיה נכס צאן ברזל ואני מכורה.. מה נותן לה את הרשות פשוט להרים יום אחד ידיים ולמחוק הכל ?? מצידי אל תעדכני יותר, מצידי שתמצאי איזה עיסוק חדש בחיים ותלכי לסוף העולם שמאלה אבל את לא יכולה להרוס לנו את כל העולם ולמחוק את כל הבלוג שלך... הערב ניסיתי להכנס ולראות מה יש היה לה לומר לאחרונה ואני מגלה שאין רשומות.. אולי צריך לעשות חוק שכמו בקומונות .. אם הקומונה/בלוג מספיק פעילים ומספיק אנשים נקשרו אליו, שתימנע מבעל/ת הבלוג/קומונה האפשרות לעשות לנו את זה.. אני קוראת לכל יודעי דבר לחזור אליי עם תשובה ולכל אלה שיכולים להחזיר אותה לפעילות

פגעסוס

Well-known member
תחשבי על זה ככה

במשך שנים את כתבת בלוג, השקעת בו מאמצים, רגשות ומי יודע מה עוד. את היית רוצה שמישהו אחר יקבע לך אם למחוק אותו או לא? שמישהו אחר יחליט עבורך שהלב שלך אמור להיות מפורסם? היום שמישהו אחר יחליט בשבילי מה לעשות עם מה שאני כותב יהיה היום שבו אני אפסיק לכתוב. מצד שני, גוגל שומר על התכנים שלנו תקופה מסויימת גם לאחר שמחקנו אותם מהרשת... זו לא קצת חדירה לפרטיות? שלילת עוצמה? (בחיי למדתי יום מדי למבחן הזה בתקשורת).

דנטל

New member
מסכימה עם הסתייגות פצפונת

מבחינתי, אוי למי שיחליט בשבילי מה לעשות עם הבלוג. ההסתייגות - אם מלכתחילה קיימת וידועה האופציה שיש מי שיחליט בשבילי, יכול להיות שהייתי בוחרת כן לכתוב, אבל בטח במינון נמוך אפילו יותר מהמינון הרגיל שלי וסביר להניח שעם בחירת מלים ונושאים אחרת.

זה הבלוג שלה..

באמת נראה לך שאת יכולה להכריח אותה לכתוב בו? תחשבי קצת על מה שאת אומרת, מקווה שצחקת..

אי אפשר בכוח

אבל ניסית ליצור איתה קשר במסר/אימייל? מעבר לזה, משהו שעלה לי תוך כדי קריאת ההודעה שלך - אם הבלוג כל כך מוצלח (ואם את נתקלת בעוד בלוגים מוצלחים כאלו שאת אוהבת), תגידי את זה לבלוגר. אני משער שלפעמים בלוגים נסגרים בשל חוסר מוטיבציה להמשיך ומילה חיובית פה ושם יכולה לעזור.

אני מעולם לא אמרתי

שבכוח שהיא תרשום.. ואני מבינה אם היא מחליטה לזנוח את זה.. אבל ההבדל בין לא לכתוב בכלל לבין להעלים את הרשומות שהיא כן בחרה לרשום זה כבר שמיים וארץ.. לגבי השאלה שלך - אני רשמתי לה במהלך התקופה ההיא איזה 3 מסרים שאני אוהבת את הבלוג שלה ואפילו בזמנו המלצתי על הבלוג שלי בבלוג שלי.. בצער רב ארשום שאני לא יודעת איך ליצור איתה מסר כעת ולכן לא עשיתי את זה

../images/Emo96.gif התייחסות לנושא בכתבה "בלוגים שמוגים"

בוריס התייחס אל הנושא בכתבה החדשה שעלתה לטור "בלוגים שמוגים". "בוריס תוהה אם לקהילה שנוצרת סביב בלוג יש את הזכות להתנגד כשבלוגר מוחק לגמרי את הדפים בהם הקהילה קיימת?". http://computers.walla.co.il/?w=/4002/1234181

Witchcrafts

New member
וואו,

מעניין אם יש קוראים בבלוג שלי שתוהים לאן אני נעלמתי.
נורא נחמד מצדך. שלחי לה מסר דרך הכרטיס האישי שלה וצרפי קישור לשרשור הזה. אני בטוחה שהיא תעריך ואולי אפילו תסביר לך את פשר הדבר.

BSbsBSbsBS

New member
אני עדיין בחיים... ../images/Emo13.gif

כמו שכבר כתבתי בבלוג לפני שמחקתי את הרשומות: "היה לי לעונג לכתוב כל פוסט, כל פיסקה, כל מילה וכל אות בבלוג הזה. אני עדיין מלאת בולשיט ותמיד אהיה. מסיבה לא לגמרי ברורה, יותר מדי אנשים קוראים את הבלוג הזה ואני מרגישה הרבה יותר מדי חשופה. למרות שאני משתדלת לא להכניס לפה את החיים הפרטיים שלי- אין מנוס, הם חלק ממני. הבלוג נסגר, שלום..... ולא להתראות. " בכל אופן, מחמיא לי (מאוד
) לשמוע שאוהבים את הכתיבה שלי- אני מאמינה שאם הייתי כותבת לעיתון או פורמט אחר שבו האפשרות למחוק או להעלים את מה שכתבתי לא קיימת, הייתי שוקלת את המילים שלי הרבה יותר בקפידה. ואני מניחה שהתוצאה הייתה בהתאם:\ זאת הסיבה שכל כך כיף לקרוא ולכתוב בלוגים. אולי בעתיד אני אחזור תחת כינוי אחר, אין לדעת......

למעלה